kochana

(34 wyniki)
  • Siedzę w kalkulatorach.... siedzę w ksiazkach....i w każdej co innego....już znalazłam sobie takie wyniczki- które były blisko wagi mojego szkrabcia- wliczając błędy standartowe- ale życie jest życiem...i waga...rozmiary dzieci forumowych jest statystycznie dużo wyższa od mojeg0 Maluszka.... tylko dlaczego aż takie rozbieżności w tych tabelach...... i w WASZYCH brzuszkach:) no nic...jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa:):):) Do 19 listopada.....jeszcze troszke czasu:) AFI m...
  • ....za Madzie i Kruszynke! Jej stan pogorszyl sie ( wlasnie dzwonilam do Tomka, jest we lzach), podobno lozysko sie odkleja i znaleziono jakies paskudztwo, jakiegos wirusa, sama juz nie wiem jak to sie nazywa bo mi sie rece trzesa...lekarze,jak to lekarze, chca "czekac", nic czlowiekowi nie wytlumacza... Z tego co Tomek mi mowil to Madzia miala duzo, duzo stresow, niepotrzebnie sie tak wszystkim przejmowala, wiec sie modla zeby to byly tylko "stresy" a nie jakies paskudstwo...p...
  • Kochane dziewczyny, Chciałabym podziękować Wam za to ogromne wsparcie, którego doświadczam. Dzięki świadomości, że jesteście ze mną jest mi lżej. Czuję, że mam za sobą mur nie do przebicia - Was kochane. Jesteście dla mnie bardzo ważne. Dziękuję za wszystkie sms-y, niestety nie mogłam odpisywać, bo miałam wenflony na dłoniach. Tym razem poroniłam po ludzku, otoczona życzliwym, wyrozumiałym personelem, jak trochę ochłonę, opiszę dokładnie. Bardzo ucieszyłam się, gdy przy wypisie ...
  • Kochane dziewczyny! Juz od kilku dni walcze ze lzami, nie chce wchodzic na forum, nie chce Was martwic... pragne wykrzyczec tylko LIGUSIA ZYJE!!!!! Tylko...za jaka cene...kochane moje, Ligusia to dzielna dziewczynka, jej malenski organizm walczy i rokowania sa dobre, ale...jej mamusia potrzebuje pomocy. Madzia jest nieprzytomna od kilku dni jej organizm zaatakowala jaks bardzo zlosliwa sepsa. Nie wiem wiecej, tylko tyle co udalo mi sie wyciagnac od jej meza i jej mamy ( ktora ...
  • Kochane wróciliśmy wczoraj do domku. Trochę długo to trwało , bo Piotruś stracił dużo na wadze, ale jak pojawiłsię pokarm to nadrobił w tempie expresowym. Jesteście bardzo kochane. Bei moja droga forumowa przyjaciólko dziękuję Tobie szczególnie za wzruszającego sms a Wam kochane dziewczyny na słowa wsparcia i otuchy. To jest niesamowite uczucie jak widzi się i SŁYSZY swojego wymarzonego chłopczyka po raz pierwszy i te najdłuższe gdy czeka się na opis badania maluszka. Bardzo się b...
  • Kochane moje, Piszę do Was z Krynicy Górskiej... Dorwałam sie do netu po dwutygodniowej przerwie. Widzę, że forum rośnie. Rosną też Wasze Maleństwa. Myślę o Was wszystkich cieplutko :) przesyłam buziaki i trzymam kciuki. andzia
  • dzisiaj mineło 2 tyg od amnio i dodzwoniłam się do laboratorium--- usłyszałam prawidłowy wynik, płeć chłopiec. jestem taka szczęśliwa, że nie mogę tego wyrazić. trzymam za wszystkiem przyszłe mamusie kciuki i pozdrawiam was serdecznie. mama kubusia
  • Chcialabym powiedziec o niezbyt przyjemnej sytuacji...Od wczoraj nie czulam ruchow Maciusia, chyba spanikowalam bo dzis raniutko pojechalismy do szpitala, mieszkam w Gdansku...pojechalismy na Zaspe...bo tam chcemy rodzic, choc moj gin prowadzacy przyjmuje na Klinicznej.Wiec gdy weszlismy do szpitala, polozna przyjela mnie bardzo cieplo, zbadala tetno MAciusia, okazalo sie bardzo dobre, a MAcius po prostu sobie spal...tak mowila...Kazala zaczekac na dr, zaczekalam, przyszedl dr Bra...
  • Niestety, pewnie już sie domyślacie. Moje milczenie było związane z nieobecnością w domu. Wróciłam dziś po południu i dopiero teraz odważyłam się zajrzeć do internetu... Odjęło mi mowę ze wzruszenia, jak zobaczyłam, ile wiadomości do mnie... Specjalnie do mnie... Tyle emocji... tak bardzo Wam dziękuję za wszystkie dobre słowa i myśli... Narobiłam ostatnio tyle szumu wokół siebie, że winna jestem Wam relację, chociaż nie jest to relacja, którą chciałybyście usłyszeć... Okazało się,...
  • Nie będzie mnie tydzien...a nawet dlużej- bo 9 dni.........ale będę myślała o WAS.....jadę na wakacje....trzymam kciuki za każdy brzuszek:) :):):):):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Może się policzymy i powpisujemy, tak dla orientacji? andzia
  • agnesm ,dzisiaj miałaś mieć robione USG I co ??? jak było? daj znać ,co i jak?
  • Jak w temacie:) Czekamy do poniedziałku i testujemy, ale ja swoje wiem...:) buziaki andzia
  • Własnie przedwczoraj dowiedzialam sie ze nastapilo poronienie jeswt mi bardzo przykro nie moge sobuie znalesc miejsca ale WAm dziekuje za wsparcie i dobre slowo i rady!a ja sie teraz przenosze na to inne smutne forum Poronienie!!! caluje i moze do zobaczenia po pewnym czasie!!Trzymajcie sie cieplutko
  • Dziewczyny, Niestety, fasolka Judyty jest już Aniołkiem... Judytko, jestem z Tobą i będę posyłać Ci dobre myśli... ściskam andzia
  • witajcie kochane kobietki !!! zaraz ide do mojej gin.(na 15)mamy dziś omówić moje wyniki dzwoniłam teraz do gabinetu mojej gin. i dowiedziałam się tylko ,że żelazo wyszło 20 (nie wiem tylko czego) dziewczyny czy to nie za mało ????? czuje się fatalnie- mam jakieś mroczki i ogólnie czuje się zle , jestem sflaczała pozdrawiam
  • awrzosk znowu zaczęły mi się brazowe plamienia. poprzednie miałam 1 dzień minal tydzień i znowu plamienia :( jestem w 12t i 6d troche pękam
  • WiTaJcIe moje kochane!!! dzisiaj o 12;30 idę do mojej gin. na wizyte kontrolną niby nie mam już powodów do zmartwień -dzidzia kopie mnie elegancko pare razy dziennie dając mi znaki,że z nią wszystko jest oki ale dzisiaj ,słuchajcie ..miałam koszmarny sen ,który mnie naprawde przeraził kto ma słabe nerwy ,prosze nie czytać dalej ... ŚNIŁA mi się moja kochana babci(która zmarła w tm roku w lutym ) WE śnie miałyśmy ją pochować z mamą -a ona była zawinięta w jakąś folie ,bez rą...
  • Choć już dawno się rozdwoiłam, jeszcze czasem zaglądam... może i dobrze, bo w końcu każda z nas "Trudnych" ma coś do zaoferowania innym, własne doświadczenia, wiedzę (nierzadko dorównującą lekarskiej), ciepłe słowo, otuchę. Dobrze pamiętam jak ogromnie ucieszyłam się, gdy znalazłam to forum. Uff, pomyślałam - wreszcie znajdę tutaj dziewczyny, które rozumieją, dlaczego z takim stachem chodzę do ubikacji... Dlaczego każda plamka krwi na bieliźnie napawa mnie przerażeniem... Przetrw...
  • ...te bezsenne od strachu- czy dotrzymam ciazę... ...teraz już spiąca zaglądam tu przez sentyment.... forum spi.... a ja miłych snów życzę... wypoczywajcie brzuszki....te jeszcze płaściutkie...i te uwypuklone... każde wypełnione CUDEM...kruszynkami szczęścia.... leki, strachy, obawy- niech zasna snem kamienny...a Wy...uśmiechnijcie się przez sen do swoich Skarbów... nocka aksamitna kołysankę wydzwania srebrem gwiazd...Wasze dłonie przyłozone do brzuszka delikatnie sprawdzają szep...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się