Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      kochana

kochana

(42 wyniki)
    • zabawki dla 11 misiecznego chłopca .Kochane e- mamy wiem ,że nie jest to pierwsza potrzebą, ale mój urwis jest bardzo nadpobudliwy a wiem ,że zabawki ,z którymi cos mozna robic choc na chwile go zajmuja ( bylismy u śasiadki i ona miała takie zabawki dla swojego szkraba :-) Nie prosze o jakieś super zabawki , nie chodzi mi o rzadne firmówki , zwykłe zabawki , którymi może sie pobawic z zainteresowaniem 11 miesieczniak . Naprawdę jest u nas z finansami tragedia, o inne rzeczy ni...
    • Tak na prawde nie wiem co napisać Musiałabym opisać całe moje popaprane życie ale to zbyt długie opowiadanie. Dzis jednak dochodze do miejsca za którym nie ma nic i wiem że muszę zawrócić tylko boję sie. Może w skrucie powiem że mam 2 wspaniałych dzieci ale za to męża strasznego nieudacznika Okropny leń do tego strasznie niezaradny. Jestem z nim od kąd skończyłam 17 lat i zaszłam w ciążę a ojciec wyrzucił mnie z domu. Przez całe nasze wspólne życie wiecznie miał problemy w pacy ciągle go zwal...
    • :) Dawno mnie nie było ..hmm ,zajęta byłam cholernie ,praca ,formalnosci ,nowe mieszkanie ,lekarze syna .... Piszę do Was by raz jeszcze podziękować wszystkim za okazaną niegdyś pomoc ,była mi ona wtedy tak strasznie potrzebna ,prawdę mówiąc ,bez produktów żywnościowych od Was zwyczajnie nie miałabym dac co małemu jeść. No ,ale dosc rozpamietywania ,chciałam wam napisac ze przeprowadziłam sie do Krakowa ,znalazłam fajna prace ,oczywiscie poczatkowo łapałam wszystko co było ,a teraz po pó...
    • Sluchajcie troche pomoglam jej pomoglam finansowo ale nie za duzo natomiast w tej chwili nie moge jej poratowac wiec prosze was o pomoc dostalam e-maila o takiej tresci ,,,""bardzo prosze o pomoc nie mam sie do kogo zwrocic malutka moja jest chora potrzebuje wizyty specjalisty naprawde nie mam za co jechac .Wykryli u niej cos na nerce niewiedza czy to torbiel czy poszerzona miedniczka nerkowa .Trzeba zrobic szersze badania i zostac w szpitalu .Nie mam za co pojechac zarejstrowala...
    • Bardzo pomogłyście małej Emi a właścieiwe Kamilce o której wam pisałam. Emi urodziła się malutka ale zdrowa Bogu Dzięki. Kami teraz mieszka teraz ze swoim chłopakiem , jest w trakcie załatwiania alimentów od matki , która ja wyrzuciła z domu. malutka karmiona jest piersią a kami jak się okazało jest bardzo dobrą mamą i stała się bardzo odpowiedzialna . Niestety mamy problem z ciuszkami na 68 zimowymi a kami nie ma za co kupić , niestety ja nadal jestem bez pracy dostałam jedyn...
    • Wobec zaistniałej sytuacji chciałabym Was serdecznie przeprosić. Decydując sie na pomoc tej rodzinie chyba rzeczywiście nie zdawałam sobie sprawy,z tego na co się porywam. Jak również z tego że ktoś w zamian za okazaną pomoc zeszmaci bez litości moje dobre imię i zrobi ze mnie kretynkę.A tak właśnie się stało:(((( PRZEPRASZAM WAS SERDECZNIE. Asia
    • Witam wszystkie kochane mamy. Otóż znalazłam się w bardzo cięzkiej sytuacji materialnej i psychicznej poprostu już nie daje rady. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym mam 13 miesięczną córeczkę , mąż pracuje zarabia max ok 1100 zł. Często jest mniej. Prace ma od września. Wcześniej troszkę się zadłużyliśmy w providencie. Nigdzie indziej nie chcieli nam udzielic pożyczki a była potrzebna:(Ja mam zasiłek wychowawczy i rodzinne. Na rachunki na tą pożyczkę idą prawie wszystkie nas...
    • zobaczcie co udalo sie zdzialac! Chodzi o Daniela: Patrycjo, napisałam do producenta, potem zadzwoniłam i ....................łóżko będzie za darmo !!!! a za materac trzeba zapłacić tylko 300 zł. Hurraaa!!!!! Dostawa gratis w ciągu kilku dni. Czy możesz jutro wpłacić te 300 zł? Z dopiskiem Daniel Popowicz
    • Witam Was serdecznie Zastanawiałam i myślałam nad tym ale dłużej nie dam rady, jest mi głupio prosić o pomoc ale jestem zmuszona - kiedyś już miałam u was wątek gdy mąż nie miał pracy otrzymałam od Was pomoc za co bardzo dziękuję.Teraz do sedna mąż ma prace z tym ze od 1,5 miesiąca chodzi tylko na 6 godzin ponieważ nie maja pracy mają wydzielony dzienny limit ile mogą zrobić by coś zarobić (pracuje na akord) wcześniej zarazbial jak byl lepszy miesiac okolo 2000zł w tej chwili przyniosl mi ...
    • kochane e-mamy jestem w ciezkiej sytuacji szukam jakies pracy chałupniczej jestem w 26tyg ciązy mam juz dwoje dzieci konkubent nie pracuje bo opiekuje sie chora matka na stwardnienie rozsiane wymaga stałej opieki dostajemy za to 520zł pielegnacyjnego ja niestety sama nie dam rady z nia siedziec bo jestem w ciazy a ja trzeba podnosic sadzać itp wstyd gadac ale jestesmy zadłuzeni dlatego przydała by mi sie jakas praca chałupnicza bardzo prosze o pomoc
    • Po dlugich rozmyslaniach zdecydowalam sie a raczej odważylam sie napisac. Najważniejsza dla mnie sprawa to praca... ale tylko w domu (mam orzeczenie o niepelnosprawnosci stopien umiarkowany) Czy znacie jakies sprawdzone firmy? Pisalam juz do wielu firm i poki co zero odzewu. Sprawa jest dla mnie pilna poniewaz moj M dostal 8 stycznia wypowiedzenie z pracy a w naszym regionie o prace naprawde ciężko. Niestety nie przysluguje mi renta (brak lat pracy) Mam zasilek pielegnacyjny po...
    • Kochane e- mamy , bardzo chciałam WAm , podziekować za pomoc , która niesieci mi i synkowi w tych bardzo trudnych dla nas chwilach. Chciałam bym WAS poinformować ,że walcze walcze dla dobra synka o rozwód z winy meża , aby udowodnic sądowi ,jaki nie odpowiedzialny jest ojciec mojego dziecka , o to aby ograniczyc kontakty poza miejscem zamieszkania małego , dla dobra dziecka , aby nie zrobił mu krzywdy , aby wiecej nie okradł , nie skrzywdził. Na dzień dzisejszy złozone zoatło pism...
    • Jest mi smutno was opuszczać ,ale niestety siła wyższą......musze zarobić na utrzymanie. Trafiłam tu przypadkiem i poznałam wspaniałe osoby.....lea , takandrynka ,mamagucia ,katse, ajlii i wiele innych. Bedzie mi was naprawde brakowało....może od czasu do czasu znajde dojście do komputera i napiszę pare słów , a teraz żegnajcie kochane dziewczyny Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko......babcia_marysia
    • Czy jest możliwa zmiana hasła? Różnie jest w życiu ,ja niestety mam nastoletnie chore dziecko, leczone u neurologa i psychiatry .Często w prywatnej korespondencji pisze o chorobie syna .Wiem, że On zna hasło i ostatnio pewne Jego wypowiedzi sugerują mi, że czytał moje listy.Nie chce Go ranić, nie chce by coś opacznie zrozumiał.Powiedzcie jak zmienić hasło bez zmiany nicku.Nie znam sie na tym zupełnie.Pozdrawiam serdecznie.Ania
    • czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć jakie dokumenty (u Was w mieście) trzeba złożyć aby starać się o przydział mieszkania "z miasta"? i jeszcze jedno pytanko - jakich dokumentów wymaga MOPR i jakie trzeba spełniać warunki aby uzyskać pomoc?
    • siedze jak na szpilkach i wciąż rozmyślam, a w nocy spać nie mogę,ponieważ mojemu mężowi kończy się umowa w pracy pod koniec kwietnia.:(( jak sobie o tym pomyślę to załapuję takiego doła psychicznego , że aż nic mi się nie chce. proszę trzymajcie kciuki jeśli możecie - aby mu ją przedłużyli. wierzę w to, że mu dadzą kolejną ale pewności na to mam jakieś 2% :( przepraszam, że tutaj tak do Was piszę ale musiałam się wyżalić. mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu. pozdrawiam...
    • mam ogromna prosbe do wszystkich mam ktore moglyby mi pomoc, mam dwojke dzieci Sebastianka i Szymomka. Mamy dołek finansowy i niemoge kupic dziecia ubranek ani bucikow a tak szybko rosna staram sie poprzerabiac jakies ciuszki zeby dluzej im sluzyly ale niestety nieidzie tak bez konca wiec drogie mamy prosze pomozcie najwiekszy problem mam ze spodniami i bluzami dla moich szkrabow oraz z bucikami i czapami dla mlodszego Rozmiarówka: Szymos 74-80 Sebus 116/120 Gdybym mogła tez p...
    • -- Może któraś z Was ma pożycyć mojej dziewięcioletniej córce Izabeli, strój Aniołka. 19. 12 ma w przedszkolu spotkanie wigilijne i ma być właśnie Aniołkiem, obiecuję, że pokryłabym koszty wysyłki, i oczywiście zaraz po przedstawieniu odesłałabym strój. Poraz kolejny na Was liczę. Wdzięczna Wam za wszystko mama Izabelki i Julki SERCE MA SWOJE RACJE, KTÓRYCH ROZUM NIE ZNA.
    • Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Życze wam niech wasze pociechy chowają się zdrowo,niech rosną i będą waszą radoscią...
    • wiem ze to nie mniejsce na to ale myslę ze zostanie mi to wybaczone ....chciałam podziekować za pomoc ktorą otrzymałam i życzyć wszystkim Wesoałych Świąt A co u nas Dzieci są zdrowe i zadowolone ,maż mój nie stawił sie na sprawę o separacje przysyłając na zastępstwo obcą osobę kosztowało go to 300 zł które zasądził mu za karę sąd ...tak więc sprawy się kąplikują bedzie wyznaczony nowy termin ...dziećmi się nie interesuje i nie daje mi dalej piniędzy na życie za to widzę że...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się