Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      kochana

kochana

(24 wyniki)
    • Co jest lepsze? Być z kimś kogo kochasz (pierwszą, strasznie mocną i niesamowitą miłością) czy też z kimś kto Ciebie kocha ? marigold
    • Mam pewien problem z chłopakiem. Mam wrażenie, że czuje się on niepotrzebny. Otóż kiedyś, gdy byłam chora, przyszedł mnie odwiedzić, ale już po kilku minutach powiedział: "Może ja nie powinienem był tu przychodzić, będę Ci tylko ZAWADZAŁ" !!! Od tamtej pory często tak mówi, że na pewno mi przeszkadza, że pewnie wolałabym robić coś innego niż przebywać z nim, itp. Jak ja mam mu wytłumaczyć, że jest dla mnie kimś ważnym??? Co mam zrobić, żeby czuł się lepiej? Próbowałam już mu tłumac...
    • ....albo bawią się na necie:)
    • Jak sie na to nie patrze, to widze w tym potencjalny problem. Kochamy, to innym sie to nie podoba, bo oni tez kochaja te sama osobe...albo staraja sie przszkodzic w naszym kochaniu, bo nas kochaja i uwazaja ze zle ulokowalismy swoje kochanie. Byc kochanym to tez problem, bo zaczynaja sie pytania: Czy ty tez mnie kochasz? Albo, kocham Cie i dlatego nie pozwole zebys inne kochal... Najlepiej to chyba olac te kochanie...i zajac sie czyms pozytecznym :)
    • podobno cala sztuka polega na tym, by ten ukochany czlowiek nigdy se ne zorientowal, ze jestes inna figura niz ta, ktora udajesz. Jesli to prawda to czy to znaczy ze osoby prawdomowne maja slabe szanse na dlugotrwaly zwiazek? I czyzby katolicy z dlugim stazem malzenskim lamali nie pamietam ktore przykazanie? W zwiazku z czym, czy wzrastajaca liczbe rozwodow mozna uznac za wskaznik szczerosci spoleczenstwa? Takie mi dzisiaj mysli po glowie placza... reka do gory kto sie zga...
    • mam 20 lat i niby wszystko jest ok, studiuje, mam rodzinę, która mnie wspiera, koleżanki i kolegów, ale no właśnie brakuje mi jego, tej drugiej połowy. Może ogólnie wynika to z tego, że nigdy nie miałam chłopaka a chciałabym już mieć, może to jeszcze ta dziecięca niecierpliwośc, sama nie wiem, ale jest mi z tym źle, coraz gorzej. Jestem raczej towarzyska, ładna, hmmm ale z drugiej strony nieśmiała szczególnie w kontaktach z chłopcami. Udzielam się w różnych organizacjach i to nie ...
    • Pozostawila po sobie coreczke i kilku mezczyzn walczacych jak wsciekle lwy, o to ktory z nich jest ojcem tego slodkiego malenstwa. Jak to jest gdy dzieciatko ma mamusie milionerke to zaraz wszyscy chca byc ojcami jej dziecka, a jak nie ma ...malo ktory sie przyzna do ojcostwa. Och te pieniadze, skandale ,seks i narkotyki. ANS bogata, a jak biedna umarla.
    • do firmy wprowadziła mnie ona - przez koleżankę mojej mamy; od początku nie miała na to ochoty - ot, zobowiązania. Na początku dawała mi trudne zadania żeby mnie zniechęcić, bywała mnie miła ale to był tylko przedsmak. miała iść na długi urlop na krótko przez nim - wizyta z zagranicy, niestety w obecności jej szefa okazałam się mądrzejsza w w zakresie pewnej głupotki, to był ciężki okres wdrażanie nowego porjektu o którym nikt nie miał zielonego pojęcia znienawidziła mnie jeszcze...
    • Wyobraźmy sobie kobitki, spotykamy fajnego faceta, jest miły, przystojny, no generalnie nie jakiś ideał, ale taki normalny, fajny, a następnie poznajemy jego rodzinkę i tu okazuje się że nie jest już tak różowo, bez względu co to oznacza. Inaczej chciałoby się widzieć swoich przyszłych teściów, bądź samą teściową. Ich stosunki są chore, baba się we wszystko wtrąca, jest histeryczką, sama sobie nie radzi, chce traktować nasz obiekt uczuć jak swego męża itd. Jest prosta, nie przepad...
    • Chcę się do niego udac i jestem ciekawa jak taka wizyta wygląda.
    • W sekundę potrafiłabym jednej z Was odmienić smutny żywot, może na stałe, może choć na jakiś czas. Zależy to wyłącznie od Was. Otóż, żeby nie owijać w bawełnę, walę prosto z mostu. Mam chłopa. Na wymianę barterową. Wykształcony, niezależny, wolny przede wszystkim, lat 45, wygląda na 30+, nie nauczył się komputerować niestety, więc nie czatuje itp.... Szczegóły podam zainteresowanym na privie. Pomyślcie, że już w najbliższy weekend dwa serca biłyby szybciej...., po pierwszych telef...
    • ośmielam się publicznie podziękować Ci za Twoje posty, Marusiu komandos ma chyba ostatnio lepsze zajęcia, więc tylko Ty, Marusiu boska, przewiewasz czasem te stęchłe często kilmaty FP wielu sądzi, że często bluzgasz i obrażasz bez podstawy, potrzeby i celu, ja zaś chcę tylko wyrazić swoją wdzięczność i radość, że tu bywasz, a jeśli w realu nie jesteś mężczyzną, to kobieta z Ciebie zaiste zjawiskowa pozostaję z respektem
    • Witam wszystkich i pozdrawiam, wbrew temu co moze Wam sie wydawac nie mam siostry, nie mam tez brata :)), moze nie jest to powod do radosci ale do smutku takze :)). Mam za to cudownego chlopca, ktory ma siostre. I wlasnie tu powstaje moj problem. Uwielbiam dostawac prezenty, ale lubie je takze dawac, wiec co jakis czasu podaruje cos mojej drugiej polowie. Do tej pory cieszylam sie jak dziecko gdy widzialam, ze mu sie podoba to co otrzymal, lecz teraz .... teraz gdy widze czapeczke...
    • jeśli nie jestem tego pewien - czy jestem kochany - to jak to sprawdzić? jedyna metoda, jaką znam, to spsocić coś i zobaczyć reakcję. i teraz mam na to właśnie ogromną ochotę, ale może znacie jakieś inne - konstruktywne - sposoby?
    • Zapraszamy do Bydgoszczy na spotkanie z Katarzyną Miller. Temat wykładu: Z jakimi kobietami mężczyźni chcą żyć? Temat warsztatu: Chcę być kochana tak jak chcę Termin - maj 2009 szczegóły na stronie www.spinka.edu.pl zapraszamy serdecznie
    • Jest ich pięcioro, jak palców u ręki i mam z nimi dużo udręki. Te trzy środkowe to zbiór dziewuszek, które brzęczą jak zbiór dzikich muszek. Ten mały paluszek to mój jedyny synuszek, który chowa się pod mamusi fartuszek. Ta grubusia palusia to moja najmłodsza córusia, która nie wyglada jak gruba lalusia. A cała ręka to ja wasza ukochana mateńka.
    • Świcące najjaśniej wieczorową porą. Przewrażliwione. Niedowartosciowane. A może po prostu wkurzone? Jak kiedyś cesarz francuzów gadał: "Głupiec jest jednak z czegoś zadowolony: zawsze jest zadowolony z siebie" O mnie gadał, słowo daję!
    • Chciała bym sie zakochać/być kochana.Marze o tym od dawna chciała bym żeby ktoś zakochał się we mnbie bez pamięci kupowął mi kwiaty i powtarał że mnie kocha.Czy to marzenie się kiedyś spełni????????
    • Na ile ważny jest wygląd zewnętrzny osoby kochanej? Co się dzieje, gdy się starzejemy, tracimy urodę - czy to powoduje słabnięcie miłości?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się