Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      kochana

kochana

(15 wyników)
    • Jedni moga uznac mnie za osobe dziwna lub odbiegajaca od ogolno przyjetych stereotypow meskich. Osobiscie najwieksza przyjemnosc sprawia mi, dawanie przyjemnosci. Podczas zblizenia czesto bardziej sprawia mi przyjemnosc to kiedy kobieta jest zaspokojona i niekiedy, jesli wymaga tego sytuacja, jestem w stanie zrezygnowac z wlasnej przyjemnosci, na korzysc partnerki. Z moja byla dziewczyna staralem sie rozmawiac o tych sprawach najwiecej jak tylko bylem w stanie, jednak odnosilem ...
    • długo się zastanawiałam nad tym pytaniem szukałam, czytałam kiedyś oglądałam program na temat NLP i NLS na TVN i zastanawiałam się nad tym, czy można w sobie zmienić coś, co przyciąga 'nieodpowiednich facetów' znalazłam coś na ten temat w necie i chcę się z Wami tym podzielić: „Od wielu lat zajmuję się PNI, czyli wpływem psychiki na zdrowie. Pomagałem moim klientom powrócić do zdrowia przez poprawę ich stanu psychicznego. We wszystkich przypadkach okazało się, że jedn...
    • (naprawde kochanych i zasługujacych na to!!) Warto czasem zrobić miłą niespodzinkę i pokazać ,że my też jestesmy kochane i nam zależy na nich ! Ostatnio przygotowałam mojemu facetowi niezapomiane przezycia, zupełnie się nie spodziewał a teraz ciągle chodzi pod wrażeniem i jest wniebo wzięty :) A wstarczył jeden wieczór... Świece,pyszna kolacja ,mały striptiz , drobne niespodzianki w łóżku,dziki ,namietny seks ,wspólny prysznic z poprawką ;) No i mój zwierzak w koncu zasnął nieprzy...
    • Witam serdecznie wszystkich ... hmmm właśnie czytałam wątki i zobaczyłam wątek o prezencie na 18.. I zdałam sobie sprawe ze niedługo moj mężczyzna obchodzi 21 urodzinki oczko i też nie mam pomysłu na prezent.. nie chciałabym żeby to było coś banalnego... czekam na wasze propozycje i z góry dziekuje..
    • jakie macie dzisiaj plany na wieczór?
    • Witam wszystkie Mamy! Wyobraźie sobie że Wasze dziecko uekło z domu. wześniej nie było z nim problemu.Jak się czujecie?? co robicie?? Bardzo proszę o odpowiedzi.
    • Jesteście cudowne- wszystkie. Każda ma w sobie coś innego ale zawsze pięknego... Polki to najpiękniejsze Kobiety na świecie- jak wszyscy twierdzą i ja tak sądzę! Powiedzcie mi kochane co wy lubicie w męrzczyznach. Pytam dlatego bo chcę zrobić wszystko żeby być taki jaki chcecie. Dla was warto sie starać!!! Pozdrawiam ;*
    • cieszycie sie ? :) fajnie bylo odpocząć kilka dni nad morzem... :)
    • Nurtuje mnie od jakiegos czasu pewna sprawa: czy pytania zadawane na forum zadajecie rowniez swoim kolezankom, kolegom, przyjaciolom, rodzinie? Zwlaszcza te dotyczace smaku, zapachu, golenia, sikania, obkichanych gaci itd?
    • Więc tak. Mam dziewczyne, czasem mówi mi żebym jej powiedział jej coś miłego. lub podniecającego. A ja nie wiem co, po prostu mnie wtedy zatyka. Co jej powiedzieć? Czekam na propozycje.
    • Po roku chodzenia, wspaniale spedzoych chwilach on mówi kocham cie jak siostre ....jak to mama rozumiec?
    • życie jest pasmem nieustających wzlotów i upadków!!! czym jest dla nas szcęście? codzienna pogoń za pieniądzem, walka o lepsze jutro zabija ulotne chwile uniesień! pogrążeni w dążeniu do dobrobytu najczęściej zapominamy o najbliższych, przyjaciołach... czy szczęśiem nazwiemy niedościgniony cel bogactwa materialnego a może wystarczy uśmiech najbliższej osoby, jej dotyk, pocałunek, pełne zaufanie i poczucie oparcia psychicznego by stać się najszcęśliwszym na ziemi...
    • czy jestescie szczesliwi, czego oczekujecie od zycia...
    • To co - komentarze do konkretnych tekstow poprosze, kochane Cosmowroginie, czy szczekamy dalej???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się