kochana

(14 wyniki)
  • czy ktos wie co wydazy sie dalej w kochanych klopoyyach uwielbiem ten serial i chcialabym siedziec czy Luk wezmie w koncu slub z Lor i czy Rory bedzie z tym blondynem nie pamietam imienia (synem ego od gazety )? poprostu kocham ten serial jeden z najlpszych jakie widzialam pozdro
  • Uwaga, do wszystkich fanów. Dziś TVN7 rozpoczęło emisję ostatniej(7) serii, jutro powtórka
  • Kto sie zlituje i napisze mi co bylo we wczorajszym odcinku?
  • z tego co sie doszukałam nie bedzie wiecej sezonów Gilmore Girls a ja mam chandre straszna i potrzebuje czegos w podobnych klimatach - sielsko i anielsko ale nie odrealnione na maxa... jakis film tez moze byc. poratujcie
  • Kochane kłopoty- nie wiecie czy gdzies to leci i ile było serii?
  • Czy ogldacie ten serial na tvn 7? Wlasnie leci siodmy sezon, ostatni. I zaczelam ogladac, ale nie wiem do konca co sie stalo z mezem Lorelai, oni sie rozwiedli?? A tak w ogole to jak Wam sie podoba, bo mnie jednak troche ten serial irytuje, ale tyle lat lecial, to i chce wiedziec jak sie zakonczy.
  • Ku mojemu zadowoleniu, bo już się obawiałam, że kochana TV nas pozbawi tej radości :)))
  • Czy mi się wydaje, czy tvn7 pomylił odcinki i opuscił jakiś (chyba nawet dwa)?
  • Najgorszy utwór wszech czasów Piosenka "Having My Baby" wokalisty Paula Anki jest najgorszym utworem wszech czasów - uznali widzowie amerykańskiego kanału CNN. Uznany za najgorszy, utwór Anki był numerem jeden na amerykańskich listach przebojów przez trzy tygodnie w 1974 roku. Na drugim miejscu rankingu znalazła się piosenka "Muskrat Love" zespołu The Captain and Tennille. Trzecią najgorszą piosenką okazała się "You Light Up My Life" Debby Boone. Ona także spędziła kilk...
  • Nareszcie !!!
  • Dopiero z programu telewizyjnego zorientowałam się, że tydzień temu nadano ostatni odcinek serii. Orientujecie się może, czy nakręcono kolejną serię GG? Pamiętam, że niektórzy z Was oglądali serial gdzieś za granicą ale nie pamiętam, czy była mowa o kolejnej serii. Tak skończyła się w taki sposób, że obawiam się, że to w ogóle koniec :(
  • ktos cos wie na temat nastepnej serii tego serialu?? to jest chyba jedyny ktory mnie wciaga a nastepnych odsinkow nie ma i nie ma :( jesli wiecie to powiedzcie chociaz co tam dalej bedzie :)))
  • Ok dziewczyny, czekam na propozycje najlepsze "babskie" seriale jakie widzialyscie...i nafajniejsi aktoaktorzy...jak dla mnie Borys Szyc i Pawel Malaszynski!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się