Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      kochana

kochana

(22 wyniki)
    • Och Doralowo moja kochana Ty jesteś słodka jak śmietana Z dodatkiem pysznych truskawek Od których z podniety dostaję drgawek Nie wnikaj w powody wiersza tego Lecz prześlij przebaczenie z serca Twego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ps. Magiczna - myślisz, że wystarczy? :>
    • Jeszcze jestem i żyję. Tylko z powodu wielu rzeczy które nagromadziły się w ciągu ostatnich 2 tygodni nie miałam możliwości ani czasu uczestniczyć w maglowym świecie. Do tego jestem obecnie tak zawalona robotą, że w ciagu dnia nie znajduję nawet czasu na kawę. Pracuje do późna, więc jak wracam do domu to jestem tak padnięta (a jeszcze dzieci na mnie czekają) że tez nie mam czasu ani sił fizycznych na maglowanie. Mam nadzieję że po długim weekendzie na tyle się uspokoi i ułoży że ...
    • forum.gazeta.pl/forum/w,615,141021318,141021318,Pomozmy_wspolnie_tej_rodzinie_.html
    • stare powiedzenie a jakże aktualne właśnie mie dopadło:D dałam kasę 16,- na każdy dzień...miała dostać 10 ale biorąc pod uwagę, że mogłaby potrzebować jakieś bandaże albo gaziki, czy cokolwiek w godzinie w dołożyłam te 6,- z zaznaczeniem, żeby sobie liczyła i nie przekraczała codziennego limitu....jeżeli przekroczy to drugiego dnia niestety musi wydać ciut mniej...........i co?? i dzisiaj dzwoni że jest bez kasy...:/ żeby jej dosłac... do konca obozu zostało 3 pełne dni...wyjeżdżają we wto...
    • robię na jutro tort. znalazłam przepis, który wydał mi się mało skomplikowany i zaraz przystąpię do dzieła. jest tylko jedno ale - niestety, zazwyczaj jak piekę ciasta, to z niewiadomych przyczyn przypalam spód:/ no i boję się, że mi się biszkopt od spodu przypali, albo, że mi klapnie, albo że w ogóle nie wyjdzie, bo mnie wszyscy tak tym biszkoptem straszą, że trudno toto upiec. no to trzymajcie kciuki, żeby mi wyszedł, bo z resztą to chyba dam radę:)
    • na siebie lub dziecko? ile razy w roku? możecie mi napisać ile razy byłyście na zwolnieniu od kiedy pracujecie w aktualnym miejscu pracy? chcę porównać bo mi tu szef narzeka że ja co chwila latam na L 4 :> co jest zupełnie bez sensu oczywiście
    • czy ten strój byś sprzedała lub wypożyczyła???? forum.gazeta.pl/forum/w,88104,140328991,140328991,Chwale_sie_Swieto_Dyni_w_zlobku_.html bo potrzebuję na cito do przedszkola na bal Temat: " owoce i warzywa zdrowa przekąska" i dzieci mają się przebrać bo to bal aaaaaaaaaaaa!!!!
    • sprawie. Poświęćcie minutkę, przeczytajcie i jeśli zechcecie zagłosujcie. Ta osoba jest warta każdego oddanego na nią głosu. Proszę. forum.gazeta.pl/forum/w,615,130786402,130786402,Zwyczajny_bohater_glosujmy_na_Lea.html
    • tytul jest taki zwodniczy...bo mam do sprzedania szpilki, dee zee kupilam ale za male.sa zajebiste, wygodne i ogolnie super... kupilam za cene katalogowa..,.sprzedam za 100 w tym wysylam na swoj koszt. raz je zalozylam. nieststy noga odmowila pojscia dalej:P [img]https://www.deezee.pl/product_picture/fit_in_389x389/9b1756784540b9a62149832a77b540c6.jpg[/img]
    • Uświadomiłem sobie to po raz kolejny dzisiaj, jak byłem rano z moją Kózką (prawie osiemnastką) w laboratorium na badaniu. - Otóż każda mama malucha, była w przychodni jeszcze z... własną mamą. P.S. Zainteresowanym wyjaśniam, że z dorosłą prawie kobietą ;) byłem w przychodni, bo po pierwszym badaniu dostała jakiś specyfik, po którym mogła źle się poczuć, a trzeba było godzinę tam siedzieć i czekać na drugie badanie. Z Żonką też chadzałem.
    • Ciężko było, ale się udało. Już prawie się urządziliśmy. Zostało nam zawiesić szafki w kuchnie. Szafę z regału naprawić, bo niestety mój mąż nie pomyślał i położył na szafie telewizor i wyłamał się jeden zawias. Ech. No i oczywiście musimy na starym mieszkaniu posprzątać i pomakowac jeden pokój. Ale jest super. Jak się całkiem rozpakujemy, to odsapniemy (ja znajdę pracę lub zacznę pracę) no i trzeba remoncik powoli zacząć. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Ale i jakoś dziwnie się czuję....
    • po 1. jutro rano mnie nie ma, a powody ku temu są poważne po 2. w związku z po 1. pytam, która będzie tak miła i za mnie poranną kawę zaserwuje? po 3. trzymajcie za mnie jutro kciuki i modły zanoście do bóstw wszelakich i co takm która jeszcze czci po 4. o nic nie pytajcie, jutro wam wsio opowiem dziękuję za uwagę
    • Zadzwonila dzis do mnie babcia z zapytaniem, czy nie przyszlabym do niej, zeby psa wyprowadzic. Ona jest chora i nie moze. Ja jej na to, ze tez jestem chora, mam chyba jakis zaczątek anginy, goraczke i nie przyjde. A co mi babcia na to? Rzuciła sluchawką obrazona... Mysle sobie, dobra, skoro naprawde nie ma kto z tym psem wyjsc, to przemecze sie i pojde, ale najpierw wolalam sie ubezpieczyc i napisalam do bratowej, czy ona nie da rady ( mieszkaja razem). Myslalam, ze skoro babcia do mni...
    • Tak chciałam się podzielić moją radością... Małż rano okantował mnie i córkę i powiedział, że dziś upał będzie. No to ja ją ubrałam w sukienkę letnią, sweterek i kolanówki. Niestety pogoda się zepsuła i wieje jak w kieleckim na dworcu... Małż mi wysłał smsa, żebym zaniesła córce jakieś spodnie na dupę. No to ja polazłam do przedszkola. A tu się okazuje, że nasza niania (pracuje w tym przedszkolu) poszła w czasie pracy do sklepu i kupiła memu dzieciu rajstopy co by jej zimno nie b...
    • ..trzymajcie jutro od 10.00 kciuki za biedna małą w statystyce i wspolczynnikach czuprowa tomelanke ;( cholera nie zdam tego :/ :/
    • Ten może być typowym moim wątkiem, możecie jak zwykle olać, ale ja taka szczęśliwa, bo pierwszy raz mój wąciczunio przekroczył magiczne 10 wpisów :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hurrrrrra! Dziękuję za uwagę :-D
    • TAK sie jezdzi z dzieckiem www.tvn24.pl/-1,1605924,0,1,209-kmh-zeby-uspokoic-dziecko,wiadomosc.html a TAK się wraca z pogrzebu www.tvn24.pl/-1,1605904,0,1,wracali-z-pogrzebu-cudem-unikneli-tragedii,wiadomosc.html
    • Sprawa wygląda tak iż mam okazję jecheć do chorwacji (dziś cię dowiedziałam ) od 10 lipca niestety mój paszport już nieważny a i dzieć roczny więc takowego nie posiada i teraz pytanko moje czy orjętujecie się czy można wjechać na dowód osobisty bądź jakąś wizę błagam pomóżcie bo to by były wakacje wymarzome :-D jakby się udało. A zapomniałabym że termin realizacji paszportu to 28 dni :-(
    • laski co mam zrobic,bo chcac sprawdzic wiadomosci na skrzynce o2 wyskakuje mi tylko w nich reklama visa czy ki huj.wkurwiłam sie na maxa i nie wiem do jakiego pokurwieńca napisac zeby wróciło do normy wszystko bo wazne wiadomosci mi na poczte przychodza a ja ich kurwa nie moge odczytac wogóle.
    • Matysku(4)

czy Ty sie na mnie obraziłaś, za tę trąbę?:( nie odpisałaś:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się