Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      kochana

kochana

(11 wyników)
    • Zakochalem sie bardzo latwo i gleboko w pewnej kobiecie.... bylo arcy trudno wydebic od niej jakiekolwiek uczucie. Choc niby akceptowala mnie. Teraz kocha mnie inna kobieta, a mnie jest arcy trudno sie w niej zakochac tak jak w tamtej... Czy dla ludzi bardziej atrakcyjne i godne pozadania jest zawsze to co trudno jest osiagnac? A jesli cos jest latwe to natychmiastowo staje sie mniej atrakcyjne? Ano wlasnie moze na tym polegalo cale moje nieszczescie, moze tej pierwszej niep...
    • Ja kocham i co?... Jakiś czas temu zostawiła mnie kobieta, chociaż wiedziała,że cholernie ją kocham ,zrobiłbym dla niej wszystko, wskoczył w ogień... Myślę,że nie traktowałem jej źle, chociaż nie byłem do końca sobą... nie zdradzałem jej i nigdy nie zrobiłbym tego, nie biłem, nie piłem, nie wyzywałem, starałem się przez cały czas,kochałem, przytulałem, gotowałem czasami-żeby jej było miło, chodziliśmy na spacery, do kina kupowałem kwiaty, byłem miły, wiekszość powstałych niedomówień (g...
    • Obsiadłyście mnie, jak kwoki i próbujecie dowiesć, że winą garbatego jest prosty przychówek:) Jesteście naprawdę typowymi "babami":) Dałyście się wrobić i uważacie, że Każda tak musi, żebyście nie wyszły na idiotki:) Przykro mi - Wasza naiwność nie jest moją winą:) Nigdy nie zakładam, że Facet będzie przy mnie zakonnikiem, dlatego nie doznaję szoku, jak Wy:) Wszystko na temat:) A Wy się łudźcie dalej i potem, pisząc takie wątki, liczcie na "grupę wsparcia", która ukamienuje...
    • Wiesz, że to do Ciebie. Wiem, że Cię zawiodłem. Pozwól mi chociaż ze sobą rozmawiać. Pozwól mi się słyszeć. Jesteś najwspanialszym, co mnie w życiu spotkało. Malutka, źle mi z tym... bardzo źle... Chcę wszystko naprawić, puść mi tylko sygnał, a oddzwonię. Błagam. Teraz ja błagam...
    • ".....spróbuj bez nich życ - gdy ci sie uda taka sztuka toś jest chwat".... :p Panowie potraficie bez nas żyć? :P
    • dajcie sobie spokuj z tym narzekaniem.Wchodze na te strone co jakis czas i co widze? same najezdzanie na facetow.Po primo-robcie to na meskiej stronie.Po- secundo....jezeli juz to robicie tutaj nie podkreslajcie ich jedna kreska.Sa i dobrzy tez. Czy zauwazylyscie ze tu zadna taka sie nie odezwala?Bo wszystkie w miare szczesliwe nie chca o tym rozmawiac.A uwierzcie mi ze tak samo jest wiele nieszczesliwych facetow jak i kobiet.W malzenstwie.Zauwazylem tez ,ze jest tutaj pare osob po...
    • Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym mężczyznom i tym małym i tym dużym szczęścia, zdrowia, miłości, radości...:) Pascal dla Ciebie szczególne życzenia i nowe nożyczki w prezencie:)))
    • że mnie kocha, mówi do mnie moja kochana ale także powtarza koleżanko. Czy poprostu widzi we mnie tylko koleżanke czy nie chce robić mi nadzieji. Znamy się już 4 lata. Prosze odpiszcie!!!!!1
    • Chodzi i o takie "bycie" od pierwszych chwil, gdzie jakaś delikatna cieniutka jak nitka więź zawiązuje się, kiedy jeszcze wszystko delikatne i kruche, nie wiadomo jakiego kształtu nabierze. I o każdy następny "etap", szaloną wzajemną fascynację a potem "małą małżeńską stabilizację" :) Jak kochać mądrze i/by być kochanym? :) Co robić a czego nie robić, by z własnym wybrankiem do późnej starości pod rękę po parku chodzić? ;) Podzielcie się swoimi pomysłami, doświadczeniami, refleksj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się