Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      kofeina

kofeina

(9 wyników)
    • Czytałam na stronie internetowej SB i w książce Agatsona, że nie wolno ani kawy, ani herbaty ani coca coli - generalnie napojów, które zawierają kofeinę. Czy naprawdę herbata zawiera ich aż tyle, że faktycznie picie jej może zaszkodzić diecie? Ciężko mi sobie wyobrazić poranki bez herbaty - oczywiście bez cukru. I dlaczego właściwie nie wolno się kofeinizować? Bo bardziej chce się jeść, czy chodzi bardziej o jakąś niepożądaną interakcję w organizmie??? Czy naprawdę trzeba być aż tak, pr...
    • napoje(8)

Co pijecie na SB? Mi już zielona herbata uszami wychodzi, kawy wiadomo minimalne ilości,jaką kawę bezkofeinową pijecie? Przeryłam wszystkie półki w sklepach i takowych(poza zbożową) brak,a stara dobra Inka? Uwielbiam herbaty z suszu kwiatów i owoców- pić,czy nie pić? proszę o opinie i pomysły:)
    • Mdłości, zawroty głowy - normalne to? Minie? Bo jak tak ma być non stop to chyba nie dam rady....
    • tak się zastanawiam.. bo to w sumie same węglowodany.. ale bez kofeiny.. czy ktoś coś wie??? oczywiście I faza... wszystkimi sposobami próbuję wyeliminować kawę z jadłospisu, no i nie wychodzi mi;)
    • KAWA(6)

dziewczyny, czy w 1 fazie jedna, góra dwie, słabe kawy z mlekiem na prawdę mogą uniemozliwić schudnięcie?
    • feiną? czy jest w ogole wtedy sens, zeby przeprowadzac ta diete? dieta bardzo mi sie podoba. Jestem po dwoch dietach norweskich i 4 miesiace po porodzie, schudlam 20 kg i zostalo mi jeszcze 5 zbednych kilogramow. ale nawet nie o te kilogramy chodzi tylko o jakis rygor i poukladanie, wlasnie o taka diete dlugofalowa, zeby uporzadkowala sposob jedzenie i nie trzeba sie bylo zastanawiac co ugotowac na obiad... ale... wlasnie ta kawa jest dla mnie nie do przejscia:( jak myslicie czy...
    • kawa(4)

co z kawa czy naprawde musze ja odstwic?
    • Mam pytanie, czy w diecie south beach mozna pic kawe z kofeina czy tylko decafeine?
    • Hej jak sobie dajecie radę bez kawy? Ja chyba nie dam .... musze jedną czarna wypić ponieważ nie będe mogła funkcjonować normalnie. Jak wy sobie z tym radzicie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się