bluevelvet_419 12.04.05, 09:14 co z kawa czy naprawde musze ja odstwic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia.bf Re: kawa 12.04.05, 10:14 Cześć. W diecie jest napisane,że można pić bezkofeinową. Ja jednak piję dziennie dwie z kofeiną.Może to opóźnia chudnięcie.Nie wiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lianeczka Re: kawa 12.04.05, 22:29 W diecie napisane jest ze lepsza jest bezkofeinowa dlatego, ze to dieta dla osob z problemami sercowymi a wiec normalna kawa nie jest wskazana. Natomiast z wiele osob pije kawe i chudnie bez problemu. Ja niestety nie mam w tej kwestii zadnego doswiadczenia bo pilam tylko zbozowa, ktora niestety musialam odstawic. Ponadto raczej chudziutkie mleczko (jesli pije sie kawe z mleczkiem) no i oczywiscie slodzik zamiast cukru (jesli sie slodzi)\ Smacznej kawusi! Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: kawa 13.04.05, 07:45 na początku SB po skończeniu kopenhaskiej odrzucilo mnie od kawy, po prostu nie moglam na nia patrzeć teraz pijam 1 czsem 2 dziennie z kofeiną i chudne w podobnym tempie więc myślę, że tworcy diety chodzilo tylko i wylącznie o wpływ kofeiny na serce bo w pierwotnym zalozeniu ta dieta miala być dla ludzi z problemami kardiologicznymi, ktorzy muszą schudnąć ze wskazań medycznych. Poza tym kofeina jest spalaczem tluszczy i zaleca się np. wypicie kawy przed ćwiczeniami na silowni, dlatego myślę, że na pewno nie wplywa na tempo chudnięcia Odpowiedz Link
sendiii Re: kawa 13.04.05, 10:48 Ja czytalam ze po wypiciu kawy przed cwiczeniami powoduje lepsze spalanie tluszczu nie rezygnuje z kawy.Pije przynajmniej jedna przed treningiem pozdrawiam Odpowiedz Link