iman15 01.06.05, 16:16 Czy ktos wie czy Bi2 w ogole kiedys bedzie w Polsce? A jesli nie to moze chociaz wiecie gdzie w ogole zamierzaja koncertowac... moze SP? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okeanelzy Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 16:22 Niestety nie wiem czy byli lub czy beda. Fajna grupa. Odpowiedz Link
iman15 Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 16:23 No wlasnie wiem ze fajna... Bardzo fajna... Moze uda mi sie ich w Petersburgu zobaczyc w wakacje... Bo w Polsce...watpie... Tak jak zreszta i Zemfira Odpowiedz Link
okeanelzy Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 16:27 ZEMFIRA gra jutro w Kaliningradzie. Odpowiedz Link
iman15 Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 16:30 No niestety do jutra sie nie wyrobie.. Ale dziekuje za odpowiedz. Interesujesz sie jak widze rosyjska muzyka Jakie grupy lubisz? Mieszkasz w Rosji czy w Polsce? Odpowiedz Link
szut Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 21:21 w niedziele w Kaliningradzie gra Kipelov. moze ktos oprocz mnie sie wybierze? Odpowiedz Link
okeanelzy Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 21:28 A nie znam tego..... mozesz coś napisać albo przesłać? Nie mam wizy i do niedzieli napewno nie bede miała. Masz blisko do Kaliningradu? Odpowiedz Link
okeanelzy Re: Bi2...koncert w polsce moze? 01.06.05, 21:27 Mieszkam w Polsce. Z Rosyjskich słucham Zemfiry głównie, Leningrad średnio mi sie podoba, uwielbiam ścieżke dźwiękową z Brata cz.2. A tak to mam głównie "luźne" mp3. Słucham ukraińskiej muzyki. Odpowiedz Link
szut Re: Bi2...koncert w polsce moze? 02.06.05, 10:41 Kipelov to ex-wokalista ARII, obecnie po oedjsciu z zespolu wystepuje tez z Maniakinem (d. bebniarz ARII i dwoma innymi gostkami) blisko nie mam, bo z Krakowa jestem, wiec juz w sobote trzeba bedzie wyjechac. wize mam sluzbowa roczna, wiec problem zaden, moge jechac do Rosji (na Bialorus rowniez) kiedy zechce. Odpowiedz Link
okeanelzy Re: Bi2...koncert w polsce moze? 03.06.05, 21:06 Super, ja mam zdecydowanie bliżej. 4 h pociągiem lub 1,5 statkiem ) Masz jakieś mp3 tej grupy, o której piszesz? Odpowiedz Link
kontrkultura Re: Bi2...koncert w polsce moze? 02.06.05, 11:17 Zawyczaj jeśli ktoś z rosyjskich muzyków przyjezdża to są to przedstawiciele Hiphopu, lub technole. Więc nic ciekawego. Odpowiedz Link
szut Re: Bi2...koncert w polsce moze? 02.06.05, 12:28 kiedys w Krakowie w knajpie (bodaj w Re to bylo) gral JAH Divizion - reagge, nawet znosne bylo Odpowiedz Link