metelica 09.05.06, 09:12 Na RTR-Planeta teraz jest koncert piosenek Matwieja Blantera. Zachęcam do oglądania. To nasza piosenna klasyka. Napewno znacie i lubicie te piosenki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Piosenki M.Blantera na RTR-Planeta 09.05.06, 10:06 Czy moge prosic o namiar lub linkę MP3 z piosenkami Błantera - to przecież moje dzieciństwo - walc "W przyfrontowym lesie". Dzis w dniu Święta Zwycięstwa szczegolnie milo posluchac go... Odpowiedz Link
metelica Re: Piosenki M.Blantera na RTR-Planeta 09.05.06, 10:27 mblanter.narod.ru/song.htm albo tutaj tez mozna znalezc piosenke "W lesu priforntowom": www.sovmusic.ru/alphabet.php?letter=В ...cos zamalo piosenek bylo w tym koncercie. Jakis mam niedosyt Odpowiedz Link
hajota Re: Piosenki M.Blantera na RTR-Planeta 09.05.06, 16:35 A w tej chwili, czyli 16:35, na RTR leci koncert Pieśni Zwycięstwa! Potrwa jeszcze z godzinę. Odpowiedz Link
demka Re: Piosenki M.Blantera na RTR-Planeta 09.05.06, 18:44 Oglądałam..Niestety nie cały...Gazmanow oczywiście porwał tłumy!! Odpowiedz Link
metelica Re: Piosenki M.Blantera na RTR-Planeta 09.05.06, 21:47 Koncert na Poklonnej Gorie byl super ! ! ! A teraz Oleg Mitiajew.....Dzisiaj cały dzień mam włączone RTR-Planeta. Odpowiedz Link