konieczny

(15 wyników)
  • Kupiłam wózek, ostatecznie zdecydowałam się na X Landera - XT /trójkołowiec/. Zastanawiam się czy dokupować do niego śpiworek x cosy? Dziecko urodzi się chyba w styczniu więc jeszcze trochę zimy będzie. I sama nie wiem czy normalny kombinezon plus kocyk dostatecznie zabezpieczy go przed zimnem. Jak to wygląda z praktycznego punktu widzenia?
  • Zastanawiam sie na zakupem wózka X-lander, ale nie w nim podnoszonego oparcia w gondoli. Rodzę na koniec września, czyli dziecko będzie jeździło w gondoli do wiosny, ale czy mu będzie wygodnie na płasko tyle czasu. Pozdrawiam
  • Witam, Jak w temacie - Gondola - czy konieczne regulowanie oparcie? Zastanawiam się na ile to ejst istotny element (dziecko bedzie z sierpnia)
  • Dziewczyny, zastanawiam się nad zasadnością zakupu gondolki do Mutsy. Moja córka urodzi się w połowie grudnia, więc chyba nie będziemy jej jakoś specjalnie wietrzyć przez kolejne trzy m-ce. A czytałam, że później dzieci są ciekawskie i często szybko przesiadają się do spacerówek. Spacerówka Mutsy roskłada się na płasko, ma budkę i przykrycie na nóżki. Może wystarczy tylko fotelik i spacerówka?
  • Witam W pażdzierniku urodzi się moje pierwsze dziecko, dlatego zastanawiam się już jaki wózek wybrać. Mój typ to Jedo Vedi ,ma m.in.: -przekładaną rączkę, -gondolę i spacerówkę można zamontować tyłem lub przodem do kierunku jazdy, -spacerówka rozkłada się na płasko, -regulowany podnóżek,gondola dość szeroka (35cm,długość 80, wysokość 21), -tylne koła pompowane, przednie piankowe, -waga 14,9kg wersja z gondolą, -przyzwoita cena (ok.1200zł za spacerówkę i gondolę) -możliwość z...
  • Dziewczyny pomóżcie! Jestem zmuszona w miarę szybko zdecydować się na jakiś porządny wózek (głęboko -spacerowy). Dodatkowo, chciałabym skorzystać z aktualnej promocji w Świecie Dziecka (-20% na wszystkie dostępne u nich wózki). Przeglądałam już dziesiątki stron internetowych, jednak tylko kilka modeli udało mi się zobaczyć na żywo. Po głowie chodzi mi [b]Emmaljunga Nitro City[/b]. Ona chyba najbardziej spełnia moje wymagania, jednak jestem skłonna zmienić preferencje, jeśli podpowiec...
  • Kupilismy ten fotelik www.mamasandpapas.co.uk/product-419283000/type-i/ i pani w sklepie zapewniala, ze dzidzia bedzie bezpieczna. Ale jak dla mnie to glowka noworodka bedzie miala za duzo miejsca Czy powinnam dokupic wkladke? Pomozcie
  • witam, przymierzam sie do spacerowki chicco s3 (dla rocznego dziecka), ktora nie ma regulowanego podnozka. No i mam obawy - czy faktycznnie jest to wygodne dla dziecka? jaie sa Wasze opinie - pytam Mamy ktore korzystaja z chicoo s3. I jeszcze jedno pytanie : czy ktoras z Mam moze podzielic sie opinią nt spacerowki hauck jeep ze skretnym kolem??to alternatywa do chicco :) pozdrawiam!
  • niektore wozki maja w gondolach tzw. nosidełko, niektore nie. Wózek nad ktorym sie zastanawiam nosidelka nie ma, czy to duża wada? czy nosidełko jest praktyczne, czy często sie je używa? Poradźcie doświadczone mamy:)
  • Podobno wiele dzieci szybko wyskakuje z gondolki i przesiada się w spacerówkę. Czy opcja z na płask rozkładaną spacerówką (np.Teutonia Spirit), ewentualnie z materacykiem utwardzonym, by wystarczyła? Mam termin na koniec kwietnia, więc raczej nie powinno być zimno dla maluszka. Nie pytam o wkładki i gondolki miękkie. Czy ktos z Was to praktykował? będę wdzięczna za odp
  • Witajcie. Słyszałam że wcale nie potrzeba kupować gondolki, bo starcza zaledwie na kilka miesięcy, a malucha można śmiało wozić w spacerówce na płasko. Pomysł wydaje się rozsądny, ale nie jestem pewna co o tym myśleć. Napiszcie proszę Wasze opinie!
  • Witam, Moje dziecko ma teraz 7 miesięcy, na wiosnę chcemy przesiąść się do parasolki. Obecnie jeździmy w X-landerze xa, którego mamy już dosyć i chcemy coś lekkiego. Młody będzie miał ok. 9 miesięcy jak się przesiądziemy. Proszę doradźcie jaki wózeczek dla takiego malucha. Czy istotne jest to, żeby koła były amortyzowane? Chciałabym, żeby wózek był lekki, łatwo się składał i do w miarę małych rozmiarów, miał regulację oparcia taką, żeby dziecko mogło też spokojnie pospać, budka fajnie by był...
  • mam wózek roamer marita (teraz służy jako spacerówka), ale jest bardzo cięzki!! za to doskonale się go prowadzi, przejedzie wszędzie jak czołg. Słuzy przede wszytkim do spacerów dpo łąkach i lasach, sporadycznie po sklepach. chciałabym kupić jakąś spacerówkę - lekką - skrętne koła (teraz tego mi troszkę brakuje) - możliwośc pozycji leżącej - najlepiej z możliwością ustawienia tyłem do jazdy (funkacja ta nie jest aż tak bardzo konieczna) - regulacja wysokości rąckzi nie jest aż taka ...
  • Witam Wiem,że oczewwiscie lepszy podnóżek z regulacją,ale czy jeśli jest nie reguloway bardzo on przeszkadza?czy jest on po prostu niezbędny? proszę o opinie i pozdrawiam
  • Naczytałam się opinii o różnych wózkach i mam straszny mętlik w głowie. Potrzebuję wózka na "trudny teren". To główne krterium. Mieszkam na wsi, więc większość dróg to leśne ścieżki i piach. Jednocześnie dużo jeżdżę samochodem, więc musi być łatwy w obsłudze i w miarę mały po złożeniu. Gondola może być mała, bo brzdąc urodzi się w kwietniu. Pierwszym moim typem było mutsy urbanrider, ale skrętna oś tylna w rzeczywistości nie jest wcale taka fajna, no i odpadła mała spacerówka - na zimę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się