forumowicz_pospolity 19.04.09, 11:04 w Chinach Robson cienko miał kupe farta, bo sie z TRullim zetknął metodą na "kopulującego karalucha" i a dal rade jechac dalej:) Vettel wygrywa, mistrz jazdy w deszczu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Leje 19.04.09, 11:30 Mnie zastanawia determinacja, z jaką Nelson Piquet robił dziury w nosie swojego bolidu. No i po co po tym jeździł wymieniać przedni spoiler - wyglądał, ja skrzyżowanie bolidu i F-86, a;bo Miga - 15 :D Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Leje 19.04.09, 12:48 to dobrze, że ukończył. tak, jak chciałam, aby tym razem trzymał na wodze swoją ambicję. nie czas, ani nie są to odpowiednie warunki do tego. BMW w tym roku ma problemy techniczne. może też Heidfelda faworyzują. w komentarzach teraz frustraci i nieudacznicy piszą o nim, że Kubica jest słaby. i tak jest 100% lepszy od nich i ma "dużego":)) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Leje 19.04.09, 12:53 a, z 17-stego na 13-ste to ładnie ukończył. przed nim jechał jakiś dobry, chyba Raiky, którego szczególnie w tych warunkach było ciężko wyprzedzić:) widziałam F1 akurat, jak był na 13. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Leje 19.04.09, 18:01 O wyprzedzaniu nie mogło być mowy, bo Kimi był jakieś10 sekund z przodu. Mnie Kubica ani parzy, annie ziębi, bo kibicuję Alonso :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd a, mógł być 9-ty 19.04.09, 17:10 powinni wziąć się za serwisowy team BMW niech ćwiczą więcej nad przykręcaniem śrubek. www.sfora.pl/Kubica-13-w-GP-Chin-Mial-kolizje-a5467 Odpowiedz Link