puszysta_gimnazjalistka 30.07.09, 12:27 W F1 oczywiście, Massa w szpitalu, Kubica na aucie, a Schumacher się będzie ścigał. Nie mogę się doczekać wyścigu w Walencji, Michael do boju, pokaż gównarzerii jak się jeździ :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 12:32 puszysta_gimnazjalistka napisał: > W F1 oczywiście, Massa w szpitalu, Kubica na aucie, a Schumacher się będzie > ścigał. > > Nie mogę się doczekać wyścigu w Walencji, Michael do boju, pokaż gównarzerii > jak się jeździ :) zeby sie chłop gdzies nie rozpizdził na bandzie po takiej przerwie, no sam nie wiem Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 12:35 eee o Armstrongu to samo mówiłem, że po takiej przerwie to się tylko zbłaźni, a tu się okazuje że ma w sobie ikrę choroba. myślę że micheal też pokaże klasę - może nie na 1 miejsce, ale będzie w czołówce Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 12:44 mason_i_cyklista napisał: > eee o Armstrongu to samo mówiłem, że po takiej przerwie to się tylko zbłaźni, a > tu się okazuje że ma w sobie ikrę choroba. no ale rower to chyba co innego zresztą Armstrong sie prowadził bardzo sportowo a sezon zaczał wczesnie zeby wejsc na obroty i na TdF nie dac plamy nie wiem jak z Schumacherem ale jezeli sie nie scigał to nagle tak wejsc do bolidu i jechac w wyscigu, spore ryzyko no ale to mistrz, moze da rade > > myślę że micheal też pokaże klasę - może nie na 1 miejsce, ale będzie w czołówc > e Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 12:54 hehe koleś robił to całe życie;) wstawał rano, jadł śniadanie, dawał buziaka żonce i jechał tramwajem do pracy gdzie jeździł w kółko najnowocześniejszą cud-machiną od 8 do 16:D a tak serio to spodziewałem się, że A. nie zawojuje w wyścigu, gdyż nie zna nowych ludzi. jeśli peleton nie zaakceptuje zwycięzcy to zwycięzca nie wygra TdF. (dlatego też nie ma Murzynów w peletonie - oczywiście poza słynnym "Murzynem" ;)) - ale widać, że jednak legenda L.A. zdobyła należyty szacunek wśród "młodych", którzy nie ośmielili się go zblokować. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 13:12 Ścigał się, kilka tygodni temu skopał tyłek Kubicy na gokartach :) Znaczy się skręcać jeszcze potrafi. Bolidem F1 w tym roku też jeździł, jako doradca Ferarri, jeździł w testach. Po za tym wytrzymałość tracisz dużo szybciej (Armstrong) niż koordynację oko-ręka potrzebną do prowadzenia pojazdu. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:15 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ścigał się, kilka tygodni temu skopał tyłek Kubicy na gokartach :) > Znaczy się skręcać jeszcze potrafi. > > Bolidem F1 w tym roku też jeździł, jako doradca Ferarri, jeździł w testach. Po > za tym wytrzymałość tracisz dużo szybciej (Armstrong) niż koordynację oko-ręka > potrzebną do prowadzenia pojazdu. nie mowie ze nie da rady, w koncu decyzja raczej jest przemyslana nikt by emeryta nie posłał do boju gdyby wiedział ze ryzyko jest za duze a Armstrong raczej nie rdzewiał przez czas nie jezdzenia, biegał maratony i to nieźle poza tym decyzje o powrocie podał w zeszłym roku a zanim pojechal w swoim docelowym TdF to jechał od lutego w wielu wyscigach, z Giro na czele Odpowiedz Link
zdegrengolowany_mizogin2 Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:03 Tez nie moge sie doczekac. Ciekawe co tym razem wymysli? Moze wysle kogos na bande albo zaparkuje na srodku jakiegos zakretu (nr 2 i nr 10 bylyby odpowiednie). Pytanie do forumowicza. Co ma takiego Alguersuari czego nie ma 7 - krotny mistrz swiata ? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:12 zdegrengolowany_mizogin2 napisał: > Tez nie moge sie doczekac. > Ciekawe co tym razem wymysli? Moze wysle kogos na bande albo zaparkuje na srodk > u jakiegos zakretu (nr 2 i nr 10 bylyby odpowiednie). > Pytanie do forumowicza. Co ma takiego Alguersuari czego nie ma 7 - krotny mistr > z swiata ? ma wjezdzenie, jest w wyscigowym kieracie a Schumacher nie wiem czy jeszcze 10 dni temu przypuszczał ze bedzie sie scigał i to nie w gokartach ale skoro taka decyzja sie pojawiła tzn ze ludzie którzy ja podjeli maja dużą pewnosc ze sobie poradzi i tego sie trzeba trzymac Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:19 Nie, nie, nie, Alguersuari w porównaniu z Michaelem nie ma nic, absolutnie nic. Nie można porównywać gościa, który zrobił 100 okrążeń z facetem który 154 razy stał na podium i ma 91 zwycięstw. Nie ścigał się tylko dwa sezony. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:28 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Nie, nie, nie, Alguersuari w porównaniu z Michaelem nie ma nic, absolutnie nic. > > Nie można porównywać gościa, który zrobił 100 okrążeń z facetem który 154 razy > stał na podium i ma 91 zwycięstw. Nie ścigał się tylko dwa sezony. Puszek nie siej demagogii facet numer 1 ma 19 lat i trudno zeby równał sie z Schumacherem w osiagnieciach, a skoro go wybrali to znaczy ze ma perspektywy, talent no i kiedys musi zacząć sie scigac na szczycie a wyscigach nizszych formuł jezdzi regularnie i o to chodzi, o koncentracje na sciganiu o to ze jest sie w ferworze rywalizacji i znosi sie wynikajace z tego obciążenia (presja wyniku, zainteresowanie mediów) Schumacher tez pewnie da sobie rade ale to przekonanie wynika z tego ze jest tam jakis sztab ludzi, profesjonalistów, którzy wiedzą co robią rzucając go do boju w F1 mimo ze ostatnio scigał sie z Kubicą w gokartach Odpowiedz Link
zdegrengolowany_mizogin2 Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:50 > nizszych formuł jezdzi regularnie i o to chodzi Kiedys bylo takie doswiadczenie. By pokazac jak wymagajaca i trudna technicznie jest f1 wzieto dziennikarza i uczono go jezdzic na kilku seriach (nie pamietam jakich), az do samej f1. Tak jak sobie radzil na nizszych szczeblach, tak w f1 mial problemy z prawdilowym ruszeniem, nie wspominajac juz o prawdilowej jezdzie. Takze jezeli przychodzi mlokos, ktory raczej nie popelnia bledow (nie widzialem telemetrii z wyscigu) w pierwszym swoim starcie, wczesniej jezdzac tylko na 3 sesjach treningowych, to nie mam watpliwosci, iz Schumacher pojedzie takze na wysokim poziomie, a nawet uwazam, ze moze zalapac sie na podium. > (presja wyniku, zainteresowanie mediów) Mysle, ze sobie z tym poradzi. :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 15:21 zdegrengolowany_mizogin2 napisał: > > nizszych formuł jezdzi regularnie i o to chodzi > > Kiedys bylo takie doswiadczenie. By pokazac jak wymagajaca i trudna technicznie > jest f1 wzieto dziennikarza i uczono go jezdzic na kilku seriach (nie pamietam > jakich), az do samej f1. Tak jak sobie radzil na nizszych szczeblach, tak w f1 > mial problemy z prawdilowym ruszeniem, nie wspominajac juz o prawdilowej jezdz > ie. Takze jezeli przychodzi mlokos, ktory raczej nie popelnia bledow (nie widzi > alem telemetrii z wyscigu) w pierwszym swoim starcie, wczesniej jezdzac tylko n > a 3 sesjach treningowych, to nie mam watpliwosci, iz Schumacher pojedzie takze > na wysokim poziomie, a nawet uwazam, ze moze zalapac sie na podium. > > > (presja wyniku, zainteresowanie mediów) > > Mysle, ze sobie z tym poradzi. :) sam jestem ciekaw, tak jak ostatnio mnie nużyła f1 tak teraz olukam ten wyscig Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:48 Ja się cieszę. Teraz jak Robert Kubica jest bezrobotny, to może mam u niego większe szanse. Chociaż eksperci - i to nie że polscy, patriotycznie, ale i zagraniczni - mówią, że Kubica nie będzie miał problemów ze znalezieniem nowego teamu. Ech... Odpowiedz Link
zdegrengolowany_mizogin2 Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 14:57 Podobno jest zajety. Masz jakis plan na pozbycie sie konkurencji ? :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ale się porobiło ! 30.07.09, 15:12 Pff, sama się wykruszy :) A odnośnie planów - jakiś czas temu na sportowym forum onetu była taka akcja, że jakaś dziołcha tak się napaliła na Michała Winiarskiego, że zaczęła wszem i wobec opowiadać, że ona rozbije jego małżeństwo i weźmie z nim ślub. I pewnie nikt by się o tym nie dowiedział, tylko jakaś druga ćwierćinteligentna zakochała się w Kadziewiczu i składała bardzo wzruszające życzenia walentynkowe, świteczne, urodzinowe i cholera wie, jakie jeszcze. I ta zasłynęła. Podobno siatkarze zaczęli sobie poszczególne posty czytać i ryczeć ze śmiechu, a Kadziewicz nawet cieszył się, że może powstanie praca magisterska pt. "Wpływ Łukasza Kadziewicza na rozwój psychofizyczny dziewcząt w wieku 12 - 16 lat". Odpowiedz Link