logopeda

(20 wyników)
  • Poszukuję logopedy dla 4 letniego dziecka, z doświadczeniem i podejściem do dzieci. Może ktoś może mi polecić taka osobę? Z góry dziękuję
  • Poszukuję logopedy dla 2,5 letniego dziecka ( Nowa Huta ) najlepiej z dojazdem do domu. Syn mówi mało ( np. mama, tata, baba , dada, daj, brum, tak ,nie ) i rozmawia z nami swoim niezrozumiałym dla nas językiem. Słuch prawidłowy i rozwój intelektyalny także- wykonuje wszystkie nasze prośby i polecenia. Mimo, iż ma o cztery lata starszego brata nie jest chętny do rozmów. Może znacie kogoś, z dobrym podejściem do dziecka kto popracowałby nad rozwojem mowy u dziecka.
  • Witam. Jakiś czas temu sprowadziłam się na os. 2 Pułku Lotniczego. Przeprowadziłam mały rekonesans i stwierdziłam ze zdziwieniem, że na owym osiedlu jak i na kilku najbliższych nie ma ani prywatnych, ani tym bardziej państwowych gabinetów logopedycznych. Zdziwiło mnie to tym bardziej, że młode osiedla na Czyżynach przepełnione są dziećmi – w różnym wieku, a wystarczy przejść przy którymkolwiek placu zabaw, a wyćwiczone ucho logopedy wychwyci niejedno... Jestem logopedą z długoletnim st...
  • Szukam dobrego logopedy dla 3 latka- prawdopodobnie opóźniony rozwój mowy, brak wady słuchu (sprawdzone), rozwój intelektualny w normie Byliśmy "państwowo", niestety, bardzo sie rozczarowałam, teraz szukam kogoś sprawdzonego- może być prywatnie (prosiłabym tez o podanie przybliżonego kosztu wizyty) Dziękuje!
  • Witam,gdzie mozna znaleśc dobrego logopedę ,czy ktoś z was chodził do szpitala w prokocimiu?Dzięki.
  • polecacie kogoś dla 7 latka? Iza
  • witam, jaki jest koszt cotygodniowych prywatnych spotkań u logopedy - dla 3 latka ?? dzieki
  • Szukam dobrego logopedy dziecięcego w Krakowie, nie prywatnego. Macie jakieś doświadczenia? Polecacie kogoś? Proszę o namiary. Dziękuję
  • Witam serdecznie ! Szukam dobrego logopedy i psychologa dziecięcego w Krakowie . Czy moglibyście mi Państwo kogoś polecic ? Z góry dziękuję ! Pozdrawiam
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Witam serdecznie ! Szukam dobrego logopedy i psychologa dziecięcego w Krakowie . Czy moglibyście mi Państwo kogoś polecic ? Z góry dziękuję ! Pozdrawiam
  • Muszę z moim prawie 4-latkiem iść do logopedy. Czy któraś z Was mogłaby mi mi polecić kogoś dobrego? Z góry dziękuję :)
  • Prosze o kontakt dobrego logopedy dzieki z góry
  • prosze o jakieś namiary z gory dziękuję
  • Mam trzyletnie dziecko. Po zasięgnieciu wirtualnej opinii na naszym forum (jeszcze raz dziekuję iza-p)zdecydowałam się pójść do specjalisty. Czy ktoś może mi doradzić, gdzie w Krakowie iść do logopedy? Mam skierowanie, więc najchętniej do takiego, który ma podpisany kontrakt z funduszem zdrowia, ale niekoniecznie. Dziekuję i pozdrawiam
  • Dziewczyny polećcie mi jakiegoś dobrego logopedę dla 2 i pół rocznego malucha , najchętniej w ramach kasy chorych, pozdrawiam Aneta RK
  • Szukam dobrego, sprawdzonego logopedy dla 2,5 dziecka, słyszącego, z podejrzeniem afazji. Może znacie kogoś.
  • Ponieważ sama szukałam informacji na forum o logopedach, a udało mi się dobrze trafić, to może komuś ta informacja pomoże. Trafiłam z synkiem do gabinetu logopedycznego Gżegżółka na Tomasza. Synek ma 3 lata i mówił kilka słów. Po 3 (trzech!!!) wizytach synek zaczął próbować powtarzać po nas prawie ciągle, zaczął mówić czasowniki - matce stoją łzy w oczach jak dziecię przychodzi z książeczką i woła "citaj, citaj". Jestem w głębokim szoku jak szybko ta terapia odnosi skutki. ...
  • Mój dwulatek nie mówi. Gdzie szukać pomocy?? gdzie sprawdzić czy wszystko jest ok?? Szukam jakiś adresów w Krakowie. Jakie skierowania są potrzebne????
  • CZy możecie polecić jakąś poradnie? Kogoś konkretnie? Najlepiej okolice centrum, Bronowice. Dzięki
  • Mojemu dziecku logopeda zaleciła zabieg podcięcia wędzidełka. Może ktoś z Was ma doświadczenie w tym względzie i zna jakieś wiarygodne źródło, gdzie można to zrobic. Podobno, ważne jest, żeby zrobic to umiejętnie, bo złym podcięciem można nawet zaszkodzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się