logopeda

(77 wyników)
  • Szukam dobrego logopedy w Olsztynie.. Czy ktoś może polecić dobrego lekarza??
  • Witam serdecznie , szukam dobrego logopedy na slasku , slyszalem ze w ZABRZU jest , ale jak sie nazywa ? i czy przyjmuje prywatnie bo zalezy mi na pilnej wizycie. Moja corcia jest juz prawie pol roku po operacji zamkniecia rozszczepu , to chyba najwyzszy czas na wizyte u logopedy. Pozdrawiam cieplo..Kiedy zrobic badanie sluchu?
  • Witam Jestem mamą 8-miesięcznego Kuby Mały ma rozszczep wargi i podniebienia miękkiego A właściwie miał bo już jesteśmy po operacji na Koziej W czwartek byliśmy na wizycie kontrolnej i pani profesor stwierdziła że wszystko wygląda świetnie :) Wiem że najlepszych specjalistów mamy w Warszawie ale ze względów zawodowych nie jesteśmy w stanie jeżdzić tam tak często jak potrzeba :( Szukałam już informacji na tym forum ale są trochę stare Czy możecie mi polecić dobrego foniatrę i logopedę w Lubli...
  • witajcie! czy przed pierwszą operacją konsultowaliście się u logopedy? czy już wykonywaliście jakieś masaże? i czy jest sens/możliwość wybrania się na konsultacje do dr Radkowskiej w IMiD przed operacją? pozdrawiam!
  • Witajcie, logopeda zalecil nam ogromna ilość masaży, i to nie tylko wargi czy podniebienia, ale całej buzi. Ogromna ilość. Dostałam materiały do poczytania. Zastanawiam sie czy jest to konieczne, czy tylko młoda pani logopeda naczytała sie zbyt wiele na studiach. Generalnie nie chodzi mi o to, że mi sie nie chce, tylko Wiki na widok moich palców zblizających sie do jej twarzy wpada w histerię. Na razie wykonuje masaz wargi zalecony przez dr radkowską, i masaz jezyka, policzków, podnieb...
  • Moja córeczka jest po operacji wargi.Warga się już zagoiła.Mamy jeszcze do operowania podniebienie,ale to już puzniej.Kiedy wy zaczęliście wizyty u logopedy? Boję się jak każdy rodzić o swojego maluszka i dlatego nie chcę niczego przegapić.Pozdrawiam:))
  • prosze napiszcie czy ważne jest aby każde dziecko po operacji zaobaczyła dr Radkowska?czy moze byc to inny logopeda? znacie jakiegos równie dobrego logoppede z np.krakowa?
  • Witam! Mam pytanie odnośnie logopedy mgr Radkowskiej, czy nadal przyjmuje w IMiD? Dzwonię już od ubiegłego poniedziałku i bez skutku. Nikt nie odbiera. Czy ktoś wie co się dzieje? Podkreślę, że dzwonię już od godziny 7.30, a numer jaki posiadam to 32 77 115. Pozdrawiam.
  • Witam wszystkie mamy. jestem przed drugą operacją. tj. nie wiem czy to normalne ale u mnie wyglądało to tak. Mieliśmy zabieg rok temu w maju - lewostronny rozszczep wargi i podnieb9ienia i zębodołu. Na wizycie kontrolnej lekarz powiedział żebym odezwała się po roku, lub jak wyjdą zęby Karolkowi piątki. Byłam też na jednej wizycie u Radkowskiej a potem poszukałam logopedę w mojej okolicy. Bo do Wawy to ja mam 400 km. Teraz nie wiem jak to wyglądało u innych i chciałam się coś wię...
  • Witajcie szukam mam z Bydgoszczy i okolic który poleciłyby mi dobrego logopede dla rozszczepiaka...słyszałam że jest ktos taki od pani dr.Radkowskiej ale akurat nie miała namiaru... jest tutaj mama na forum która kogoś poleci ??
  • Witam!!! Mam takie pytanko, czy może ktoś zna jakiegoś dobrego logopede na podkarpaciu dla dzieci po rozszczepie wargi i podniebienia. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Dziekuje i pozdrawiam
  • witajcie, poszukuje dobrego logopedy w poznaniu, czy ktos moze mi pomoc?pozdr!
  • Witam wszystkich, jestem mamą 11 mieisięcznej dziewczynki z sek. PR juz po operacji zamknięcia podniebienia w IMIDzie. Szukam dobrego logoedy rozszczepowego dla małej w okolicach Krakowa, ewentualnie Katowic. Zapewne znacie kogoś takiego, proszę pomóżcie.
  • Na początku dziękujemy, bo dzięki forum udało nam się nie tylko zamartwiać przez całą ciążę, ale też przygotować. Kuba jest oczywiście cudny, wiele naszych obaw okazało się zbędnych, np. je jak smok bez żadnych problemów. Mamy pytanie: czy należy już przed zabiegiem konsultować się z logopedą (neurologopedą) ? Kuba ma 4 miesiące, zabieg w lutym.
  • Witam po dłuższej przerwie, przeczytałam na forum, że niektóre dzieciaczki krótko po operacji miały konsultację u logopedy, i zaczęłam się trochę niepokoić czy czegoś nie przeoczyłam. Marta miała operację w 9 miesiącu życia. Dr Boczar powiedziała nam, że na konsultację logopedyczną mamy się zgłosić jak Malutka zacznie mówić (około 16 miesiąca życia).Na razie to co z siebie wydaje to są zbitki sylab, ale do mowy chyba jeszcze daleko. A może niepotrzebnie czekamy?Na ile wcześnie trzeba...
  • Czy ktoś zna godnego polecenia logopedę zajmującego się dziećmi z rozszczepem i przyjmującego na terenie Warsawy lub okolic (najchętniej prywatnie)? Aneta
  • mój synek ma 6 lat od poczatku miał stwierdzone seplenienie boczne od 5 roku życia chodzi do logopedy, nie miał problemów z mówieniem, mówić zaczął szybko, tylko niewyraźnie, w szóstym roku życia logopeda co tydzień, sa postępy, ale seplenienie zostało,jak się spieszy mówi jak mówił, jak czyta umie się skoncentrować i jest lepiej, ktoś zwrócił nam uwagę, ze może ma utajony rozszczep podśluzówkowy, przeprowadziłam się z innego miasta, szukam specjalistów we wrocławiu szukam dob...
  • jesteśmy na etapie poszukiwania logopedy...może mogłybyście polecić nam już sprawdzonego przez was...przypominam że jesteśmy z warszawy...proszę bo już mam zamęt w głowie
  • Moja znajoma szuka logopedy doświadczonego w pracy z "rozszczepkami" w Radomiu. Czy ktoś zna namiar na dobrego logopedę w Radomiu? Będę wdzięczna za wszelkie "namiary". Serdecznie pozdrawiam.
  • Rzeczywiście ma problem ze znalezieniem logopedy. Okazuje się, że nie tylko ja. Polecano mi panią ...ups, uciekło mi nazwisko. Nie ważne i tak już nie praktykuje. Będąc u dr Radkowskiej problem okazał się dość znaczący. Sama mnie pytała o logopedę, bo poszukuje jeszcze dla kogoś. Słyszałam o Bizielu. Może ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami??? Nam dr Radkowska zaleciła masaże, ale Nobel dla tego, komu się uda włożyć Nuteli palec do buzi!!! Jak inaczej moge z nią ćwiczyć??? Z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się