logopeda

(7 wyników)
  • Szukam logopedy w Poznaniu na fundusz. Mój synek ma 3,5roku i będzie miał wycinany trzeci migdał. Laryngolog stwierdził że przy tej okazji można podciąć więzadło pod językiem bo mały nie wymawia R. Chciałam to jeszcze skonsultować z logopedą.
  • Proszę pomóżcie,szukam kontaktu do logopedy w Poznaniu lub okolicy,prawie 4 letnie dziecko nie mówi nic,jestem zrozpaczona
  • Czy macie może namiary na dobrego logopedę dla 5-latka? A tak przy okazji, czy Wasz lekarz rodzinny też nie chce dawać skierowań do logopedy zanim dziecko skończy 6 lat, bo to niby za wczesnie? Pozdrawiam Gosia
  • Proszę o kontakt do fachowego laryngologa (który nie wycina z zasady i traktuje każdy przypadek indywidualnie). Także dobrego logopedę w Poznaniu. Jeśli prywatnie to prosiłabym także o koszt wizyty. Z góry dziękuję.
  • Bardzo prosze o namiar na super logopede, ktory przyjmuje na NFZ (trzeba miec skierowanie?) Hania
  • witajcie, poradźcie- moja malutka córeczka prawie nic nie mówi- pojedyncze słowa. Składa ładnie buzię ale jakby nie potrafiła złożyć liter. Pediatra uspokaja, a ja chce juz sprawdzić dla świętego spokoju co jest nie tak. Kto mi pomoże- logopeda dziecięcy, foniatra? Prosze o poradę a także namiary do kogo mam sie udać...dzieki
  • Okazało się, że nasz szkrab powinien mieć podcięte wedzidełko jezyczka, dostalismy "na tę okazję" skierowanie do chirurga. Drogie Mamy, czy któraś miała podobny problem, czy moze mi polecić lekarza w Poznaniu, który fachowo przeprowadzi zabieg (może przy okazji doradzi, czy podcięcie jest faktycznie konieczne)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się