mamagai 05.01.07, 16:40 Na stronie implastu można obejrzeć nową kolekcję 2007 m.in model Bolder3 i 4.Niestety nic więcej nie piszą na ten temat.Czy któraś z Was coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: Implast Bolder3,4 05.01.07, 20:47 Całkiem ciekawie zapowiada się ta nowa kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Implast Bolder3,4 08.01.07, 10:06 Pewnie jets tak samo jak w zeslzym roku z Volantem ze trzebaby napisac maila do producenta. Pewnie wozki wejda wiosna na rynek i dlatego nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: Implast Bolder3,4 08.01.07, 19:09 Pisałam,jak na razie bez odpowiedzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Implast Bolder3,4 08.01.07, 22:20 Też czekam na jakieś info bo bardzo mi się podoba ten wózek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: Implast Bolder3,4 09.01.07, 10:50 a moze podac ktos namiary na te strone bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mamuk1 Re: Implast Bolder3,4 09.01.07, 11:24 Adres firmy Implast to: www.Implast.com.pl Ja już nie mam czasu czekać na nową kolekcję. Dzidziuś pojawi się w lutym, więc muszę się na coś zdecydować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga25252 Re: Implast Bolder3,4 13.01.07, 18:26 dzwoniłam do producenta do Poznania i powiedział że ta nowa kolekcja dostępna bedzie dopiero w marcu.Na stronie internetowej wiecej informacji też bedzie wtedy,jak już wózki beda dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 do aga 16.01.07, 19:34 A nie wiesz może kiedy dokładnie wejdzie ta nowa kolekcja na początku czy na końcu marca? A no i ile te wózki mogą kosztować? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
aga25252 Re: do aga 19.01.07, 18:22 powiedziano mi że w pierwsej połowie marca,a jak zapytałam o cenę to babka poinformowała mnie,że tej informacji jeszcze nie ma,pojawi sie on równoczesnie z wózkami.Ja czekac nie moge bo w poniedziałek ide na cc i wózek potrzebuje już i zdecydowałam sie na peg perego z najnowszej kolekcji.mysle że cena za cały zestaw pewnie porownywalna no moze ciut drozej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: do aga 28.01.07, 10:46 napisalam do nich i odpisali - ale dotyczy to tylko kilku szczegolow technicnzych (bez wagi wozka i kolorystyki...) Wózki Bolder 3 i Bolder 4 będą dostępne w sprzedaży w połowie marca. Poniżej przesyłam dane dotyczące każdego wózka: BOLDER 4 regulowana rączka okienko wentylacyjne w budce mocowanie gondoli i siedziska - klipsy regulacja oparcia w gondoli 5-punktowe szelki bezpieczeństwa dodatkowa sportowa budka z siateczką wentylacyjną w komplecie regulacja podnóżka nowoczesny mechanizm skrętny z blokadą hamulec STOP & GO łatwy montaż kół tylny system amortyzacji typu SCS ( elastyczność i miękkość zawieszenia) wygodny kosz na zakupy w komplecie z moskitierą w komplecie z folią przeciwdeszczową montaż gondoli i spacerówki tyłem lub przodem do kierunku jazdy konstrukcja po złożeniu z kołami konstrukcja po złożeniu bez kół możliwość montażu fotelika samochodowego BOLDER 3 regulowana rączka okienko wentylacyjne w budce mocowanie gondoli i siedziska - klipsy regulacja oparcia w gondoli 5-punktowe szelki bezpieczeństwa dodatkowa sportowa budka z siateczką wentylacyjną w komplecie regulacja podnóżka nowoczesny mechanizm obrotowy 360 stopni z możliwością blokady teleskopowy system amortyzacji łatwy montaż kół obrotowych hamulec STOP & GO tylny system amortyzacji typu SCS ( elastyczność i miękkość zawieszenia) wygodny kosz na zakupy w komplecie z moskitierą w komplecie z folią przeciwdeszczową montaż gondoli i spacerówki tyłem lub przodem do kierunku jazdy konstrukcja po złożeniu z kołami konstrukcja po złożeniu bez kół możliwość montażu fotelika samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś
ka_katka Re: Implast Bolder3,4 16.01.07, 23:11 odwiedziłam sklep z wózkami Implast w Wesołej. Pani prowadząca współpracuje głównie z Implastem i sprawia wrażenie bardzo dobrze poinformowanej. Uzyskałam info, że: - bolder to następca Volanta - zapowiada się naprawdę fajnie - nie ma w nim dużo zmian w porównaniu z Volantem - wersja 4 kołowa ma zdecydowanie większe koła z przodu (Volant ma malutkie przednie i duże tylne) - gondola prawie bez zmian - spacerówka bardzo podobna do Volanta może jakieś szczegóły będą ją odrózniać ale nie umiała powiedzić Widziała już prototyp wózka u producenta i bardzo jej się spodobał a sprzedaje Implasta od lat 5 więc ma spore z nimi doświadczenie. Niestety potwierdziła termin wprowadzenia na wiosnę 2007 marzec a nawet kwiecień zanim pojawią się w sprzedaży. Nasza dzidzia będzie się szykowała do wyjścia gdzieś koło 2 kwietnia więc się chyba nie załapię i zostanę przy Volandzie 3 kołowcu a szkoda bo design Boldera piękny .... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: Implast Bolder3,4 18.01.07, 18:41 Córcia urodzi się w lutym,bądz marcu więc nie będziemy mogli tak długo czekać na boldera.Zdecydujemy się prawdopodobnie na drivera3XL. Odpowiedz Link Zgłoś