Dodaj do ulubionych

NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006

20.02.06, 11:25
Zobaczcie co znalazłam na stronie producenta www.pegperego.it
Nazwa wózka CENTRO COMPLETO. Waga: 8,2kg , Kółka z przodu podwójne, z tyły
pojedyncze.
Wymiary kółek: rear wheels: 20,5cm , front wheel: 19,3cm.
Wymiary po złożeniu: szer. 48cm, wys. 59,6cm.

Chyba zakochałam się w tym wózku.
Myslicie że może to być dobry wózek dla noworodka -rodzę w marcu.
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 20.02.06, 15:00
      nie widzę na stronce tego wóżka,moglabyś podac linka?
      • kropka.kreska Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 21.02.06, 14:57
        a ciekawe ile moze kosztowac??
        czy blizej at4 czy a3??
    • anjany Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 20.02.06, 15:19
      a czym on sie różni od atlantico? chyba tylko tym, że ma kółka pojedyncze tylne?
    • adanko77 Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 20.02.06, 15:59
      a propos nowosci PP-czy nie wiecie moze czy mozna dokupic ten wklad dla
      niemowlakow jak jest w Pliko pack?
      • izex Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 20.02.06, 16:59
        jak mi wiadomo na dzien dzisiejszy nie ma w sprzedazy malej gondolki, ale
        jestem w kontakcie i jezeli by byla to daja mi znas i bedzie to koszt ok 500zl
        wydaje mi sie ze troche duzo .ta gondolka to starczy na ok 3 miesiace
      • gosia.mama.wojtusia Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 21.02.06, 10:37
        dzięki za maila,jakos nie widzi mi się ten wózeczek wizualnie,chcialabym
        zobaczyc na zywo
    • coronella Re: pramette 22.02.06, 10:21
      na allegro jest do sprzedania pliko p3 pramette z mini gondolka, w slicznym kolorze, nasza kolezanka pinik sprzedaje, moze to Was zainteresuje?
      • gosia.mama.wojtusia Re: pramette 22.02.06, 12:00
        weszlam na aukcje pinik,nic nie sprzedaje:(
        • sasza71 gosiu,nie chcesz robic darmowej reklamy kolezance? 22.02.06, 12:33
          :)))bez urazy,nie trudno znależ te aukcje pinik
          www.allegro.pl/item88150637_najmniejszy_wozek_peg_perego_pramette_gondolka_.html
          pozdrowienia
    • andzia_frandzia Re: NOWOŚĆ PEG PEREGO... marzec 2006 22.02.06, 12:37
      Ja chciałam pp3 pack są w zestawie z tą właśnie wyciąganą gondolką i fotelikiem
      do 13 kg(ok 1700zł w Łodzi)Ale te kółka 16stki troche małe.I zainteresował mnie
      twój watek o nowym pp centro copmleto,róznica 4 cm w kółkach na + to chyba
      sporo?.Wysłałam meila do Poznania oni sprowadzają pp z włoch a potem od nich
      biorą dopiero sklepy.Może to Cie zainteresuje.Nie napisał mi tylko ile moze
      kosztować ale juz sama nie jestem pewna czy zapytałam o to w
      emailu.Pozdrawiam.Jak będziesz coś wiedziec na temat nowego pp to daj znać.
      A to treść odpowiedzi z firmy AKORD:
      witamy Panią;
      wózek Centro powinien pojawić się (my go zamówimy,nie wiadomo tylko jak
      Włosi wyrobią się z jego produkcją) w drugiej połowie marca.
      Ta nowa gondolka,Porte-Enfant,jest po raz pierwszy w sprzedaży.Obecnie
      posiadamy tylko kolor rubino,a pod koniec tygodnia bądż na początku marca
      pojawi się kolor toffee i anice.Cena detaliczna kształtuje sie na poziomie
      360 zł.
      • gosia.mama.wojtusia :))) 22.02.06, 13:33
        o kurcze,allegro mi szwankuje,mam pinik w ulubionych sprzedawcach,jak kliknelam
        pokaz aukcje to wyskoczylo mi ze pinik nie ma wystawionych przedmiotów a jak
        przez wyszukiwarke etraz to wszystko się pokazało:)))))

fajny ten wózeczek
      • kasiarek1 Re: Nowość PP... marzec 2006 22.02.06, 14:37
        A czy ktoś się orientuje ile to nowe cudeńko waży? Moim faworytem jest AT4,
        tylko troszkę ciężki (wersja z gonolką 19,5kg), może ten nowy będzie lżejszy???
        • anjany Re: Nowość PP... marzec 2006 22.02.06, 15:21
          moim faworytem też jest AT4 i tą nową gonodlkę da się do niego włożyć, odwrocic
          bude i masz dziecko przodem do siebie. Praktykowalam to juz w sklepie. Ten nowy
          waży podobno 8kg,za to AT4 chyba ma bardziej solidny stelarz, wnioskuję po
          wadze i szerokości kół. I dlatego pozostaje nadal moim faworytem, mimo wagi.
          Centro ma stelaz bardzo podobny do atlantico, ktorym jedzilam 1,5 roku. I jak
          dla mnie, nie jest ona najwspanialszy dla noworodka (choc moze wybrzydzam). Ja
          jkao druga opcje rozwazam jane slalom pro ale glownym mankamentem tamtego jest
          nieodwracalne siedzisko ale tez nie da sie go wrzucic do pralki i wyprac - co
          uwazam bywa naprawde niezbedne....
          • marzena_so Re: Nowość PP... marzec 2006 24.02.06, 11:36
            Centro completo- waga 8,2kg. Pan ze strony familyschop pisze, że będzie ten
            wózek kosztował u niego do 1199zł.
            Za to ze strony "calineczka" odpisali że wkładka usztywniająca PORTE-ENFANT u
            nich kosztuje 339zł.
          • marta2310 Re: Nowość PP... marzec 2006 25.02.06, 23:21
            też mi się podoba A4, najfajniejszy wózek jaki widziałam .. .tylko troche
            drogawy jak na spacerówke :(
            • marzena_so Nowość PP... marzec 2006 10.03.06, 11:19
              Wyczytałam,że dziewczyny z innymi wózkami peg-perego robia tak.
              Przekładają budke (podobno nie podwiewa,bo dobrze zapinana od spodu).Zamiast
              wkładki porte-enfant /339zł/, wkładają nosidło. I widzą swoje niemowlę.
              Potem robia wersję spacerową,jak starsze dziecko.
              Może to nie głupi pomysł. W każdym razie, przez niektórych sprawdzony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka