Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      niejasny

niejasny

(14 wyniki)
    • jak juz piszecie o figurach to co myslicie o brunetkach ale z jasna karnacja:(? jestem zalamana tym faktem, bo ani ze mnie typowa brunetka taka poludniowa, ani slowianka. Ładną mam figure, rysy ale ta jasna karnacja.....albo te ciemne włosy........nie wiem skad taka mieszanka ze mnie, a chłopaki lubią albo czarnulki tzn brunetki z ciemna karnacja albo rude albo typowe słowianki,a ja to juz nie wiem do jakiego typu sie klasyfikowac, o takie dziewczyny: www.zeberka.pl/img/el/1836.jpg e.egoi...
    • Umowilbym sie z kims w jasno, no, ale przez internet sie nie da. Ide wiec do domu- tam hrabina czeka. I wszystko jasne.
    • Szanowni forumowicze, w skócie, mam dwa górne, poziomy, poddasze, w starej kamienicy. Chciałbym stworzyć sobie tzw. LOFT, bowiem można zrobić tam wszystko tanimi kosztami, wiadomo gołe ściany z cegły, bez jakiś udziwnień. Jedyna duży koszt to podłoga, zawsze, myślałem o położeniu desek Wenge, w ciemnym kolorze, niestety koszt m2 300 zł. brutto. Mi wychodzi 100m2 x 300zł= 30000 zł + robocizna :O, masakra. Co polecacie jako zamienniki? Panele odpadają, myślałem też, czy nie kupi...
    • Sytuacja wielce banalna i stanardowa. Ale mimo wszystko nosi mnie jak cholera! Pracujemy w jednej firmie (za granicą). Ona -- 29 lat, bardzo atrakcyja dziewczyna. Ja -- 32 lata, przystojny (mam nadzieję). Myślę, że podobamy się sobie. Od dłuższego czasu razem chodzimy na kawę, na drinka, na obiad. Jakieś pół roku temu kupiłem mieszkanie, w centrum miasta w którym mieszkam – zaprosiłem Ją na parapetówę. Podziękowała, mówiąc że lepiej jak „zaprosisz mnie na miłą kolację we dwoje ...
    • Doradźcie proszę: oficjalny zjazd absolwentów, xx-lecie szkoły, godziny 10-16. Co założyć - szary garnitur, czy ciemna marynarka, czarne spodnie? Jest gorąco, z krawata zrezygnowałem. Liczę na Was :)
    • Witam, Znalazłam się w dziwnej,jak dla mnie sytuacji - od dawna spotykałam, się z chlopakiem - uklad czysto przyjacielski, jednak obydwoje wiedzieliśmy że to coś więcej niz spotkania koleżeńskie - nie rozmawialiśmy wprost o tym co do siebie czujemy, potem..sprawy potoczyły się szybciej - wylądowaliśmy w łózku, nadal się spotykamy, jest fajnie - jednak problem tkwi w tym ,że nie ma jasnej sytuacji - czy ten związek/układ do czegoś zmierza..czy nie. Nie wiem w jaki delikatny sposób...
    • Pokazałem się jej z jak najlepszej strony, spotkaliśmy się parę razy i okazało się że ona ma chłopaka od trzech lat. Chce go zostawić i spróbować ze mną. Tylko jest jeden problem, ja nie bawie się w odbijanie dziewczyn bo mam taka zasadę. Nie miałbym do niej zaufania. Czepiła się mnie dziewczyna. Jest jakieś wyjście awaryjne z tej sytuacji???
    • Kolega sie mna zauroczył właśnie mi do domu przyszły po raz trzeci kwiatki, codziennie do mnie dzwoni, dostaje mnostwo komplementow, jest miły ale czuje do niego chyba tylko sympatię:), nie chce byc jakas taka zimna i wyrachowana, tym bardziej, ze razem studiujemy i w dodatku razem w grupie jestesmy i w sumie nie wiem czy czuje tylko sympatie, moze chciałabym i wiecej tyle ze naprawde nie wiem w takiej kropce jestem, jak nie wyjdzie to bedziemy sie codziennie widywac od rana...
    • Mam pewien problem i zupełnie nie wiem co teraz robić. Od kilku miesiecy spotykam sie z facetem. Gdy go poznalam bylam mezatka, jednak nie mieszkalam juz z mezem. Teraz postanowilam sie rozwiesc. Jednak nie ze wzgledu na moja nowa znajomosc. Powody byly zupelnie inne. Przed rozwodem spotykalismy sie dosyc dyskretnie. Jednak teraz chcialabym spotykac sie z nim normalnie, chcialabym zeby poznala go rowniez moja corka. Jednak zastanawiam sie czy jemu to bedzie odpowiadac. W koncu na pocza...
    • Zamiescilam taki watek na forum kobiecym, jednak chcialabym poznac tez Wasze opinie. No to jak, Panowie, co myslicie o takich typach urody? Jennifer Connelly - img9.imageshack.us/img9/1636/jc1k.jpg Anne Hathaway - img529.imageshack.us/img529/3326/ah1.jpg Michelle Trachtenberg - img529.imageshack.us/img529/4332/mt1.jpg Podoba Wam sie jasna skora w zestawieniu z ciemnymi wlosami?
    • Chcialabym w jakis sposob poznac blizej pewnego faceta. Ale on jest po przejsciach i ogranicza sie do kontaktow z kobietami i tylko wowczas sie odzywa jesli musi. Jest niedostepny, zamyka sie w swojej skorupce, czasem probuje zazartowac, zagadac ale potem sie tu ucina. Sa pewne powody ze tak robi a nie inaczej natomiast ja jednak w jakis sposob chcialabym delikatnie sie zblizyc. Co panowie proponujecie?? Jak podejsc takie faceta zeby wiedzial ze nie mam zlych intencji.
    • Dlaczego rośnie stopa bezrobocia?
    • Nie wiem czy to normalne...Czy na penisie mogą rosnąć włoski?
    • Witam Uprzejmie pytam obecne tu Panie, co tu robicie :))), czyzby wasze psiapsiułeczki, i inne kolezanki nie umiały wam pomóc, oj jak mi przykro :( Wiec jasno widac, ze jednak NAS potrzebujecie... i prosze sie jasno do tego przyznać!!! Pozdrawiam Wszystkie Panie i szczerze zapraszam w imieniu wszystkich mężczyzn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się