niejasny

(14 wyniki)
  • Witam! Prosze o pomoc doświadczone mamy . Bardzo podoba mi się wózek w jaśniutkim beżowym kolorze, z jasną torbą w zestawie i jasnym śpiworkiem ( materiał tapicerki bardzo dobry jakościowo ). Czy zdecydowałybyście sie na taki kolor? Dziekuję z góry za Wasze rady!
  • Witam, Czy ktoś ma lub widział na żywo kolor 3635 z wózków Teutonii (jasna zieleń). W pierwzsej chwili byłam zdecydowana na ten kolor ale pani w sklepie powiedziała że na żywo jest taki jakiś smutny. No i ostatecznie wybrałam 3425. Ale teraz zobaczyłąm go w innym sklpeie na żywo i trochę mnei rozczarował. Ten to dopiero jest smutny, taki wojskowy. No i mam teraz dylemat. A w okolicy nigdzie w żadnym sklepie nie ma żadnego elementu w kolorze 3635 aby porównać.
  • nie widziałam w realu tego koloru a jestem zainteresowana zakupem. Byłabym wdzięczna za wklejenie zdjęcia, bo obawiam się,że kolor może być zbyt krzykliwy.
  • Hej, wiem, ze było juz duzo o Roanach. Ale mam konkretne pytanie. Jak sie sprawdza materiał, czy sie latwo brudzi? Jak sie czysci np po deszczu??? Myslę o jasnym kolorze wózka i sie zastanawiam, czy nie bedzie z tym problemu. Czy lepiej wybrac ciemniejszy? Prosze o odpowiedzi rodzicow malych uzytkownikow :)
  • Nie mogę nigdzie w sklepie na żywca zobaczyć koloru POLAR,a cały czas waham się między polarem a peacock i liquid. Czy ten kolor to jest jasny niebieski i morski zielony( bo taki wydaje się na zdjęciach) czy może to raczej szary ??? Jeśli któraś z Was ma ten kolorek to opiszcie jak wygląda w realu....kurde bo ja nigdy tego wózia nie kupię....
  • Dziewczyny, może coś doradzicie w tym temacie... Teoretycznie najlepszy jest jakis jasny, ale spotkalam sie już z różnymi opiniami. Jedni doradzają jasny, inny ciemny, bo przecież lato szybko minie, a później na takim wózku wszystko widać. Sama ju z nie wiem, co o tym myśleć.
  • Witam, bardzo spodobał mi się ten wózek i widzę sporo dobrych opinii na jego temat. Chciałam kupić Chicco Simplicity kolor Topazio, ale teraz zastanawiam się nad Hooperem Hula kolor Sky Blue. Tylko mam pytanie, jaki to właściwie kolor? Na zdjęciu wygląda jak turkusowo- szaro-czarny i taki mi się podoba. Jaki jest w rzeczywistości? Niestety nie mam możliwości obejrzenia go na żywo przed kupnem. Będę wdzięczna za zdjęcia i opis.
  • Chcę zamówić sobie buggstera i zastanawiam się nad kolorem. Miał byc czerwony ale teraz cameleona mam w czerwonej wersji i jakośc już mi się opatrzył. Czy ten niebieski jest ładny ? Podobny do Jane marine ? Ty chyba miałaś ten jaśniutki beżowy (offwhite ?) - bardzo mi się podoba ale dla mnie to chyba nie będzie praktyczny kolor bo to ma być wózek "roboczy" do wrzucania do bagaznika, samolotu itp... Jakieś sugestie ?
  • no i w koncu mam ta arie surf - nie jest tak zle. Ktoras dziewczyna napisala ze ten pomarancz mdly jest a ta czesc jasna - bardzo jasna i brudzaca. Nic takiego, pomaranczka bardzo zywa i soczysta powiedzialabym dosc apetyczna a ten jasny to taki hmmm srebrnawy popiel z materialu raczej malo brudzacego, zobaczymy w praniu. Duzo bardziej mi sie podoba niz ta nieszczesna moka ktora odeslalam zwlaszcza na lato, jeszcze go nie poskladalam, na razie kolory sprawdzilam i widze ze jest ...
  • witam rozłożyłam,włożylam koła ale mam problem z tym przednim kołem a raczej z tym panelem on się składa podspód-pod koszyk jak to zablokowac???????????????? w instrukcji jest napisane USTAWIC PODNOZEK W POZYCJI NORMALNEJ i tam jest takie cos jak wajcha przy rowerach skladakach byla...zo z tym zrobic??????? juz sie boje ze mam popsuty wozek :( pomozcie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  • Witam! Zdecydowałam się i w poniedziałek zamawiamy Loolę Up :) Waham się co do koloru :/ Wózeczek dla mojej rocznej córci :) Podoba mi się Oxygen Cream i Vegetal Pink. Kremowy bardo mi się podoba i ponoć ten materiał jest łatwy w utrzymaniu czystości. Mamy już w domu Mutsy z siedziskiem spacerowym w kolorze College Lime (zielony) i College Cerise (malinowy). Proszę doradźcie! Podrawiam
  • Witam! postanowiłam kupić wózek Roan Marita, rodzę na przełomie listopada i grudnia, ze względu na bardzo szeroką gamę kolorów wózków Roana mam teraz problem z wyborem koloru. Koleżanki radzą kupić ciemny wózek, wiadomo zimą jest narażony na zabrudzenia. Mąż natomiast twierdzi,że gdy nasza córka bedzie jeździć wiosną i latem to będzie jej za gorąco w ciemnym wózku..Dodam, że wybrałam kolor granatowy z czerwonymi elementami na budzie i czerwoną lamówką..macie jakieś doświadczenia co do k...
  • Już sama nie wiem, myslałam o kaki ale ma ciemna budkę w srodku co akurat mało mi sie podoba.Również ładny kolorem jest college chocolate oraz active coffee, ale nie wiem. Wczoraj zwróciłam uwage na college navy.Pomocy. Szukam koloru uniwersalnego dla chłopaka i dziewczynki.Proszę o porade:) college chocolate calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_338_350&products_id=6853 kaki calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_338_350&products_id=5496 college navy caline...
  • Witam, Po długich poszukiwaniach, zdecydowałam się na parasolke chicco enjoy. Tylko jaki kolor wybrac dla chłopca? Chciałabym żeby kolorki były ładne ale tez praktyczne, żebym nie musiała go czyścić non stop. Tu jest link do stronki z dostepnymi kolorami. Co byście wybrali/ły? Tu jest przykładowa strona z dostępnymi kolorami: www.allegro.pl/item230513049_nowy_wozek_chicco_enjoy_2007_trio_od_ss_gratis.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się