Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      niejasny

niejasny

(19 wyników)
    • jak wypadają kolory? mam ochotę wypróbowac ale jaki kolor wybrac?w kat 8 na zdjęciu jest blondynka z jasną bużką-kolor podkładu medium deep ale wygląda super!jeśli tak dobrze się dopasowuje do skóry to biorę(jestem szatynką z jasną cerą).któraś z was używała już tej nowości?
    • Zastanawiam sie, czy ten puder nadaje sie na tą porę roku...i czy skóra może byc nieopalona? Jeśli tylko troszkę sie popudruję na buzie bez podkładu, czy efekt będzie za ciemny? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo drogie to cacko, więc nie chciałabym sie rozczarować...
    • Mam pytanie czy w avonie sa jakies bardzo jasne odcienie szminek, chodzi mo jasny roz, czy jasny bez..?
    • Który z nich polecacie? zalezy mi na rozświetleniu ale bardzo delikatnymi i niewidocznymi drobinkami oraz ładnym kolorycie cery.Ten w kulkch brązuje a ten mozaikowy co daje?
    • warty polecenia? czy ma puszek do nakładania kosmetyku? z góry dziękuję ;-)
    • Na jakij zasadzie on działa (i czy w ogóle działa?) i czy naprawde ma taki ładny złocisty kolor jak w klatalogu?
    • Dziewczyny, pomozcie mi cos zaupic na moje usta, bo juz nie wiem co. Mam włosy ciemny brąz, piwne oczy, cere tłustą, odcien ani nie blady, ani nie po solarium :P Nosze okulary i mam blade usta. Na jaki kolor i czym je malowac? Chodzi o jakis dobry produkt, chętnie z Avonu ale niekoniecznie! Dzieki :)
    • Witajcie mam kłopot ale liczę że mi pomożecie bo jesteście w temacie jeśli chodzi o Avon i kosmetyki.Moje pytanie dotyczy podkładu rozświetlająco-antystresowego a dokładnie o odcienie.Czy któraś z Was ma orientację w tych kolorach i potrafi podać nazwy odcieni tego podkładu od najjaśniejszego do najciemniejszego?Bo w katalogu tak patrzę i patrzę i nie jestem pewna który odcień jest najjaśniejszy a ja potrzebuję najbardziej zbliżonego do naturalnego koloru skóry.Proszę o pomoc.
    • To już któryś kolejny raz - zamawiam błyszczyk, szminkę, lakier, a tu niemiła niespodzianka - kolor z kosmosu. Kolory druku kosmetyków są po prostu niezgodne z faktycznym ich wyglądem, bardzo mnie to denerwuje. Nie wszystkie produkty mają próbki, więc nie można niestety uniknąć takiej sytuacji. Wiele razy przeglądam stare katalogi i patrzę na dany produkt - w każdym katalogu inny odcień, no rozumiem, że nie da sie idealnie wydrukować, ale czasem są straszne rozbieżności. Ost...
    • klientka chce puder sypki, ale nie jest pewna, który odcień byłby lepszy. Są dwa: porcelanowy i beżowy. Ja Jej nie potrafię doradzić, bo wiem jak to jest z odcieniami. Na zdjęciu w katalogu str. 27. oba wyglądają ładnie, ale czy porcelanowy nie będzie dawał efektu białej twarzy a beżowy ciemnej. Zna też ofertę netto do K04, więc przy okazji pyta o ten róż. Na Wizażu znalazłam na jego temat tylko dwie recenzje, w sumie oceniany na 4,5. Chciałabym dzięki Wam rozstrzygnąć, czy namawi...
    • Proszę bardzo o opinie o tych lakierach :D Czy nie odpryskują i czy długo schną, i przede wszystkim jakie sa rzeczywiste ich odcienie? Najbardziej interesuje mnie kolor złoty GOLDEN JEWEL, czy jest to ciemny kolor, czy tez raczej jasny, a jak sie nałozy 2, 3 warstwy to czy jest wtedy ciemniejszy?
    • Co sądzicie na temat samoopalaczy.Czy idealnie opalają czy też pozostawiają brzydkie plamki?Mam jasną cere i nie wiem czy mogę zaryzykować.
    • Co myślicie o nawilżającym podkładzie wygładzającym skórę??? Niech się wypowiedzą te z was, które go używały. Który z podkładów avonu najlepszy??? pozdro :)
    • czy ktoś już ma, stosował? czy rzeczywiście ładnie pachną? interesują mnie zwłaszcza opinie o tym do jasnej karnacji.
    • jakie sa odcienie lsniacej szminki - berry i strawbery? czy berry jest ciemniejsza od tej strawbery i czy berry jest bardziej rozowa czy czerwona? a roziskrzona szminka - sparkling rose? czy jest naprawde brokatowa jak w opisie w katalogu? jej kolor to jest jasny czy ciemny roz? zastanawiam sie jeszcze nad odcieniem calusnej szminki bikini, jest taki intensywny jak w kat.?
    • jaki polecacie podkład (ten z tych tańszych) i poradźcie: czym (jakim) różem (??) mam sobie "zrobić" kości policzkowe???
    • chce sobie zamowic i nie wiem ... to ta ktora jest dostepna w promocyjnym zestawie z kosmetyczka i tyszem i błyszczykiem chce zamowic "Creamy ice" ale na jednej stronie maja taki wyraznie srebzystu koler a na innej juz jasno i fajnie bezowy jakie one wkoncu sa?? widzial je juz ktos??
    • czy ktoras z Was juz ten puder uzywala?poprosilabym o opinie...pozdrawiam i z gory dziekuje..
    • Dziewczyny w was cala nadzieja! Doradzcie,ktory odcien wybrac.Do tej pory uzywalam Porcelan Beige,ale po zmianie opakowania zmienili tez odcienie i mojego niestety nie ma :-(( Zastanawiam sie nad odcieniami Ivory lub Almond i nie wiem,ktory bedzie lepszy dla mojej bladej twarzy.Jestem jasna blondynka z bardzo jasna cera i tamten stary odcien byl dla mnie idealny.A z tych nowych nie moge wybrac takiego wlasnie idealnego . I niestety w karcie kolorow nie ma tych nowych odcieni.Swoja ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się