niejasny

(51 wyników)
  • myslicie ze to dobry pomysl?? niby sie nie nosi..tesciowa zdecydowanie przeciwna, ale pani z salonu, (gdzie kupowalam wczorj suknie;) powiedziala ze dlaczego nie jasny? w koncu to nasz slub! Jak mysliscie?? Myslalam o nie az tak bardzo jasnym gajerku ale o np czyms w jasnym brązie....ozdoby na sukni mam takie w delikatnym bezu i zieleni...
  • Witam Was:) czy Wasi przyszli mężowie( bądź już meżowie)będę mieli jasne garnitury? ja będę miął suknię białą i myślałam o tym ,żeby było tak klasycznie i żeby N miał garnitur czarny lub ewentualnie zbliżony do czarnego. Z kolei inni mówią, że pownien mieć jasny, bo ciemne to już ma... no i teraz nie wiemy co zrobić. Mój N jest blondynem. Macie może jakieś przykładowe zdjęcia par, gdzie pan młody miał jasny garnitur, może się przekonam..:)
  • Witam, Mam pytanie głównie do dziewczyn o jasnej karnacji. Czy przed ślubem planujecie serię wizyt w solarium? Bo ja mam jasną karnację i szczerze mówiąc to jeszcze nie byłam w solarium .W słońcu opalam się raczej na czerwono i bez stosowania kremów z wysokim filtrem moja skóra stosunkowo szybko ulega poparzeniom. Ślub mam za 4 miesiące i nie wiem czy powinnam zacząć chodzić do solarium czy raczej spróbować po trochu opalać się w słońcu w czerwcu i lipcu? Co mi radzicie? Pozdr...
  • mój boże.. dzisiaj mamy już kupić wybrany wcześniej garnitur i dopadło mnie milion wątpliwości..!!:( a może jednak garnitur powinien byc ciemniejszy?? heelp! to juz 11czerwca!!
  • Jak wam się podoba jasny garnitur do mojej białej sukni? Podobają mi się jasne garnitury mój facet ma ciemne włosy i karnacje ja tak samo mysle,że wyglądalibyśmy fajnie ale niewiem jaki miałby mieć kolor kamizelki i musznika ja chciałam złoty to się chyba zleje z jasnym i bedzie brzydko? A co z poprawinami? jaki garnitur na poprawiny ? doradzcie coś jak ubierają się wasi przyszli mężowie? Ja bede miała suknie białą i złote dodatki dla niego chce jasny garnitur i złotą kamizelkę c...
  • Proszę doradźcie mi co mam zrobić.Wpłaciliśmy wczoraj zaliczkę za ten garnitur (a raczej srdut): img406.imageshack.us/my.php?image=newmen31dg2.jpg Jak mój N. go przymierzał to ślicznie w nim wyglądał, krój pasował, kolor też i Pani w salonie doradziła że bedzie pasował do sukni ecru (kolor ivory). Wzielismy ten garnitur, ale teraz, patrząc na niego, wcale już nie jestem taka pewna tego wyboru :(((((( Może lepiej prezentowałby się ciemniejszy garnitur?Mam juz mętlik w głowie.... :(
  • Hej dziewczyny, mam pytanie: czy do sukienki ecru pasuje jasny garnitur - mniej więcej w kolorze jasny beż??? pytam bo rodzice mojego narzeczonego uparli się, że tak, a ja jestem tak średnio przekonana - mam obawy, że będziemy się razem kolorystycznie zlewać... ale może się nie znam się na tym. jaki byście doradzały garnitur do sukienki w tym kolorze???
  • CZY BRALIŚCIE MOŻE ŚLUB NA JASNEJ GÓRZE???CO TRZEBA WTEDY IM DONIEŚĆ I CZY MAJĄ DUŻO WOLYCH TERMINÓW???ILE TO KOSZTUJE??PROSZĘ O WSKAZÓWKI. A MOŻE SŁYSZELIŚCIE COŚ O HOTELU SCOUT W CZ-WIE???
  • Poradzcie cos prosze!:)
  • Witam! Niedawno byłam u ksiedza zarezerowac termin. Zarezerwowałam, on spytał czy mamy kurs (katecheza przedmażenska) ja mowie że tak, robiony w liceum. Ksiasz zapytal czy ten ksiadz ktory to prowadzil podpisal, ja na to że tak. "No więc dobrze moje dzieci, to jeszcze musza byc dni skupienia, Przyjdzcie w czerwcu" Slub w grudniu ale od czerwca do listopada/grudnia poza krajem oboje.I spytalam czy te formlanosci mozna jakos wczesniej - ksiadz mowil ze mozna. Mam czas na to w kwietniu....
  • Dogie forumowiczki, Błagam o pomoc juz za niedługo ślub a zupełnie nie wiem jaki bukiet mogłabym dobrac do tego zestawienia sukni(biały) i garnituru(jasna popiel) Moj P. zaakceptuje wszystko, także decyzja bedzie należała tylko i wyłącznie domnie. Jeżeli macie jakieś przykłady bukietów, lub własne zdjecia, ablo uważacie ,że cos na 100% pasuje do tego zestawienia bardzo prosze o wsparcie!!! Dzieki sto,sto,sto-krotne!!!:) buziaki
  • czy takowe sa wykonywane,jesli tak z jakich kwiatow?
  • Czy któraś z Was korzystała z opalania natryskowego?? Ja nie lubie opalać się na słońcu, solarium też nie lubię (poza tym mam na ramionach przebarwienia po nadmiernym opalaniu w poprzednim sezonie- także wolę tego unikać) jak jest z tym "Air Brush"- warto?? Dodam, że z natury jestem jasna i trochę się boję żeby ta opalenizna nie wyglądała nienaturalnie.
  • Mam pytanie jaki garnitur wybrać do ślubu chce mieć jasny ale może taktowniej będzie ciemny lub w innym kolorze. Moja Kasia będzie w białej sukni.
  • Mój M. najprawdopodobniej będzie miał garnitur w kolorze jasnym szarym.Doradźcie mi,który z muszników (chodzi mi o kolor) będzie najbardziej pasował.Dodam,że ja mam całą sukienkę białą.Dzięki z góry za rady. www.allegro.pl/item164148622_musznik.html www.allegro.pl/item162327977_musznik.html www.allegro.pl/item163334424_musznik_wkladka_do_butonierki_bcm.html Jasny czy ciemny?Może macie jakieś zdjęcia dla przykładu?
  • Czy ktoś z Was korzystał już takiego opalania? czy wygląda to naturalnie? jak długo sie utrzymuje? chciałabym lekko opalic sie przed slubem, ale mam jasna karnację i raczej nie wskazane jest lezenie na słońcu czy soliarium. Jakie macie doświadczenia?
  • HEJ DZIEWCZYNY MAM PROSBE CZY POLECILYBYSCIE KOGOS NAPRAWDE DOBREGO KTO ZNA SIE NA RZECZY I UMIE DORADZIC CHODZI MI OCZYWISCIE O FRYZURE SLUBNA..
  • Rodzina jak usłyszała że chcę brązową to mnie wyśmiała. Bardzo ładny czekoladowy odcień. Jestem okrąglutka więc jakoś nie widzę siebie w jasnych kolorach. Zastanawiam się czy będzie pasować - mam jasną karnacje (ale to łatwo w solarium naprawić :-) )i czarne włosy. To będzie październik i taka brązowa kreacja wydaje mi się właściwa. Tylko jak złamać ten kolor? żeby było ciut weselej? Małżonka też wbiję w brąz :-) niech będzie do kompletu :-) Aha - slub cywilny :-)
  • wiem, ze wątek sukien sie powtarza, ale musicie wybaczyc...i mam nadzieje, ze spojrzycie swoim doswiadczonym okiem, doradzicie... slub w czerwcu, poszlam do salonu a panie mowia ze w ciagu tygodnia musze zamowic sukienke!! jestem w wielkiej kropce, bo nie mam tej wymarzonej, wysnionej...i mierzylam tylko 8 egzemplarzy :(:( chyba wole elegancka, prosta, niektorzy powiedza, ze co druga osoba ma taka, ale...zle sie czuje w strojnych ubraniach. mierzylam w salonie ONA, wybralam 3 modele......
  • Hej dziewczyny w jaka sukienka bedzie do mnie pasować mam cieme włosy, karnacje taką średnią (raczej jasna, przyciemniona lekko na solarium) jestem niska (164 cm) szczupla, protej budowy ciała. Dzieki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się