Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      niejasny

niejasny

(16 wyników)
    • Oryś...?
    • Wierzyłem w niego, a ten wyhodował bęben i czeka na asisstance. . Nie wiem na co czeka? No przecież umisz NAPRAWIĆ! Miś.
    • Dwa miesiace temu, w wyniku incydentu godnego ubolewania, musialem wymienic przednia szybe. Cieszylem sie przez niecaly tydzien - nowa, nieporysowana. No, krysztal. A potem zaczely wylazic jakies syfy. Po jakichs trzech tygodniach sprawa dojrzala do gruntownego mycia. Od wewnatrz. Umylem. I znowu szyba byla nowa... itd. I od czasu wymiany, co dwa-trzy tygodnie, musze szybe czyscic z czegos umiarkowanie przejrzystego, za to twardego tak, ze dopiero paznokiec zostawia jakies s...
    • finanse.wp.pl/OID,16696314,POD,1,wid,8767802,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Ffinanse.wp.pl%2FPOD%2C1%2Cwid%2C8767802% 2Cwiadomosc.html%3Frfbawp%3D1173687913.139%26rfbawp%3D1173703330.431 Zaraz odezwie sie pewnie cała "szlachta" i zmiesza mnie z błotem że to zawracanie kontrafałdy...A mnie korci żeby kiedyś spróbować....
    • teleshow.pl/kat,1024825,title,Gwiazdor-z-Tanca-z-Gwiazdami-zatrzymany-przez-policje,wid,13253619,wiadomosc.html Oczywiście trudno się domyśleć o kogo chodzi z nazwiska i jest bardzo niejasno napisane, że chodzi o tancerza partnera Edyty Górniak i na zdjęciu "zamazanym" prawie nie można go rozpoznać:))
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9427189&a=9436465 Ktoś mi odpowie? Któryś ciapciuś??? pozdro Lolo
    • trafi... Ludzie pogłupieli już doszczętnie. Nie wiem na czym to polega, ale czy w tym przeklętym mieście (Poznań) 80% nie umie jeździć, czy tak ich przeraziła ta straszliwa anomalia pogody jaką jest deszcz, że wszyscy 30km/h musieli się wlec? Rozumiem jeszcze jakby było zimno i deszcz zamarzałby na jezdni, ale bylo jakies 10 stopni! Co oni zrobią w piątek, staną w miejscu, czy będą auta pchać?? Równocześnie gratuluję poznańskiemu MPK, że połowa tramwajów jest w takim stanie, że si...
    • No tak, nikt mnie nie zapraszal, to sie sama wprosilam:) I pogonie Was do roboty, chlopaki, umyslowej rzecz jasna. Prosze uprzejmie podac powody nieznosnego lopotania w okolicach prawego przedniego kola-choc z kolem niekoniecznie musi byc to zwiazane. Mam do wymiany lozysko w alternatorze, ale to chyba takiego dzwieku nie wydaje. Dzwiek jest taki, jakby jakas choragiewka powiewala na wietrze, przy hamowaniu dzwiek "zwalnia".Moge pojechac do wulkanizacji, zeby mi kapcie sprawdzili...
    • Mam wrażenie, że w któreś święta Typson również miał podobne zdarzenie. Dzisiaj (a w zasadzie wczoraj) w okolicach 21.30 na parkingu przed dworcem centralnym od strony Pekinu widziałęm wystawione na -7 białe dupsko. Dupsko było wystawione w celu oddania moczu. Przez moment nie chciałem w uwierzyć to co widziałem... Kobieta regularnie sikała obok 15 letniego voyagera (czy chryslera) na radomskich numerach. Po drugiej stronie tegoż auta, dla równowagi na mróz został wystawiony 'ptak'. W takie...
    • Da się to czytać? wapnet.pl/mity-i-ciekawostki-czyli-jak-jezdzic-autem-w-zjednoczonym-krolestwie
    • ... czyli pielgrzymka młodzieży Radia M. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6740310,Bojka_pod_Jasna_Gora.html
    • Dla mnie to jest niejasne.A dla was? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=10137176 PZDR.
    • Yo! Jak w temacie. Ogladaliscie? Ja wczoraj popelnilem ogladniecie tego filmu i ... nic z niego nie rozumiem :) To nie jest kraj dla papciow chyba bo juz nic nie kminia z nagradzanych filmow, rzeczywistosc naokolna przerasta mnie takze i wszem i wobec donosze iz nic juz nie rozumiem :) Pozdrowka, Zamotany Pap :)
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11060&w=88630572&s_action=w_add zerknijcie proszę, co sądzicie?
    • Jaka firma projektuje najlepsze wnetrza? Moje typy to Audi i Lexus. A tak w ogole to przyznam sie, ze mam slabosc do jasnej skory (im jasniejsza tym lepiej). Jezdzilem ostatnio Volvo S60. Siedzenia byly z jasnej karbowanej skory. Bardzo wygodne i bardzo eleganckie. Bardzo dobrze prezentuje sie wnetrze Lexusa SC430 (biala skora). Nie lubie za to czarnej skory w autach (i nie tylko) - auto ma przygnebiajaca trumienna atmosfere i do tego latem nagrzewa sie okropnie.
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2522559.html bez komentarza....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się