Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      niejasny

niejasny

(26 wyników)
    • Szukam bluzy dla chłopca r.110 - 116 ale koniecznie w jasnych kolorach tzn. te najpopularniejsze: ciemny brąz, granat, grafit zdecydowanie odpadają. Musi być też zapinana na suwak. Może mieć kaptur lub stójkę. Widziałyście może gdzieś taką? Najlepiej w sklepie stacjonarnym. Wszędzie tylko ciemne albo zakładane przez głowę -a z takimi nierozpinanymi mój przedszkolak jeszcze sobie nie radzi.
    • Witam, już kiedyś mi pomogłyście to może i teraz się uda :) Potrzebuję kupić jasną, luźną, przewiewną bluzkę, najlepiej z długim rękawem lub 3/4 z naturalnego materiału (len, bawełna). No i cena tak do 100, ew. 150 max. Widziałam takie bluzki Olsen, ale cena mnie powaliła, bo nie mam zamiaru płacić za taki ciuch 4 stów. Wiecie gdzie w W-wie coś takiego dostanę? Nie mam czasu zwiedzać wszystkich sklepów, a i niespecjalnie to lubię. Z góry wielkie dzięki.
    • Raz... dwa... trzy... Najpierw się muszę uspokoić. Przed okresem jestem i naprawdę niewiele mi trzeba ;-) Sprawa wygląda tak. Z niewiadomych przyczyn allegro nie przyjmuje mojego (stałego, niezmienianego) hasła. Nie wiem dlaczego, nie wnikam. Capsa niet, hasło dobre. Pojawiałay się wcześniej jakieś informacje, że po 16 lipca będzie ważna wielkość liter w haśle, ale ja tego hasła nie zmieniałam, jest zawsze takie samo i wiem, jakiej wielkośći są tam litery, więc nie rozumiem, o ...
    • Szukam spodni dzinsow dla CH, w kolorze soczysto zielonym. Gdzie zajrzec? H&M?
    • o taką www.allegro.pl/item561394546_lampydomowe_pl_dla_najmlodszych_snakey_massive.html było już dużo wątków zakładanych na ten temat ale jakoś nikt nie odpisuje. Mam kilka pytań do użytkowniczek: -jakie jest światło-czy przyjemnie jasno jest w pokoju? - czy nie razi? rozumiem że te węże są nieruchome - jak często zmieniacie żaróweczki ? ( to moja najwieksza obawa- mialam kiedys lampke biurkowa z tymi żarówkami i nie sprawdzala sie, czesto trzeba bylo wymieniac) bede wdzieczna ...
    • Mam dylemat. Jestem wlasnie w trakcie urzadzania pokoiku dla corci. Bylam dzisiaj na "wycieczce" ogladac dywany.. i najbardziej spodobal mi sie dywan w kolorze brudnej bieli (jasno bezowy). Juz prawie go kupilam ale.. postanowilam Was drogie emamy spytac o zdanie. I tutaj moje pytanie: czy dywan o tym kolorze jest odpowiedni dla dwulatki? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
    • Proszę o radę , totalnie brakuje mi koncepcji.Jak kolor ścian będzie pasował do różowej seri MAMUT. Kupiłam komódkę i gryzie się z dotychczasową żółtą ścianą.Może macie takie meble i możecie coś doradzić ??
    • Byłam dzisiaj w Zlotych Tarasach i widziałam b. ładne zimowe, ciepłe kurtki w Zarze. Cena przyzwoita, moim zdaniem, bo 89 zł. Była chyba pełna rozmiarówka, tylko mam wrażenie, że wypadają mniejsze, bo miałam w reku na 116, a raczej powiedziałabym, ze to 110. Kolor może troche mało praktyczny, bo jasny pudrowy róż, podszewka chyba cała polarowa, odpinany kaptur. Niestety, nie widziałam żadnych ocieplanych spodni do kompletu, bo my w tym roku chyba tylko spodni będziemy potrzebowa...
    • wiatam, dzis zakonczyla sie moja aukcja na ktorej sprzedala wode toaletowa. W opcji - wysylka mialam napisane- przesylka/paczka piorytetowa 10zl. dzis od kupujacego otrzymuje meil, ze zyczy sobie firme kurierska za pobraniem. Nie chce takiej wysylki, to moja pierwsza sprzedaz/wczesniej kupowalam i boje sie ze ktos odmowi a ja strace na kosztach przesylki. Jak to rozwiazac? Ps- nie mam jeszcze w ustawieniach podanego nr konta, ale to nie problem przeciez aby dodac.
    • Pomóżcie kobitki. Kupowałam synkowi na wiosnę taką czapkę jak na zdjęciu w H&M. Właśnie wrócił z obozu czapki brak, a my zaraz lecimy w upały i jasna czapka jest niezbędna. Czy są jeszcze te czapki w sklepach? A może gdzie indziej znajdę jasną chłopieca czapkę? [img]https://www.firma08.webd.pl/emargoni/DSCN8306.JPG[/img]
    • Mam ogromny dylemat. Czytalam juz watek z tego forum o skorzanych sofach, ale tam byla mowa o ciemnych kolorach i nie pisalyscie jasno czy chodzi o skore naturalna czy ekologiczna. Roznica w cenie jest bardzo duza, bo o 1/3 wartosci a sama sofa-naroznik i tak nie jest tania. Mam niespalna dwulatke i bardzo chce jasna sofe. Mysle o skorze naturalnej, ale sprzedawca namawia mnie na tkanine z teflonem, ktora podobno tak samo sprawdza sie jak skora. Naprawde nie wiem. Czy skore da ...
    • Dziewczyny nie wiem w jakim kolorze zrobić schody wejściowe do domu! Drzwi i okna są ciemnobrązowe, dach grafitowy, elewacji jeszcze nie ma, ale będzie jakaś jasna (może groszkowy?), ścieżka od furtki jest grafitowa. No i zostały schody. Czy mają być grafitowe czy brązowe, albo może jakieś jasne (kremowe, jasny popiel?)???? Co byscie wybrały? Muszę się zdecydować JUŻ i kompletnie nie wiem jaki kolor??
    • Witam, zastanawiam sie nad kupnem tego dywanu www.allegro.pl/item473242823_dywan_hoven_170x230_ikea.html czy ktos go ma? jaki to jest material? czy wyglada dosc porzadnie? bo jest dosc tani i mam pewne obawy czy sie szybko nie zniszczy, prosze o rade a i jeszcze mam pytanie: jak to jest jest z ciemnymi dywanami sa dosc praktyczne?
    • mam fantazję laski będę malować przedpokój, w którym jedna ściana ma być absolutnie nieziemska, żywa, energetyczna, piękna myślalam o czerwieni zapodajcie linki z prozpozyjami kolorystycznymi, jakieś probki farb on line, czy ke, svp...
    • Do Pinik-pisalam wczesniej ale byc moze przeoczylas moje pytanie-wcale Ci sie nie dziwe-chyba juz kazda emama prosila Cie o pomoc lub rade. I ja tez do nich sie dolaczam - a moze przy okazji rozwiejesz watpliwosci innych mam:O) Ja jestem zainteresowana zakupem gondoli bebeconf. w kolorze parma lub amanda - to ta sama seria kolorów co azur/ten ktory Ty masz/- jak myslisz czy ten material na gondole bedzie dobry /a potem spacerówke/ i czy wybrac raczej jasny /amanda -to taki groszek/...
    • Aż miło popatrzeć na nowe wiosenne wiatrówki w trzech kolorach: zielone, czerwone, różowe. Barwy są żywe, krój klasyczny, bez udziwnień, jedyne ozdoby to haftowane na piersi cyferki i podszewka kaptura w groszki. Kapturek oczywiście rozpinany, co bardzo lubię. Cena 99 zł. Rozmiarówka 86-122.
    • Głupi temat - wiem, ale dostaję już świra :) i zeby sobie ulżyć chciałabym sie dowiedziec jaki kolor wy wybraliscie? Ja myslalam o granaowym z bialą kratką ale zamowilismy bezowy (ten najjasniejszy...) i teraz sie gryze czy dobrze zrobilam. Powiedzcie ze nie jestem jedyną ktora wybrala jasny wózek :)
    • drogie mamy widziałam reklamę obu, że jak się smarujesz to w końcu lekko zbrązowiejesz, i chciałabym kupić sobie tylko nie wiem który, czy dove czy garnier, znacie to już używałyście może? dobre to to?warto w ogóle? Pozdrawiam ciepło Astreja
    • Byłam dzis w H&M , dołożyli kilKa rzeczy: Rybaczki jasno i ciemno zielone, na dole ściągacz z paskiem plecionym z 49.90 na 34.90zł Szorty w krateczke tez na 34.90zł Spodnie długie, w pasie ściagacz, nogawki na dole na gumeczkach (jasny róz, fiolet, khaki) z 39.90 na 27zł Pojedyncze egzeplarze bluzek z długim rekawem poprzeceniane po 50%. np. biała z wisienkami lub złota aplikacja. Pani powiedziała, że może jeszcze cos dołożą, ale w innym sklepie powiedziano mi że na pewno to sa ...
    • Kupujecie słoiczki Bobovity? Ja boję się ze względu na tą nie całkiem jasną sytuację ze szkłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się