Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      niejasny

niejasny

(26 wyników)
    • grad wytłukł mi pięknie rozkrzewione pomidory koktajlowe, pięknie rozkwitłą daturę, a deszcz zalał garaż. niech to cholera jasna :/
    • Wkleiłam do wątku o logo 8 propozycji, czy mógłby ktoś chociaż spojrzeć, wyrazić opinię nawet negatywna ale będę wiedzieć że chociaż ktoś docenił trud. dziękuję , musiałam od rana pobręczeć :) pogoda tak do du..
    • forum.gazeta.pl/forum/w,615,98620330,98620330,pamietacie_sprawe_Beaty_z_Lodzi_mamy_3_corek.html ale mnie baba zdenerwowała, czytajcie wszystkie wpisy i linki, masakra!
    • normalnie mnie zaraz jasny szlag trafii, w soboe na wesele a mnie sie wczoraj wieczorem 2 paznokietki złamały, wrrrr, obciełam juz wszytskie do jednej długosci, ale jakos takie brzydkie sie zrobiły, zastanawiam sie nad tipsami, ale nie znow takimi długimi, mozna kupic takie krotkie ale juz ozdobione??? ile to moze kosztowac???
    • 22 lutego tak się wyrżnęłam, że pękł mi okieć ;) ból, unieruchomienie itd itp, no a wczoraj miałam szanowną komisję w PZU i co, 1,5 % czyli 600 pln. nosz kurwa jasna, to chyba trochę mało, moja lewa ręką, ale ja jestem leworęczna, laski na pewno się odwołam, tylko w normalnych warunkach na ilę mogę liczyć, tzn. nie spodziewam się iluś tycięcy, ale te 6 stów to w ogóle niech do mnie z tym nie podchodzą, bo pozażeram te świńskie ryje. jak sądzicie warto w ogóle się odwoływać i czy...
    • nad wodę się wybieralismy...odpuścilismy... zrobimy grilla w domu później może rowerki......ale nie musi kur.a przez niedzielę padać.... a od jutra 30 na blacie przez cały tydzień chyba kur.a zdechnę w robocie jak te patafiany pozamykają wszystkie drzwi----jak by mnie ze dwa dni nie było tzn zem zdechła.... a od piątku burze i ulewy..... aaaaaabedę wyć gryźć......
    • nad ranem mi datura przemarzła :/ dobrze, żem się miałżonka nie posłuchała i nie przesadziłam sadzonek pomidorów, bo by mnie chyba szlag trafił gdyby moje pomidorki przemarzły!
    • na każdym kroku a Ty nie możesz nad tym zapanować? No drę się od rana i normalnie inaczej nie potrafię dziś. Olałam obowiązki i uciekłam od dzieci do swojego pokoju, ale na cały dzień jednak zaszyć się tu nie mogę i jednak do konfrontacji z nimi dochodzić musi. Co robić moje drogie? Bo nie słusznie ich dziś karcę, przesadnie i nawet w gębę się na czas palnąć nie mogę, kompletnie się nie kontroluję... co robić, co robić?? Melisę? Coś procentowego (tylko trochę nie za bardzo "w pracy jestem")? ...
    • Wczoraj na wiertarce jechali non stop! poltorej godziny, od 19 do 20.30- ja z dzieciem na reku bo sie boi jak diabel swieconej wody i drze w nieboglosy. Dzis od rana to samo, a ja znowu z dzieciem na reku. A niech im sie ta wiertarka rozpierdoli- no ile mozna.
    • co te skurwiele mają w sobie, że się od nich oderwać nie można?? muszą coś dosypywać uzależniającego :/
    • na haluksach, od nowych butów :/ co ja jutro na te koślawce założę?? japąki odpadają.. ratuuunku!
    • juz człowiek nie może sobie spokojnie w weekend wypocząć!!! Otóż, nasza sąsiadka jest tzw. kocią mamą. Porobiła przed klatką jakieś cholerne kocie osiedle z pudeł i kartonów. Siedzi to dziadostwo w tym i śmierci, wszędzie sika i znaczy:/ mało tego - sąsiadka 3 kocury bierze do mieszkania. nie wykastrowane toto, śmierdzące. Siedzimy sobie w sobotę w mieszkanku, sprzątamy, bo goście mieli przyjść. A tu 'miau miauuuuuuuuuuuu'. Otwieramy drzwi, a tu dziadol podły kupę strzelił nam na...
    • cholera cholera cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy nie pożyczam ciuchów. Jeden jedyny raz pożyczyłam sobie od koleżanki sukienkę na wesele. Jestem w ciąży i nic nie mogłam kupić, a jej normalna sukienka rozmiarowo na mnie pasowała, więc pożyczyłam. Sukienka niebiesko w paskiem poziomym w kolorze żółtym i białym na wysokości pod biustem. Ona ją miała raz na sobie. Dziś chciałam ją uprać. Patrzę na metkę, pranie ręczne, 30 st. Nalałam chłodnej wody do miski, włożyłam sukienkę. Przych...
    • Mieszkam sobie na 9 piętrze: pod korytarzem powietrznym, 100 metrów od linii kolejowej (trąbiące ekspresy między innymi), po uliczkach między blokami szaleją sobie "fajni ludzie" na ścigaczach, czasem przemkną też chodnikiem pomiędzy rodzicami z wózkami/dziećmi za rączkę (!!!), jakiś koleś wali młotem w kawał blachy (dach nam kradną czy co?? - biedny sąsiad z 11 piętra :P), za blokiem kują asfaltowy chodnik żeby przerobić go na kostkowy, napakowani łysawi sąsiedzi w spodniach z paskami lubią ...
    • znowu mi kawa wystygła...
    • Ostatnio nie jem. Ja żrę! Pożeram wszystko co da się połknąć. Przytyłam ze dwa kilo czy trzy , ale ja wciąż chodzę glodna! W niektóre bluzki już nie wchodzę. Nie jestem w ciąży, nie mam dziwnych przezyc stresujących, co by stres zajadac. Nie mam żadnego wytłumaczenia . Po prostu jestem wciąż glodna! Nie pogardzę mięsem, warzywami, słodkościami. Byle żreć. Jak się zmniejsza apetyt????
    • Z pobieżnych informacji telefonicznych od wychowawczyni dowiedziałam się, że GJ zorganizowała w szkole strajk. Komitet oplakatował tablice uczniowską, złożył postulaty u dyrekcji i czeka na rozwiązanie sytuacji. Sprawa dotyczy nauczycielki WF, która osoby niewybijające się w przedmiocie traktuje jak śmiecie. Wezwanie na jutro na rano! Młodej w domu brak, jest na treningu. A strajk wygląda tak, że po odprawie na WF kiedy pani mów do zajęć dalej stoi dwuszereg i tak przez całą lekcję. ...
    • Kurwa nawet nie mam kupionej jednej puszki kukurydzy, o reszcie nawet nie wspomnę ... Ja pierdolę a dzisiaj już piątek. Świąt nie będzie... <rotfl> Idę się napic ... :P
    • Podkradam tematyke z forum. A jaki makijaz dla rudej o jasnej karnacji cery , ciemnych brwiach i rzesach .
    • Czy ktoras z WAs juz uzywala? Zastanawialam sie nad bb cream, ale zobaczylam, ze juz jest CC cream...jak dluzej bede myslala to pewnie zakupie dd cream :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się