Dodaj do ulubionych

sms do egipskiego operatora

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:19
Wiem, że kilka wątków na ten temat juz było, ale niestety nigdzie nie
dowiedziałam się z jakiej strony można wysłać sms za free do Egiptu -
oczywiście na komórkę egipskiego operatora. Odpada ICQ i GG o czym była
wczesniej mowa.
Może ktoś ma sprawdzone informacje i nie chodzi tu również o stronę IDEI
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: sms do egipskiego operatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:43
      a trzeba było trochę pogooglować
      nie wiem czy to działa ale znalazłem
      jakże okazałą listę stron z kórych
      mozliwe jest wysyłanie smsów do egiptu:
      all4gsm.al.ohost.de/Egypt.htm
      • Gość: Andy Re: sms do egipskiego operatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:58
        a moze to:
        www.africasms.com/toolbar/
        • Gość: ekaska Re: sms do egipskiego operatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:18
          No i nic z tego
          • Gość: ania Re: sms do egipskiego operatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:35
            jesli masz numer w ideii wystarczy zalogowac sie na tronie www.idea.pl
            dostaniesz 30 smsow na miesiac, ktore mozesz wyslac praktycznie wszedzie, do
            Egiptu tez (sama sprawdzilam)
            • Gość: ekaska Re: sms do egipskiego operatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:50
              To wiem ale niestety jak pisałam nie interesuje mnie Idea bo nie mam telefonu w
              tej sieci. Szukam jakiegos innego wyjscia za free oczywiście
              • Gość: emilia Re: sms do egipskiego operatora IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 14:51
                Nie musisz mieć telefonu z idei. Wystarczy że masz jakiegos znajomego co ma
                telefon z tej sieci. Poprosisz go czy mozesz założyć sobie na jego numer
                skrzynke na idei i po wszystkim. Aha przy logowaniu najlepiej jakby był z Tobą
                bo dostaniesz sms i kodem do aktywacji. To tyle. Pozdrawiam
                • Gość: ekaska Re: sms do egipskiego operatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:17
                  Nawet niezły pomysł. Dziekuję
    • Gość: Majka Re: sms do egipskiego operatora IP: *.chello.pl 10.05.05, 11:27
      sms.ac/HomePage/Default.aspx
      moze stad sie uda
    • Gość: nurasek1 Re: sms do egipskiego operatora IP: 213.77.48.* 10.05.05, 12:52
      Czy z bramki Plusa na ich stronie firmowej pozwala na wysyłanie sms do Egiptu
      za free. Moze ktoś ją wypróbował?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka