opinie

(164 wyniki)
  • prosze o odpowiedzi na powyzszy temat, to bardzo wazne dla mnie poniewaz slyszalam bardzo rozne (zle i dobre) opinie na temat tego leku
  • Mam problem,pewnie wiekszość z Was powie,ze panikuje, ale ja potrzebuje rozsadnego głosu z "zewnatrz" zeby sie uspokoić Otóż ostatni raz kochałam sie z chłopakiem 22 lutego,zabezpieczaliśmy sie, pozniej miałam miesiaczke 3 marca,29 marca,28 kwietnia i ostatnia 26 maj z tym,ze była ona dziwna niż wszytskie inne,zaczeła sie brunatnym plamienem,brzuch praktycznie bolał tylko troszke,pozniej faktycznie zaczełam krwawić a teraz jest 6 dzien okresu a nadal na wkładce pojawiaja sie sporadyczne br...
  • Zaczełam stosować tą metodę po raz pierwszy od wczoraj :) Niby wszystko wiem i wszystko jasne ale ciekawa jestem jeszcze waszych opinii? Jak tolerowałyście tą metodę i co oniej sądzicie ? Może to głupie ale mam trochę podświadome obawy czy taki niepozorny krążek faktycznie ustrzeże nas przed niechcianą ciążą.
  • Witam. Mam gorącą prośbę. Szukam opini na temat w/w lekarza. Jeżeli ktoś z Was coś wie na jego temat i na temat metod leczenia skoliozy które stosuje to proszę o pomoc. To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję za wszystkie informację. Pozdrawiam
  • proszę o opinie na temat plastrów evra, mam przylepiony drugi, ponoć jak miało się kłopoty z krzepliwością krwi to nie można brać tabletek antykoncepcyjnych, w grę wchodzą tylko plastry, bo ponoć omijają watrobę i przez to nie mają wpływu na krzepliwość. Jestem do nich średnio przekonana, proszę o info kobietki które używają tej formy antykoncepcji, boję się,że są mało skuteczne, różne opinie słyszałam.
  • Witam jestem w 26 tyg ciąży i dzisiaj zanim sie dowiedziałam , że ich raczej lepiej nie brać zażyłam 3 pastylki o ssania cholinex jak myślicie czy zaszkodzi to dziecku czy taka dawka raczej nie ma wpływu? Jak w 22 tyg byłam p[rzeziębiona lekarz przepisał mi skorbolamid, który też ma salicylamid o takim samym działaniu i jakieś tabletki do ssania żenym sobie kupiła ale nie powiedział jakie Prosze o opinie bo teraz sie martwie!
  • Witam, czy któraś z Was może podzielić się opiniami na temat tej kliniki i operacji halluxów? Podobno obywa się bez gipsu, drutów itp, a do pełnej sprawności dochodzi się po około 2 tygodniach po operacji - ciężko w te rewelacje uwierzyć... Może któraś miała tam operowane halluxy?
  • na temat tego spejalisty.Zdecydowałam się na usuniecie guzka piersi w Onkomedzie we Wrocławiu.Czy dobrze trafiłam?
  • witam! wlasnie przeczytalam w jakims watku ze ta pani doktor jest polecana.interesuje mnie ta pani gdyz jej gabinet znajduje sie blisko mojego mieszkania.ale nie znalazlam jej ani na liscie dobrych gin ani za zlych wiec bylabym wdzieczna za opinie na jej temat.czy ktoras z was sie u niej leczy?czy warto?chce zmienic ginekologa a nie chce sie znowu naciac:( pzdr
  • czy ktos stosuje metode od dluzszego czasu i jest zadowolony? jak wiele jest czerwonych swiatelek w ciagu miesiaca? takie tam pytania :) zastanawiam sie nad lady compem bo dzieci mi juz nie potrzebne w wiekszej ilosci a nie mam ochoty na bardziej inwazyjne metody antykoncepcyjne, chcialabym miec swoj organizm pod kontrola w naturalny sposob. na stronie pisza ze wskaznik pearla dla metody po probach klinicznych wynosi 0,7 co plasuje ja pomiedzy pigulkami, a spiralka hormonalna. pytani...
  • Witam.. od praiwe roku biore Microgynon, czuje sie po nim bb dobrze. jednka nie dawno byłam u gina (nowego) byl bardzo zdziwiony ze biore Microgynon. Nie zaleca go. Powiedział, ze nie jets tak doby jak np. Femodem. Ze ma zbyt duze stężenie hormonów. Dzis powinnam wziać juz pigułkę Femodemu. Czy któraś z Was brała lub bierze Femodem? Czy jest faktycznie duż różnica między Femodeme a Microgynon? Nie wiem. Bardzo prosze o Wasze opinie. Pozdrawiam. Powiem szczerze ze chodzi troszke o...
  • Witajcie! Z powodu niemoznosci stosowania pigulek i plasterkow chce zakupic Persone. Dlatego prosze was o opinie o tym urzadzonku, jak sie sprawuje, czy jest uciazliwe w stosowaniu, jak z jego pewnoscia? Jak juz kupie Persone to przez pierwsze pol roku (gdy Persona bedzie sie uczyc mojego cyklu) zamierzam w pelni korzystac tylko z nieplodnosci poowulacyjnej - przy zielonym swiatelku przed owulacja bede sie wspomagac prezerwatywa (i w razie wpadki /odpukac/ Postinorem), a przy c...
  • jestem ciekawa waszych opinii odnośnie pigułek antykoncepcyjnych, które stosujecie. zdaje sobie sprawe,że reakcja organizmu to rzecz indywidualna ale łatwiej mi spytać niż sprawdzać na sobie wszystkie rodzaje:) pozdrawiam
  • Chętnie poznam opinię osób, które stosowały ten preparat? czy faktycznie jest skuteczny? I czy rzeczywiście stosując go wydzielanie potu zmniejsza się? Czy nie robią się mokre plamy na bluzkach itp?
  • Witam mam pytanie dotyczące Regulonu mianowicie jak reagowały Wasze organizmy na te pigułki czy miałyście nudności, problemy z cerą, i czy tyłyście ?? Ja wcześniej brałam diane35 po której przytyłam bardzo. Pożniej zmieniłam na yasmine i mam straszny trądzik :-( dzisiaj lekarz przepisał mi regulon wiec bardzo prosze o opinie na temat tych pigułek. Z góry dzikuje z info.
  • Dziewczyny, lekarz przepisał mi te właśnie pigułki ale odstrasza mnie ich tania cena ( Polsce bo tu jest za darmo)... do tej pory bralam harmonet i bylo ok ale on jest 3 razy droższy. Poza tym nie słyszałam przedtem o microgynonie i nie wiem czy w ogole go probować. Dodam ze jestem teraz w anglii i nie maja tu harmonetu. Jeśli któraż z was próbowała tego srodka antykoncepcyjnego(microgynon30) to prosze o opinię;)
  • Fertility Clinic, Polsko-Amerykańska Klinika czy któraś z Was chodziła do w/w kliniki i Profesora.Bardzo proszę o opninie.
  • Witam, Jakiś czas temu seksuolog zdiagnozował u mnie pochwicę i skierował do pani psycholog - seksuolog Ewy Małachowskiej z Warszawy. Wizyta u tej pani strasznie mnie przeraziła - ani jednej opinii w internecie, koszt 200 zł za godzinę lub 100 za pół godziny plus spotkania obowiązkowo dwa razy w tygodniu i z koniecznością płacenia także za wizyty odwołane, co w moim przypadku może mnie zrujnować ponieważ często zdarzają mi się wyjazdy służbowe i nie umiem zdeklarować się z miesięcznym wyp...
  • Dziewczyny, mam prośbe do tych, które maja zalożona spirale i proszę o opinie dotyczące jej "noszenia". Jakie jest samopoczucie, czy są jakieś skutki uboczne (jeśli tak to jakie). Jak jest z zajściem w ciążę po jej wyjęciu. Czy często się zdarza zajść w ciążę nosząc spiralę, bo znalazłam taki wątek i przyznam się szczerze, że się trochę przestraszyłam. Mam zamiar przejść na tę metodę, bo już mam dosyć brania tabletek (pięć lat przed ciążą) i 2,5 rok po ciąży. Cały czas biorę Marve...
  • Witam! Brałam kilka miesięcy Rigevidon, teraz mam 2 miesięcy przerwy i zamierzam wybrać sie do ginekologa po tabletki, być może inne tym razem. Które według Was są najlepsze? Wiem że na każdego moga działąć inaczej, ale interesuje mnie, które zbiora najwięcej pozytywnych opinii. Chciałam to zebrać w 1 wątku, więc prosze o Wasze odczuciam (zmiana masy ciała wpływ na cerę, piersi, bóle menstruacyjne) Moje odczucia podczas stosowania Rigevidonu: Cera bez zmian, lecz ja nigdy nie miał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się