-
Witam,
czy ktoś z Was bawił się na weselu lub organizował wesele w domu
weselnym Zielone Wzgórze w Wałbrzychu na ul. Świdnickiej 12?
Prosiłabym o komentarz, opinie na temat tego miejsca.
Z góry dziękuję.
-
Witam wszystkich.
Ponieważ zbliża się zima i dni chłodniejszych mamy na co dzień coraz więcej, oczywistym jest to, iż chcąc utrzymać w pokoju przyjemną temperaturę częściej mamy okna szczelnie zamknięte. Jako że większość z nas ma okna PCV, znaczenie słowa "szczelnie" nabiera nowego - zbyt dosłownego - wymiaru. I tu pojawia się problem...otóż, mówiąc krótko, [u]zaczyna się robić duszno[/u]. Jak jeszcze za dnia można co jakiś czas okna uchylić i pokój przewietrzyć, tak nie jest już to takie ł...
-
Witam,
zastanawiam się nad waszymi opiniami pizzerii w Wałbrzychu i okolicy.
Verona w Tesco moim zdaniem najlepsza pizza i tania, nie trzeba na nią długo czekać i obsługa już rozpoznaje stałych bywalców, pozdrawiam obsługę xD
Hallo Pizza k.Rynku-była pyszna, teraz nie wiem jak jest, było drogo.
Mexicana-jedna z najlepszych, nie czekałam długo, pizza moim zdaniem na 2 miejscu w moim rankingu :D
Da Grasso na podzamczu - tragedia , byłam raz i pożałowałam xd Drogo, niedobre, a sosy ...
-
Witam prosze o opinie o tym zalkadzie jaka atmosfera zarobki mam propozycje tam pracy?
-
Witam. Ktoś może z Was pracował lub pracuje w tej firmie? Jakieś opinie?
-
Bardzo poproszę o opinie na temat balu sylwestrowego w szkole nr 21 na podzamczu.
Zależy mi na opiniach od osób które były na tym sylwestrze, a nie od tych co gdzieś tam niby usłyszały.
Chodzi mi o ogólną zabawę, ludzi, muzykę.
Informacje te potrzebne są mojej znajomej do artykułu porównującego noc sylwestrową na różnych (kilku wybranych) imprezach w Wałbrzychu.
-
Witam,bardzo proszę o opinię na temat wózka głęboko-spacerowego[b] Mutsy na
stelażu Urban Rider[/b], muszę zdecydować się na kupno wózka w ciągu 2
tygodni, a niestety opinie są różne na temat tego modelu, na dodatek nigdzie w
Wałbrzychu w żadnym sklepie na żywo go nie widziałam. POMOCY!
-
Po wyszukaniu strony sanatorium uzdrowiska Szczawno Zdrój, znalazłam opinie ludzi dotyczące jednego z sanatoriów. To ma być perełka naszego regionu? Kto tym zarządza, że ludzie piszą takie negatywne opinie o uzdrowisku?
1. " target="_blank" rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,612,74478269,,Szczawno_Zdroj_sanatorium_Zuch_kto_byl_.html?v=2
2. " target="_blank" rel="nofollow">wroclaw.naszemiasto.pl/forum/watek/225402,4101,fwid,fkid.html?sesja_gratka=3773c81718da84dee63ca0e6b60fa8b6
3. ...
-
[u][b]Badania opinii[/b][/u]
[b]Jeden z najbardziej znanych niezależnych ośrodków badania opinii publicznej w USA Institute Society World pokusił się o zweryfikowanie badań opinii publicznej prowadzonych w Polsce w związku z nadchodzącymi wyborami prezydenckimi.
Otóż okazuje się, że w przeciwieństwie do podobnych ośrodków prowadzących badania w Polsce i wykazujących ciągłą przewagę Bronisława Komorowskiego nad Jarosławem Kaczyńskim, a także pozostałymi kandydatami, badania ISW wykazują ...
-
prosze o opinie biura turystycznego p.B.Mońki ze Szczawna Zdroju-
dziekuje
-
Proszę o opinie dot. pracy w Holandii organizowanej przez tą agencję, z góry
dziękuję
-
hej!
Zastanawiam się nad weselem w tym miejscu, cena - przystępna, a
wszystko inne wydaje się zadowalające. Jakie są wasze opinie o tym
miejscu (jedzenie-czy dużo i smaczne, atmosfera, obsługa)itp. Dzięki
za informacje :)
-
Czy ktoś był za jakiejś imprezie w Dworze Maksyma w Szczawnie Zdroju ? Prosze o opinie
-
Zastanawiam się nad rezygnacją z TPSA i przejście na Netię. Jeżeli chodzi o
cenę Netia wypada zdecydowanie korzystniej. Czy orientujecie się czy nie ma
problemów z działaniem internetu od operatora Netii.(stabilność łącza,czy są
problemy z modemem/routerami od Netii).
Dziękuje!
-
Widziałem ostatnio ogłoszenie Darex-Świebodzice firma specjalizująca sie w motoryzacji i w AGD. Poszukuja ludzi do pracy. Moze ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma?? Jakie sa tam warunki pracy itp itd. Interesują mnie wszystkie informacje na jej temat;)
-
Szanowni Forumowicze!
Proszę o wypowiedzenie się czy w naszym mieście sklep rybny, (ale
taki z prawdziwego zdarzenia)miałby szanse zaistnieć?
Myślę o sklepie, w którym klient mógłby kupić ryby oraz owoce
morza,cieple ryby z wlasnej wedzarni,oczywiście wszystko świeżutkie
i w pierwszym gatunku.
Zdaję sobie sprawę, że mamy w okolicy bardzo blisko markety,dlatego
jeszcze raz proszę o opinie na ten temat.
wszystkich gorąco pozdrawiam.
-
-
mieszkańców Wałbrzycha.
Kiełbasa wyborcza :)
www.tvwalbrzych.pl/site/2010/07/29/gosc-dnia-alicja-rosiak-7/
-
Witam prosiłabym o opinie na temat Społecznego Gimnazjum na ul.Malczewskiego w
Wałbrzychu.Chcę tam posłać dziecko jednak nie mogę znaleźć żadnych opinii na
jego temat. Proszę pomóżcie !!!!
-
Proszę o kilka słów o szkole jazdy sztymala, wybieram się na prawko i chce