Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(213 wyniki)
    • chciałabym poznać opinie mam, które po 1,2 lub 3 miesiącach z kp,przeszły na butelkę z mm, Czy gorzej Wam z tym teraz żyć?czy wręcz przeciwnie? W moim przypadku stwierdzam ewidentnie,że odżyłam po przejściu na mm, kp wymagało ode mnie ściśłej diety,co wiązało się z osłabieniem,bo praktycznie tylko (chleb z wodą: zostawał do jedzenia;) itp. Nie mogłam zostawić z mężem małego nawet na chwilę z obawy ,że mały będzie chciał jeść w najmniej spodziewanym momencie,a mąż przecież nie da mu cycka....
    • Witam. Chce kupic krzesełko do karmienia, wybrałam dwa modele. I proszę o opinie posiadaczy. Interesuje mnie czy da sie je przystawić do normalnego stołu po zdjeciu tacki. Cenowo i wizualnie podoba mi sie Krzesełko do karmienia Mac Meal BERTONI, ale zastanawia mnie jaki jest stopien nachylenia siedziska. Czy dziecko przyjmuje wyprostowana postawe przy jedzeniu, bo w tym chyba nie ma ogólnie regulacji siedzenia. No i chicco jazzy. Ten jest opisany na maxa wiec pewnie spełniałby moje kryteria...
    • Jak w temacie:) Interesują mnie opinie na temat jego jakości i użytkowania, no i czy jesteście zadowolone. Nurtuje mnie zwłaszcza kwestia tych pasów krzyżowych, czy to jest wygodne dla dziecka? Czy jeśli dziecko jest jeszcze małe (9 m-cy), to te pasy nie zajmują całej powierzchni klatki piersiowej, a w związku z tym nie przeszkadzają dziecku? No i w ogóle - warto kupić czy nie? Muszę szybko podjąć decyzję. Będę wdzięczna za każdą informację i radę.
    • Nigdzie nie znalazlam opinii na temat tego wyrobu. Zastanawiam się jaką sól morską kupić dla noworodka. Myślę również nad produktem Marimer oraz Disnemar - te dwa różnią się znacznie pojemnością a cena podobna. Czy ktoś wie w czy leży różnica
    • Panie w aptece poleciła, że niby takie rewelacyjne i rozchwytywane przez mamy. A jakie są Wasze opinie? Kupiłam wczoraj więc jeszcze trudno mi się określić, młody wciąż ryczy:
    • moj lekarz przepisal synowi enfamil ze wzgledu na kolki, czy jest to dobre mleko? bede wdzieczna za opinie
    • Wgryzłam się już chyba we wszystkie możliwe fora i opinie, ale wciąż mi mało...Czy któraś z Was używa, używała? Wiem, że wózek nie jest tani, ale optymalny pod względem moich oczekiwań, zwłaszcza ze względu na wielofunkcyjność, jakość wykonania i łatwość obsługi. Ale wciąż nie wiem, jak się to wszystko sprawdza w praktyce, dlatego czekam na Wasze opinie!
    • Witam wszystkie mamy. Mam 4,5 miesięczną córeczkę, którą do tej pory karmiłam tylko piersią. Niestety zaczyna mi brakować pokarmu i mała jest ciągle głodna. Chcę ją zacząć dokarmiać mlekiem modyfikowanym Humana, bo poleciła mi je pediatra do której chodzimy. Poza tym kończy mi się już urlop i niedługo będę musiała wrócić do pracy więc powoli muszę rezygnować z karmienia piersią. Przeglądając forum, zauważyłam, ża Humana jest mało popularna i głównie stosujecie Nan i Bebilon. Pro...
    • proszę o opinie na temat łóżeczek bujanych, czy mają blokadę kołyski i czy warto je kupić, dziękuję
    • Chodzę z młodym do ponoć jednego z lepszych pediatrów w moim mieście, jak na narazie na szczepienia tylko i oby tak zostało. Na ostatniej wizycie lekarz sie "przyczepił" ze mlody za duzo wazy, ma prawie 6mcy i 10kg i dlugi 80cm karmiony wyłacznie kp, urodzony 4100/60. a ja mu na to ze przeciez ksiazkowo przybiera po kg na mca, wiec o co chodzi?- odpowiedzial milczeniem. Lekko sie zdziwil, ze ja taka szczupla i daje rade dziecko wykarmic ehh Dodatkowo zdziwil sie ze nie rozszerzylam mu jeszcze...
    • Witam ponownie, dziewczyny po dyskusji z Wami stwierdziłam, że faktycznie muszę patrzeć na swoje i małej potrzeby i nie będę ani z nią walczyć ani też siebie pozbawiać przespanej nocy i niech śpi z nami, bo dzięki temu czuje się jakbym nie miała dziecka w nocy. Ona przebudza się na cycka pociumka i idzie spać bez niepotrzebnego rozbudzania siebie i mnie. Pomyślałam tylko, że dla bezpieczeństwa no i wygody, bo łóżko nie jest z tych szerokich może warto by zrobić z jej łóżeczka dostawkę. Jak ...
    • Czy ktokolwiek uslyszal zle opinie o chuscie od lekarza? Od wczoraj trenujemy z coreczka (5 tygodni) noszenie w chuscie. Młoda polubila, ja przeczytalam wiele pozytywnych opinii lekarzy, jednak ciagle nie jestem do konca przekonana, ze to jest dobra i zdrowe dla dziecka... No po prostu jak patrze jaka ona (i dzieci na filmach instruktazowych) jest tam dziwacznie usadowiona, to mi sie wierzyc nie chce, ze to zdrowe. Prosze przekonajcie mnie ;-)
    • hej wiem ze ogolnie temat czesto poruszany, ale tylko chce zasiegnac opinii mam i sie nastawic pozytywnie:: otóż: maly za kilka dni skonczy 5 miesiecy od tygodnia zgodnie z zaleceniem lekarza w zwiazku ze slabym przyswajaniem wit d3 ograniczylam posilki mleczne do 3 x 200 ml na dobe pije nan ha 2,wyglada to tak: rano mleko, potem ok 10 deser owocowy raz pol sloiczka raz caly w zaleznosci, potem ok 12-13 posilek z miesem (zupka, danie w zaleznosci, ok maly sloiczek), potem 15-16 ...
    • Jakie sa wasze opinie idoswaidczenia na temat mieszania pokarmu naturalnego ze sztucznym? pytam bo zastanawiam sie nad takim rozwiazaniem ale tylko sporadycznie. nie chce rezygnowac z karienia piersia ale czasami musze wyjsc na dluzej a sciaganie pokarmu przez caly dzien zeby uzbierac 1 porcje jest meczace i jak gdzies wychodze to sie martwie czy aby napewno wystarczy.
    • Czy sa mamy które korzystają z tego wózka? Jak się sprawuje? Cena jest b. atrakcyjna, i waga i co dla mnie ważne duży kosz na zakupy. Czekam na opinie. www.allegro.pl/item117891365_wozek_baby_dreams_mini_new_wysylka_0_zl_.html Ps. Pytałam na wózkach dzieciecych, ale tam nikt nie pomógł
    • zastanawiam sie nad kupnem takiego fotelika,prosze o opinie czy go polecacie.w/g opisu wyglada na interesujacy a i cena ok300zl. moje dziecko bedzie mialo roczek i mysle ze to juz czas na zmiane z nosidelka,od kiedy przesiadly sie Wasze maluchy do siedzonka przodem?
    • Hej. Cieiałam zapytac czy dajecie swoim maluchom kaszki np alnatura czy holle. Zanalazłam je an allegro. Wydaja się dość zdrowe bo te wszytskie polskie bobowity czy nestle są dosładzane i jakoś ich skład mnie nie przekonuje. Będe wdzięczna za opinie. Pozdrawiam
    • moze teraz sie uda ;) dziewczyny! wlasnie przeszlysmy na bebilon 2.. ale pojawiaja sie zaparcia czasem i zielona kupka... a od dzisiaj kupka zrobila sie dosc rzadsza no i pojawily sie czerwone krostki przy usteczkach i pojedyncze kolo uszek i na pupie... czy to mozliwe ze to bebilon 2?? nowowscia od paru dni jest tez kaszka owsiana z bobovity..
    • Co myślicie na temat spacerówek o budowie kubełkowej????
    • Czy ktoś z Was używał peiluszek wielorazowych ekologicznych. Chciałabym poczytać jakieś opinie na ten temat, bo spodobała mi się ich idea, ale ciekawa jestem jak to jest w praktyce. Z góry dzięki za wszelakie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się