Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(824 wyniki)
    • jak w temacie, do posiadaczek czy Wasze dzieci są zadowolone z tabletu - czy faktycznie wszystko jest takie och i ach jak w reklamie? :)
    • Korci mnie, żeby zakupić dzieciom ślizg wodny. Mam na myśli coś tego typu [img]https://www.palast-der-spiele.de/images/product_images/popup_images/1714_0.jpg[/img] Czy któraś z Was jest posiadaczką ślizgu wodnego? Jeśli tak, to jaki dokładnie macie i czy możecie polecić. A może widziałyście gdzieś stacjonarnie taki ślizg?
    • - jesli jest ktoś, kto zakupił jeden z zestawów tej serii, bardzo proszę o opinie, czy zabawka jest warta uwagi oraz czy jest wytrzymała (znaczy WIELOKROTNEGO użytku;-))
    • Mozna znalezc sporo zlych opinii o tym sklepie - ze wysylaja towar wygladajacy jak uzywany, ze dlugo czeka sie na zwrot pieniedzy w razie zwrotu. Czy zamawialyscie/zwracalyscie tam cos i mozecie sie podzielic opinia? I tak sie zastanawiam, jesli przesylka jest za pobraniem to czy mozna otworzyc paczke przed zaplaceniem i w razie czego nie zaplacic kurierowi?
    • Witam szanownych rodziców :) Chciałabym kupić dla mojej córeczki huśtawkę lub bujaczek firmy Bright Starts i chciałabym poprosić Was o opinie. Pierwsza huśtawka: www.brightstarts.com.pl/index.php?p1780,hustawka-slimaczek-bright-starts Oraz bujaczek: www.brightstarts.com.pl/index.php?p1562,lezaczek-hybrydowy-slimaczek-bright-starts Dziecię moje ma teraz 4 tygodnie. Jakie są Wasze doświadczenia? Co polecacie? Pozdrawiam i podzielcie się proszę Waszymi opiniami :)
    • Czy ktoś posiada garaż z drogą 53130 i mógłby coś na jego temat powiedzieć (wytrzymałość, czy dużo miejsca zajmuje itp.) I jeszcze gdzie można go kupić? Kilka dni temu znalazłam dostępny w którymś sklepie internetowym, a teraz nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś ma lub widział na żywo proszę o opinie... www.abawki.pl/?132,wader-53130-mega-garaz-z-droga-5-5-m
    • Od dawna poszukuję odpowiedniego domku dla lalek. Domki Barbie odpadają - uważam, iż nie są warte swojej ceny. Chcielibyśmy by domek posłużył córce kilka lat. Wpadły nam w oko domki drewniane KidKraft - cena jednak dość wysoka. Na zdjęciach wygladają na solidne, jednak chciałabym się dowiedzieć jakie są w realu. Z góry dziękuje za wszelkie opinie
    • Są od poniedziałku 15.04 kołdry letnie w Biedronce za 14.99zł. Czy ktoś kupił i może się podzielić opinią czy warto? Poniżej link: www.biedronka.pl/oferta/kolorowe_mieszkanie_1504/
    • www.outletstore.pl/ecco/7024155775/Product.aspx prosze o opinie tych bucikow, bo miała snowride ale były za małe i musiałam sprzedać, teraz snowride są o wiele za drogie wiec nie wiem czemu te są dużo tańsze? gorsze są??
    • czy któraś z Was ma może takie dla dziecka timoore.eu/91/kolekcja/ko_rozsuwane nie mam możliwości obejrzenia go "na żywo", stąd byłabym wdzięczna za opinię nt tej firmy i łóżek z tej firmy:)
    • czy Któreś Dziecko nosiło takowe spodnie? jakie opinie macie?
    • czy warte swojej ceny? W ZALANDO mozna je kupić czasem w sporej promocji. Zastanawiam sie kupić nie kupić . Sa skorzane i to jest za a jak w chodzeniu . Jezeli ktos ma bardzo prosze o opinie.
    • witajcie mam w domu 5 latka zainteresowanego mocno ciałem człowieka. myslałam o takim zestawie na gwaizdkę. czy ktos moze widział go, moze ktos juz to ma. bede wdzieczna za każdą opinie. kaytek.pl/opis/1722862/organizm-czlowieka-3d---interaktywny-zestaw-edukacyjny-trojwymiarowy.html18buzka p.s a moze mozecie polecic cos innego o cleie człowieka (oprócz ksiązek- tych ma sporo)
    • Spotkałam się z opinią,że perfumy w PL pachną nieco inaczej niz te kupione za granicą i są dużo droższe!!!!Czy to prawda?Gdzie kupujecie drogie kosmetyki-drogerie stacjonarne, internet, lotniska???Bo jeśli ta teoria jest prawdziwa,to naprawdę trzeba by pokombinować...Co o tym sądzicie?
    • Fajna ta www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-3A1A0036-C402589F/lidl_pl/hs.xsl/index_40520.htm konsola dla dzieci? Nie psuje się? Jakie są gry, jakieś układanki typu tetris, czy wyścigi samochodowe? Chcę kupić dla 4 i 6 latków, będzie jak znalazł na długą podróż.
    • Bardzo proszę o opinie na temat tego plecaka... Może ktoś użytkuje. Plecak ma być do 4 klasy dla szczupłej dziewczynki. Czy wiecie może czy jakieś inny plecak z tej firmy nadaje się do zerówki?
    • Czy ktoś mógłby mi napisać jak sprawują się te kurtki? www.decathlon.pl/kurtka-arpenaz-400-junior-id_8226397.html Na jaką pogodę można jej używać? Napisali, że chroni przed zimnem, ale zimowa to ona na pewno nie jest. Jest lekka i w sumie cienka więc pewnie wiosna/jesień. Miał ktoś? Używał? Podpowiedzcie czy warto kupić.
    • Kupiłam dziecku na nadchodzącą wiosnę i lato sandały Timberland, dziecięce modele MAD RIVER i BELKNAP (ale jeszcze mam szansę je zwrócić). Mam prośbę do użytkowniczek (albo raczej Mam użytkowników) o opinie- czy są trwałe, czy nie rozpadały się po kontakcie z wodą/piachem, czy nie odparzały stóp? Czy cena 69,90 za Mad River i 99,90 za Belknap jest korzystna? Z góry dziękuję.
    • www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B85F3187-D612FB84/lidl_pl/hs.xsl/index_32918.htm proszę o opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się