Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(248 wyników)
    • witam serdecznie. naczytalam sie tak zroznicowanych opinii o tym hotelu, ze juz sama nie wiem co myslec. wybieramy sie we wrzesniu z 3 dzieci - 4lata, 1,5 roku i 3 mieszalezy nam na opcji All, blisko plazy, ale tez pobliskiego centrum- ten hotel spelnia nasze wymagania, ale troszke sie obawiam rezerwacji ze wzgledu na te tak sprzeczne opinie. myslelismy o kiani beach, ale jest za bardzo na uboczu. moze ktos jeszcze mi cos doradzi, dopowie... warto ryzykowac? a moze jakis inny hotel war...
    • proszę o opinie sób które były w zeszłym roku z nimi na wakacjach. wiem ż są oni od ok service byłam z nimi w grecji. chcemy się wybrać w maju na rodos do hotelu Nautica Blue z małym dzieckiem. z góry dziękuję
    • Proszę o opinie o tym hotelu. Poczytałam co nieci na Holidaycheck, ale może jeszcze Ktoś cos doda, będe wdzięczna za wszelkie uwagi. dziękuję Lece 19 czerwca z Poznania z rodzinką, ja , mąż plus dziecię 5,5 roku
    • cześć, wybieramy się z rodziną na rodos w tym roku, wpadł nam w oko hotel k. pefkos - linods sunset beach. czy ktoś miałby jakieś opinie na ten temat?
    • Wybieramy się w sierpniu na Kretę do hotelu Georgioupolis Beach i poszukujemy świeżych opinii o tym hotelu i miasteczku. Jeśli ktoś był już tam w tym roku niech opisze sytuację. Dzięki
    • Znalazłam tą ofertę w katalogu 2012 z Rainbow zastanawiam się czy warto, może ktoś był i podzieli się opinią . Będę wdzieczna za pomoc:)
    • Proszę o opinie o tym biurze. Znalazła zarchiwizowane wątki, może jakieś nowsze? Czy ktoś się z nimi wybiera? forum.gazeta.pl/forum/w,203,107308324,107389934,Re_Easy_Travel_opinie.html
    • Z koleżanką zastanawiamy się nad Tasos, są pozytywne opinie kolegów z pracy ale wole poznać i Wasze opinie. Zaletą jest (chyba) szybki transport z lotniska, wyspa blisko stałego lądu,a jak wygląda życie na wyspie? Ceny na pewno nie niskie, w końcu ośrodek turystyczny, ale dobrze by było gdyby dało się wybrać na długie spacery, zwiedzanie, dyskoteki odpadają :)
    • Proszę o opinie,komfort,jakosc obslugi,lot na czas?
    • Witam, Czy mogę prosic o opinię o hotelu Caretta Beach. Wybieramy się tam we wrześniu z 2 dzieci (3 i 6 lat). Będę wdzęczna za wszystkie opinie
    • Interesują mnie wrażenia osób, które odwiedziły ten hotel, a konkretnie 1)Czy w pokojach jest czysto? 2)Czy klimatyzacja poza sezonem (wrzesień) jest płatna? 3)Czy jedzenie smaczne? 4)Jak plaża? etc. Proszę o opinie osób, które były w tym hotelu.Pozdrawiam.
    • Witam ;) Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z hotelu na Gardelli Art? Hotel postawiony w 2011 i nie potrafię wyszukać żadnych opinii na jego temat. Zapowiada się ciekawie, bynajmniej ze zdjęć. No i fajne położenie w centrum. Będę wdzięczny za opinie/linki. Poza tym, jakie macie zdanie na temat bankructwa Grecji? Chciałbym rezerwować urlop na czerwiec ale troszkę się obawiam potencjalnego bankructwa. Jak może to wpłynąć na mój urlop?
    • może ktoś był i podzieli się wrażeniami
    • Witam, Przykład - BP Rainbowtours - cenzuruje opinie..tzn ocenzurował moją dotyczącą jednego z hoteli na Krecie...mogę tylko domyslać się z jakiego powodu ...umieściłam w opini informacje ,że w hotelu zostałam okradziona , co oczywiście było prawdą. Nie jest to uczciwe...dlatego uwazajcie i zbierajcie info o hotelach z różnych źródeł..nie tylko tych ze stron danego Biura Podróży
    • witam, czy znacie ten hote?, opinie, które znalazłam sa sprzed kilku lat, czekam na aktualne, pzdr
    • witam, proszę o świeże opinie o hotelu, myślimy o 2 tygodniowym pobycie z dzieckiem w tym hotelu, w 2-pokojowym apartamencie, są różne opinie na forum, brakuje mi jakiegoś świeżego opisu :-) pzdr!
    • Mam pytanie do forumowiczów; czy korzystaliście z serwisu booking.com ? Mam zamiar zarezerwować przez nich hotel na trasie podróży, ale niezbędnym jest podanie danych karty kredytowej. Jestem uczulony na tym punkcie i w związku z tym proszę o opinie na temat tego serwisu. Warto im zaufać?
    • Witam czy ktoś tam był w ostatnim czasie z tym biurem i jak ocenia wakacje tam, z góry dzięki
    • proszę o opinie o tym hotelu ... ja lecę tam z mężem 6 lipca ...
    • Witam, jak w temacie bardzo proszę jeżeli ktoś był o opinie o tym hotelu i jakieś cenne rady może co gdzie i jak pozałatwiać lub rozerwać się w pobliżu :) Czy może obok hotelu jest jakieś lokalne biuro z fakultetami ?Itp z góry dziękuje za pomoc serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się