opinie

(106 wyników)
  • Bardzo proszę o opinie o ośrodku. W wyszukiwarce jest ich dużo, ale niestety sprzed 5-6lat. Może ktoś był w nim nie tak dawno temu i mógłby się podzielić swoimi spostrzeżeniami? A może jest ktoś, ktoś poleci jakiś inny ośrodek z domkami w tej miejscowości?
  • Niedawno wróciliśmy z tygodniowego wypoczynku. Powiem tak - mam mieszane odczucia, z jednej strony jest tam co robić i jest sporo możliwości dla dzieci, ale zdjęcia z internetu są trochę podrasowane. I tak: Basen zewnętrzny - fajny na upały, chociaż dla ,maluchów jest za głęboko, no i otoczenie jest porośnięte zielskiem a przez to mnóstwo robali latających. Fajne są huśtawki ale te ławeczkowe, bo równoważnia była zepsuta. Są dwie trampoliny, ale tylko jedna z siatką zabezpieczającą, więc dla...
  • Witam, czy ktoś może zna zajazd Tusinek? W swojej ofercie mają pobyty dla matek z dziecmi i wczasy zdrowotne. Jakie są warunki dla rodzin z dziećmi? Czy pokoje są czyste i przestronne? Czy jedzenie jest dobre? Czy jest plac zabaw? O restauracji czytałam w większości pozytywne opinie, ciekawa jestem jakie są opinie o zajeździe. Pozdrawiam
  • witajcie. Niestety biura Chris i Kompas odpadają, ponieważ są dla dzieci z Warszawy (nie ma dojazdu z innych części Polski). Poza tym chciałabym moich chłopców wysłąć na kolonie krótsze w tym roku, ok10 dni i w Tatry, bo lubią chodzić po górach a w Tatrach jeszcze nie byli. Trochę martwią mnie opinie w necie n/t kolonii organizowanych przez Almatur. Czy ktoś z forumowiczów wysyłał z nimi dzieci? BARDZO proszę o opinie! Moi znajomi wysyłali rok temu i mówią że wszystko super, ale chciałaby...
  • Witam, czy był już ktoś w tym roku w tym ośrodku i podzieli się wrażeniami?
  • Witam Proszę o opinie nt. wycieczki do Legolandu.. wyjazd 2 dorosłe osoby i 6 latek. Chcemy wybrać wycieczkę www.stenaline.pl/promy/rejsy/legoland-i-kopenhaga/ Calość opłaty to około 4,5 tyś. a gdzie inne opłaty. Mąż jednak woli wybrać np. Bułgarię z Itaki.. ale od nas w tym roku nie ma wylotów z Gdańska, Ja bym wolała np/ Węgry.. ale szkopuł w tym, że nie mamy auta osobowego a dostawcze... a to daleko tak jechać przerabiałąm kilka razy Zakopane itp. Co radzicie? Warto za taką kasę ten...
  • do dźwirzyna z dzieckiem -opinie
  • Witam. Bardzo proszę mamy, które były i znają ośrodek,o wszelkie opinie i ewentualne podpowiedzi. Wybieram się tam (tzn. planowałam) w wakacje sama z dwoma synkami (2,5 i 6,5 roku), ale przeczytałam tak wiele różnych opinii, że już sama nie wiem. Proszę o wszelkie sugestie (który ewentualnie pawilon rezerwować, żeby nie było za wysoko, za głośno- chłopcy dość wcześnie chodzą spać, itp.)Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam.
  • Z tegorocznych opinii pojawiły się dwie i obie złe. Mam zarezerwowany pobyt w Solarisie od 12.07. i bardzo się tymi opiniami zaniepokoiłam, dlatego proszę o jakieś informacje od innych forumowiczów, którzy tam ostatnio byli.
  • Chcemy tam jechać z dwójką dzieciaczków (5 lat, 2 lata) w lipcu na dwa tygodnie. Bardzo proszę o opinie.
  • Jak w tytule - każda opinia będzie dla mnie bardzo cenna. Szczególnie zaleźy mi na informacji, czy jest to odpowiedni ośrodek dla rodziny z małymi dziećmi (1-3 latka). Jakie atrakcje dla dzieci oferuje - zwłaszcza na czas niepogody:)? Czy jest tam czysto i bezpiecznie? Czy obsługa dba o zadowolenie gości? Dziękuję i pozdrawiam!
  • Witam, jak w temacie - jeśli ktoś coś słyszał lub był w tej willi bardzo proszę o opinie... mam zamiar zarezerwować tam pokój, ale liczę jeszcze na Wasze zdanie i opinie, żeby dokonać właściwego i ostatecznego wyboru :) Pozdrawiam i czekam na jakieś info...
  • Chcemy jechać na morze z małymi dziećmi i mamy problem ze znalezieniem fajnego domku 5 osobowego. Kaczy staw wydaje się fajny,piszą że jest basen ale na zdjęciach go nie widać. Jak tam jest? był tam ktoś? Proszę o opinie.
  • Dziewczyny, czy moze ktoras z Was byla ze swoja pociecha w tym miejscu? Planuje tam pobyt 2 tygodniowy z moja 3 letnia coreczka, w internecie miejsce wyglada okey a jak jest w rzeczywistosci? - moze macie opinie o tym pensjonacie? A moze polecicie mi cos innego z atrakcjami dla 3 latki w Krynicy, ewentualnie Muszynie lub Rymanowie. Pozdrawiam Iwona
  • Ponieważ juz koniec wakacji,chciałabym się spytać czy ktoś z Was posłał swoje dziecko na jakiś obóz językowy czy kurs wakacyjny,chodzi mi o język angielski. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tej formy nauki i jednocześnie wypoczynku dla dzieci.Czy warto,na co zwrócić uwagę,jacy organizatorzy są godni polecenia. Szczerze powiedziawszy najbardziej interewsowałby mnie taki wakacyjny kurs angielskiego dla dzieci,gdzieś w Trójmieście,bo tam najczęscie spędzamy wakacje.Myślałam ...
  • Czy ktoś z Was był? Zarezerwowałam pobyt i proszę o opinie! Dziekuję
  • Drogie Mamy! Bardzo proszę o opinie na temat tego ośrodka, jak równięż na temat samej miejscowości! Wiem że jest mała ale to nie problem bo blisko Ustronie i Kołobrzeg. Ale nie wiem jak z plażą? Rzeczywiście jest tak wąska? Będę wdzieczna za każdą opinię!!! Pozdrawiam Agnieszka
  • Biorę ten ośrodek pod uwagę na tegoroczne wakacje. Czy ktoś był i może podzielić się swoją opinią? Czy domki można dogrzewać w razie złej pogody? Czy są wyposażone w sprzęt plażowy? I jakie jedzenie? czy smaczne? Każda opinia będzie dla mnie cenna. Z góry dziękuję.
  • Właśnie się przymierzam do wyjazdu tam. Chciałabym znać Wasze opinie na temat tego sanatorium. Dziecko ma astmę i alergie. Obecnie stan już jest stabilny(puk,puk). Poprzednie lata to była masakra. Potrafił mieć 2x w miesiącu zapalenie oskrzeli. Powiedzcie mi czy oprócz zabiegów też organizują tam jeszcze jakieś wycieczki, czy inne atrakcje? Chcę jechać pociągiem więc wiecie jak to jest. I czy budynek jest w centrum czy gdzieś na uboczu?
  • Moze ktos byl w pensjonacie Gryf w Jarosławcu? Chciałabym poznac opinie na temat ośrodka. Dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się