opinie

(622 wyniki)
  • Witam. Proszę o opinie na temat porodówki w Bytomiu ul.Batorego, blok 5? jak tam jest z opieką? czy poród rodzinny jest darmowy i czy jest znieczulenie? Dziękuje
  • Mam prośbę, po otrzymaniu złych wyników chce je skonsultować z lekarzem "większego kalibru". Czy p. T. Roszkowski to dobry fachowiec od oceny prawidłowości rozwoju płodu na USG? Wiem,że przyjmuję w Warszawie i mam zamiar tam się wybrać. Pojadę nawet do Łodzi, jeśli jest tam ktoś lepszy ;) Proszę o nie kasowanie mego wątku, na forum gdzie jest lista lekarzy, nikt nie odpowiada. A mi ucieka czas. Dziękuję i pozdrawiam
  • Chciałam dodać opinię na temat tego oddziału. Co prawda jeszcze nie urodziłam ale miałam przyjemność poleżeć kilka dni na patologii ciąży. To co mogę powiedzieć to same superlatywy jeśli chodzi o personel, niezależnie od stanowiska od salowych po ordynatora wszyscy mili, chętnie odpowiadają na pytania. Jeśli chodzi o warunki sanitarne, to spodziewałam się dużo gorszych, jak na szpital państwowy i to, że nie jest to nowy oddział, to wszystko czyste w nowych kafelkach, pomalowane. Bałam...
  • witam i bardzo proszę o opinie o tej Pani ginekolog. Będę wdzięczna za wszelkie informacje, bo w Internecie nie można na jej temat wiele znaleźć.
  • Czy któraś z Was leżała na patologii na Starynkiewicza? Jakie są warunki (ilu osobowe sale, łazienki, itp), opieka. Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
  • w piatek urodziłam synka w szpitalu im. F. Raszei w Poznaniu. Ponieważ wybralam ten szpital kierujac sie opiniami z forum, teraz sama postanowilam podzielic sie z Wami moja opinia swiezo po porodzie :) Plusy: - niesamowite polozne na bloku porodowym: jednym slowem: Anioly. Przy mnie byla w wiekszosci p. Alina Szarlej. Bardzo ja polecam, byla z nami prawie caly czas, dopingowala, mowila jak sie ruszac zeby szlo szybciej, pokazywala Mezowi jak moze mi pomoc, szanowala moje zdanie (ze np. c...
  • Witam, mam nadzieję na spory odzew. Jestem na etapie wyboru szpitala do porodu. Zastanawiam się nad szpitalem Orłowskiego ale nie doszukałam się w miarę świeżych info na jego temat. Jak wygląda opieka po porodzie, jak sale, w tym indywidualne, itp. Proszę o Wasze szczere opinie na temat wszystkiego co z porodówką w tym szpitalu! Jeśli polecacie inny szpital także proszę o opinie. Dzięki za pomoc!
  • proszę o opinie na temat położnej Szczekarz na karowej. Dzięki
  • Czy któraś z Was tam rodziła? jeśli macie jakieś doświadczenia to dajcie znać. Jestem z okolicy i chciałabym tam urodzić. W Sochaczewie panuje dziwna moda na porody w Warszawie i w sumie to nikt mi nie potrafi wytłumaczyć dlaczego. Znajome zwykle od razu zakładają, że pojadą do Warszawy, no i nie mam żadnego porównania. Dajcie znać, pozdrawiam :)
  • Witam. Pytanie odnośnie szpitala w redłowie,jak wygląda sytuacja na porodówkach? Czy coś się poprawiło ? czy nadal większość opini negatywnych? Zamierzam tam urodzić,chociaż bardzo liczę na wasze podpowiedzi ,co do szpitala w trójmiescie.Bo zawsze zdanie można zmienić-nie koniecznie musi być redłowo:) Pozdrawiam i miłego wieczorku:)
  • Witam, planuję ciążę i postanowiłam poszukać zawczasu dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, przyjmującego na NFZ, najlepiej w rejonie Grzegórzki lub okolicach. Bardzo proszę o polecenie dobrego lekarza, potrzebuję też opinii o lekarzach przyjmujących w przychodni na al. Pokoju - Karol Włodarczyk, Inga Jaworska, Dorota Nowak-Stelmach. Będę bardzo wdzięczna za informacje.
  • Pierwsze dziecko rodzilam na madalinskiego. Teraz zastanawiam sie nad karowa bo przy pierwszym porodzie był problem z zzo-podobno anestezjologa nie bylo. W koncu mi je podano ale już myslalam że nic z tego a wiem że bez tego bym nie dała rady. Jakie są Wasze najświeższe opinie. Czy wszystkie sale do porodu są pojedyncze i ile ich jest? Jakie są sale poporodowe i czy z łazienkami? Czy zzo dają bez problemu? I czy faktycznie odsyłają rodzące które mają bezproblematyczne ciążę,tzn nie bliznicza...
  • Dziewczyny. Wiem, że zakładam nowy wątek dotyczący Świętej Zofii. Naczytałam się póki co w historycznych wpisach o tym szpitalu i jestem, co tu dużo mówić, przerażona. Niby taki dobry szpital, a tam nadal parcie na naturę przede wszystkim, a nie na dobro dziecka i matki? Proszę Was Dziewczyny, które rodziły niedawno (~ostatnie pół roku) o wrażenia. Mam świadomość, że poród to nie pobyt w SPA, a poligon, jednak zależy mi na tym, by nie czekano na decyzje dopiero jak będzie o ...
  • co sadzicie o doktorze Florczaku ordynatorze ginekologii ze szpitala w Minsku Maz. I z drugiej strony chciałabym dowiedziec sie czegos o doktorze Ryszardzie Skórze
  • Na początek czerwca mam termin, chciałam rodzić na Inflanckiej ale zamykają jedno piętro i otworzą dopiero w lipcu. W Międzylesiu rodziłam 4 lata temu i nie wspominam dobrze porodu. Teraz mam możliwość załatwienia sobie indywidualnej opieki połoznej no i może coś się zmieniło gdyż czytałam dobre opinie o tym szpitalu. Proszę o jakieś aktualne opinie, interesuje mnie: - czy od razu po porodzie dają dziecko do karmienia - czy dziecko jest cały czas z rodzicami czy zabierają na kilka ...
  • Hej Dziewczyny Jeśli miałyście do czynienia z dr. Beatą Niedźwiedzką bardzo proszę o Wasze opinie o niej. Ja "poroniłam u niej" swoją ostatnią ciążę i teraz potrzebuję dobrego gina. Choć wydaje mi się ona dosyć dokładna (zawsze zleca wszystkie badania, woli 3X sprawdzić) to czasmi mam wrażenie, ze jest jednak chaotyczna i nie dokońca pewna tego co robi. Mam mieszane odczucia, może któraś z Was podzieli się swoją opinią ....
  • Mam termin na 15-ego lutego (cc), dopiero niedawno dowiedziałam się o Iatrosie, przeczytałam wszystkie opinie na forum i są bardzo zachęcające. Bardzo proszę o szczere opinie mam, które ostatnio tam rodziły (pażdziernik,listopad, grudzień)Jutro wybieram się na rozmowę z niejakim Panem dr. Ostaszewskim,czy to dyrektor kliniki? Jedyne co mnie trochę niepokoi to brak dyżurującego lekarza w nocy - gdyby odpukać "coś" się działo, to co wtedy robią?
  • od kilku lat chodze na wizyty do lekarza Wróżka, do poradni w szpialu im. Rydygiera, i bylam zadowolona - nic tez takiego mi sie nie dzialo, zwykłe wizyty kontrolne. Teraz jestem w 13 tygodniu ciąży i nadal jestem u tego lekarza. Dziewczyny prosze o wasze opinie nt. tego lekarza, tzn. czy bylyscie zadowolone z tego jak prowadzil wasze ciaze, oraz nt. opieki juz w samym szpitalu - zastanawiam sie rowniez nad porodem w tej placówce (skoro juz lekarz tam pracuje).
  • Witam, za 3 tygodnie mam termin i zastanawiam się nad Karową lub Św. Zofii. Bardzo proszę o opinie, Z góry dziękuję:)
  • Witam serdecznie, drogie koleżanki chciałabym sie od Was dowiedziec w którym z powyższych szpitali radziłybyscie rodzić. Będę wdzieczna za wszelkie opinie o tych szpitalach. Pozdrawiam Jenny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się