Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(188 wyników)
    • Witam! Chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o warunkach w tym hotelu, w tym roku, bo większość opinii jest starych i bardzo rozbieżnych. Pokoje, wyżywienie i jak to jest z tymi limitowanymi napojami. Za wszystkie uwagi będę wdzięczna, dziękuję i pozdrawiam!
    • Jakie są Wasze opinie na temat linii??
    • Od samego początku wyjazdu zaczęły się przekręty, po wylądowaniu w Tunezji okazało się że zmieniono nam hotel na inny niż ten który był w umowie (nadmieniam, że impreza została wykupiona w lutym 2012r.). W zadośćuczynieniu dostaliśmy gó...aną wycieczkę karawaną(na wielbłądach) podobno na pustynie... . Kiedy cała grupa oswoiła się ze zmianą hotelu i każdemu z nas pogoda poprawiła humor dzień przed wylotem dowiadujemy się że zamiast lecieć do Krakowa lecimy do Poznania skąd transportują nas Aut...
    • Witam.Czy ktoś był ostatnio w hotelu RUSPINA?Jakie wycieczki fakultatywne polecacie i co warto zobaczyc?Jakies cenne wskazówki,opinie? czekam na wpisy:)
    • W tym roku wybieram sie pierszy raz na wakacje z kolezanka do Tunezji... ponoć nasza miejscowosc jest niedaleko Hammametu (5km) i mamy mieszkac w Hotelu Byblos... Czy był juz ktos może tam? Jesli tak to prosze wysyłajcie opinie bo ja tez sie wybieram z biurem Kopernik... prosze o pomoc! Czy macie moze jakies rady?
    • Witajcie, W zcerwcu lece do Sousse do hotelu Moevenpick. Czytałam kilka opinii o tym hotelu, ale jeśli macie jakieś inne sugestie rady itp to chętnie jeszcze przeczytam. Czy ktoś wybiera się z Warszawy do tego hotelu w czerwcu? Pozdrawiam
    • na temat tego hotelu ?
    • Witam. Planuję urlop z żoną oraz dzieckiem 1 rok w Tunezji. Dlatego bardzo proszę o Wasze opinie o hotelach w Tunezji oferowane przez TUI. W ofercie jest kilka miejsc takich jak Hammamet, Mahdia, Port Al Kantaoui, Sousse i Dżerba. Jakie miejsce z Waszego doświadczenia jest godne uwagi? Jaki hotel polecilibyście nam i dlaczego? Zależy nam na ofercie allinclusive, hotel ****. Będziemy wdzięczni za wszelkie porady!
    • Proszę o opinie osoby które odwiedziły hotel El Mouradi Club Selima w sezonie 2011. - wyżywienie - ogólny stan hotelu - animacje - wycieczki fakultatywne z TUI
    • Cześć, Byłabym wdzięczna za opinie na temat hotelu Hotel MERCURE DIAR EL ANDALOUS. Był ktoś? Pozdrawiam i życzę udanych wakacji. Viki
    • Piszcie prosze swoje opinie o hotelach : forum.gazeta.pl/forum/71,72324.html?f=775 Niech bedzie przyzwoita baza hoteli gdzie kazdy moze zajrzec i poczytac opinie wypoczywajacych tam ludzi.
    • Lecę 30.06.2011
    • piszcie jak było????
    • Witam raz jeszcze, bardzo proszę o opinie na temat hotelu Marillia. Oczywiście szukałam informacji ale są stosunkowe stare. Dlatego bardzo prosze o opinie osoby które były w nim niedawno. Szczególnie interesują mnie baseny czy faktycznie są duże ponieważ jak wiadomo zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistośc. Z góry dzięki:-)
    • proszę o opinie o hotelach:CHAMS EL HANA i SCHEHERAZEDE..mam dylemat..jade koncem wrzesnia.z gory dzieki za opinie
    • Czy ktos z was lecial moze tunezyjskim liniami Nouvelair?? w jakim stanie sa te samoloty? Jakie sa opinie na temat tych lini i samolotow bezpieczne?? Z tego co wiem sa to Airbusy.
    • Czy ma ktos wiarygodne opinie o tym BT i wyprawach do Tunezj?
    • Czy w hotelu Djerba Sun jest naprawdę tak fatalnie? Szukajac opini w internecie przeważają negatywne opisy hotelu. Czy ktoś ma o nim dobre zdanie?
    • Witam, lecimy do Tunezji 14-21 sierpnia do hotelu Zodiac koło Hammametu, nie moge znależć nic na forum na temat tego hotelu, dlatego jesli ktos był to prosze o opinie. Z góry dziekuje.
    • bylam w le prince od 17 lipca do 30 lipca. uwazam ten pobyt w tym oto wlasnie hotelu za najwspanialszyw moim zyciu. latalam juz do 5 i 4 gwiazdkowych hoteli ale to wlasnie ten byl najlepszy. wszystko ze wzgledu nato jak sa traktowani tam turysci zpolski. jak czytalam przed wylotem te makabryczne opinie to bylam przerazona. ale jak tylko dolecialam na miejsce od razu zauwazylam ze takie opinie chyba pisza tylko degeneraci spoleczenstwa co 4 lata zbieraja na wyjazd kupuja tania wycieczke ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się