Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(127 wyników)
    • Czy ktoś zna lub może korzystał z usług tej firmy - meble do kuchni? W-wa ul.Muszyńska Proszę o opinie i podzielenie się doświadczeniem.
    • Witam, czy ktoś miał do czynienia z firmą HTH? Czytałam opinie z 2009r i były niezbyt pochlebne, jednak może przez 2 lata coś się zmieniło. Proszę o wszelkie opinie, ponieważ po 1 wizycie w salonie meble wydają mi się b porządne.
    • Witam, czy ktoś zamawiał meble kuchenne w firmie Kuchnie Marzeń na ul. Warszawskiej 96/51 w Gdańsku? Szukam informacji o firmie, czy jest wiarygodna. W internecie nic na jej temat nie znalazłam ( w sensie opinii). Z góry dziękuję
    • Zastanawiamy sie nad wyborem producenta, firmy, dla naszej noowej kuchni. Ciekawi jestesmy waszych opinii. Czy moze ktos z was ma kuchnie z nobili. Jak ja ocenia (jakosc, wykonania, jej dzialanie, ewentualne usterki, na co zwrocic uwage) Czy wogole warto? Jak sie spisali monterzy, jak z terminami, jak z dbaloscia o wlasciwe elementy kuchni juz przy montazu, czy czegos nie zapomnieli? Bedziemy bardzo wdzieczni za wasze wszelkie opinie. Pozdrawiamy michaly
    • Witam :-) Potrzebuję opinii na temat pralki Indesit Wise 107. Potrzebujemy pralki o max głębokości 40 cm i ta nam się spodobała. Ilość programów nam w zupełności wystarcza i 4,5 kg w bębnie również. Może znajdą się użytkownicy ww sprzętu? Pozdrawiam
    • Jeśli ktoś posiada nowoczesne meble kuchenne z firmy brw proszę bardzo o zdanie Przymierzam się do zakupu takich mebli w kolorze wenge fronty hedar lub telesto
    • Zamierzam kupić płytki Cersanit z kolekcji Euforia www.cersanit.pl/product_b.php?idz=9e0d9d033b84e65ee62adf47283b230d&prod_dzial_id=6&ig=0&w=25x40&lang=pl&mod=s_prod Proszę o opinie jak sprawują się płytki tej firmy. Jeżeli ktoś z Was ma również podwieszaną toaletę Cersanitu to proszę o opinie. W porównaniu z konkurencją jest on o 50% tańszy.
    • Proszę o opinie na temat salonu Maxx Kuchnie w Warszawie? Cy ktoś posiada ich meble? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
    • czy ktoś urzytkuje baterie tej firmy ? rozważam kupno takiej sklep.agromaks.pl/product/id/195,kr-038c ale zastanawia mnie jej niska cena...
    • Chce kupić w/w typ pralki. Prosze o wszelkie opinie na temat tego typu pralki, a także o jakości produktów firmy indesit
    • Chce zrobić meble na wymiar.Jest taki salonik nieduży w Raszynie.Czy ktoś może robił tam mebelki? Proszę o opinie .
    • Witam Prosiłabym Was o opinie ceramiki Hatria. Interesuje mnie głównie miska powieszana you&me i umywalka happy hour 02:00. Może ktoś je już ma u siebie? Z góry dziękuję AG
    • Bardzo proszę o opinię na temat wyrobów tej firmy.Jestem zainteresowana ich deszczownica a co za tym idzie kupowałabym również pozostałe baterie z tej firmy.Dziekuję :)
    • bardzo ladnie wyglada linia alux watpliwosc tylko czy gorenje produkuje dobry sprzet czy nie, prosze o opinie uzykownikow
    • Witam, chcialabym poznac wasze opinie - a moze ktos ma w domu, umywale nablatowa okragla w formie misy. czy sie sprawdzaja? sa wygodne?
    • mam prośbę do tych , którzy mają płytę elektryczną kuchenną, chodzi mi o to jak sie sprawuje, czy to prawda, że trzeba miec specjelne garnki, jak się gotuje, z góry dziękuję
    • Przejrzałam większość ofert w sklepach w moim mieście i na stronach sklepów w Internecie i wpadł mi w oko taki zestaw Franke - zlewozmywak plus bateria. Cena przestępna. Ktoś może korzysta z niego? Ciekawi mnie w ogóle korzystanie z jednokomorowego rozwiązania. Zawsze miałam dwie komory. Mam 4 osoby w rodzinie i nie mam zmywarki. Obawiam się, że będzie mało miejsca i nie będę zadowolona. Do tego jest tam taka mniejsza komora, po co taka mała? Użyteczna jest? Może wziąć bez tej małej kom...
    • Zamierzam kupić pralke ładowaną od góry.Mam na oku Electroluksa za 1.400 zł.Cena wydaje mi sie dosyć przystępna, tylko nie wiem, czy pralka tej firmy sprawdzi sie w użytkowaniu.Jeśli ktoś posiada tąką pralke, lub ma jakieś wiadomości na temat jej użytkowanie to bardzo prosze o opinie.Dzieki
    • Stanowcze NIE firmie Whirpool! Zakup zmywarki kosztował mnie 2 lata nerwów, ręcznego zmywania i ponad 5 tys złotych. Pierwsza zmywarka (2000zł) popsuła się już 4 mies., serwis Piaski monitowany 2 mies. wreszcie dojechał. Potem były jeszcze dwie naprawy w podobnej atmosferze. Po kolejnym pół roku i interwencji prawnika wreszcie zmywarkę wymieniono na inny model....który zepsuł się po kolejnych 4 miesiącach!!!! Wymieniłam już na własny koszt (na serwis Piaski czekałabym kolejne 2 mies.) pomp...
    • Witam. Po długich poszukiwaniach w Internecie, zdecydowałem się na zakup pralki marki Gorenje, model wa 63121. Model ten jest obecnie niedostępny na rynku, podobno ma być dostępny na początku listopada. Ja łaskawie czekając na ten produkt (cóż mam począć - "napaliłem się" na ten model), chciałbym zapytać użytkowników tego modelu, lub innych modeli tego producenta, o Wasze opinie o nich; a gdyby mi ktoś wytłumaczył, dlaczego klient jest skazany na tak długie oczekiwanie, w czasach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się