Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(222 wyniki)
    • Witam i przestrzegam wszystkich przed butami RYŁKO.Oto moja opinia:Bardzo jestem rozczarowana i zawiedziona.Firma "Ryłko" ,która powinna wiedzieć w jaki sposób robić biznes i jak obchodzić się z klientem ..., ich przepisy co do reklamacji są karygodne.Buty, które u nich zakupiłam po 5-ciu dniach skóra pękła na zgięciu.I co z tego ,że buty mają 2 lata gwarancji jak pieniędzy od nich nie uświadczysz , Wysyłają buty do specjalistów ,(bo tu trzeba studia skończyć,żeby zobaczyć co się stało) .Za ...
    • Proszę o Wasze opinie: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3001357,2,2,2050752607.html Okazja: ślub i wesele w typie bankietu popołudniowego w czerwcu, matka pana młodego. Fason sukienki idealny dla mojej figury, w takich czuję się i wyglądam najlepiej; rozmiar 40/42. Gdzie takie cudo dobrej jakości kupić? Czy czarny kapelusz z dużym rondem to będzie zbytnia ekstrawagancja (do kościoła)? Wszystkie rady i podpowiedzi gdzie szukać sukienek w typie jak wyżej mile widziane i nagradzane dozgonną w...
    • Witam, potrzebuję Waszej opinii. Niedługo idę na imprezę (coś typu studniówka) i kupiłam piękną, cekinową sukienkę w kolorze czarnym, z dekoltem na plecach kobietamag.pl/wp-content/gallery/areyoufashion-sukienki/Cekinowe%20sukienki%20Are%20You%20Fashion%20%283%29.jpg i mam zamiar założyć do niej szpilki w kolorze nude www.sequinshoes.pl/product/image/29/bz22-nude-a.jpg Czy to w ogóle pasuje? I jakie rajstopy do niej włożyć? czarne cienkie/grube czy cieliste, zwykłe? Pomóżcie, bo nie jeste...
    • jak w temacie - jeżeli ktoś kupowal w tym sklepie, bardzo prosze o wrazenia; upatrzylam tam buty i nie wiem czy sie zdecydowac, nie chce miec problemow albo czekac pare miesiecy na paczke;
    • Cześć, mam pytanie odnośnie butów. Szukałam wprawdzie czegoś innego, ale znalazłam takie oto buty i tak się zastanawiam czy je kupić. Mam tylko pytanie o czubki, czy nie są zbyt "szpiczaste"? Wiadomo, że obecnie modne są raczej zaokrąglone. Proszę o opinie www.apia.pl/gregor_d.htm model 42171, brązowe Dzięki
    • czy takie wam sie podobaja? mnie sie podobaja, ale chcialabym poznac inne opinie, tak z ciekawosci czy moje gusta odbiegaja od ogolu...
    • Po moich nudnych wątkach "butowych" mam teraz pytanie odnośnie kombinezonu. Już w ubiegłym roku miałam ochotę kupić, ale zachowałam w pamięci koszmarne lata osiemdziesiąte i trochę się zniechęciłam. Co sądzicie o takim stroju, dla kogo jest korzystny i czy są jakieś ograniczenia wiekowe? Znalazłam taki w dwóch wersjach kolorystycznych. Nie upieram się przy tej opcji, to tylko pierwsza próba. www.zalando.pl/benetton-kombinezon-zielony-4be21a01g-302.html
    • Spodobała mi się taka sukienka: Nosiłabym ją do legginsów oraz dodałabym jakiś szerszy pasek na talię. Proszę powiedzcie mi czy warto taką kupić? na zdjęciu wygląda świetnie, ale boję się że jakość materiału będzie tragiczna, jestem w kropce...Czy ktoś ma dobrą opinię na temat japan style? a może któraś z Was kupiła już tego typu sukienkę?
    • Szukam torebki na okres letni....ma byc jasna i pasowac do wszystkiego.Co sadzicie o takiej...
    • Proszę o opinie na temat ubrań firmy AXARA - jak się noszą, jak sprawują jakościowo i jakiej klasy jest to marka? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!
    • Pytanie skierowanie glownie do Fashionistas z Krakowa :) ale nie tylko...... potrzebuje suknie wieczorowa na specjalna okazje :) i myslalam o szyciu na miare. Kolezanka polecila mi Plicha. www.plichfashion.com Ma ktos doswiadczenie z nim??? :) byl tu jeden watek - dosyc pozytywny. Ale chetnie poslucham opinii kogos kto u niego szyl/kupil ciuchy: jak z wykonczeniem, jakosc materialow, czy faktycznie materialy sprowadza z wloch czy...kupuje na Starowislnej :)))) bede wdziec...
    • prosze o opinie o - fajne, niefajne?
    • www.newlook.com/shop/womens/jackets-and-coats/black-houndstooth-snood-pu-belted-coat_256599909?icSort=Best+Selling Fajny czy niefajny;)?
    • [img]https://www.venezia.pl/uploads/products/13550_matt-tdm_1jpg2025.jpg[/img] www.venezia.pl/uploads/products_mini/23550_matt-tdm_2jpg2026.jpg www.venezia.pl/torba-p-3641-71-14.17.71.html
    • Witajcie Dziewczyny czy możecie wyrazić swoją opinię na temat tego kostiumu kapielowego ??? czy będzie on wizualnie pasował na ciut "większą" kobietkę (44)??? a jeśli nie to czy możecie podpowiedzieć jaki model (dwuczęściowy) byłby wskazany ??? może fotka,link poglądowy jakiś ??? przepraszam że wklejam cały link a nie samo zdjęcie, ale nie udaje Mi się:( www.allegro.pl/item399500236_sofia_096_na_duzy_biust_75f_80e_85d_dyskretna.html pozdrawiam i czekam na opinie.
    • jak w tytule; można zamówić i zapłacić przelewem bez ryzyka?
    • Witam, czy któraś z was już kupowała w tym sklepie: www.sexual.com.pl? Bo jestem zainteresowana kupnem jakiejś ładnej bielizny niespodzianki, żeby pokazać się mężowi na mikołaja :P i nie wiem jak tu wygląda sprawa z jakością obsługi klienta i czy jesteście zadowolone z zakupów. Proszę o opinie :)
    • Co sądzicie o tej tunice. Myślę o niej nawet jako o sukience bo nie mam wzrosty modelki, ale jestem szczupła. saraswiatbielizny.istore.pl/pl/tunika-gloria-tunic-gatta.html
    • Witajcie, zastanawiam się nad kupnem w necie butów z New Look. Wg opisu ze skóry. Czy któraś z Was nosi buty z tej firmy? Interesuje mnie czy są wąskie w śródstopiu czy szersze, jak się układają na stopie, będę wdzięczna za wszelkie opinie.
    • Co sadzicie o tych butach? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb5c23ee25edd50f.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się