Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(153 wyniki)
    • Chcę oddać 1,5 roczną córeczkę do żłobka Tęczowy Zakątek we Wrocławiu. Proszę o opinie na jego temat.
    • Bardzo proszę o opinie na temat żłobka Tęczowy Zakątek (ul. Tęczowa, Wrocław). Jak oceniacie ten żłobek, jako przyjazne miejsce dla dziecka, czy raczej przechowalnię?
    • Witam, Poszukuję aktualnych opinii o Chatce Skrzatka na Żołny w Wawie. Bo to co znalazłam na forum jest stare. Z tego co się orientuję jest tam żłobek i przedszkole tak? A jakie są Wasze opinie - szukam jakichkolwiek informacji na temat warunków, personelu i atmosfery.
    • czy ktoś może mi coś powiedzieć o prywatnym żłobko-przedszkolu Happy Time na saskiej kępie na ul.Drezdeńskiej? musze juz na dniach podjąć decyzje gdzie "wysłać"moje dziecko- czy do Happy Time czy do Klubiku Malucha na Rogalskiego;-( o jednym i o drugim nie słyszałam żadnych opinii i strasznie ciężko podjąc mi decyzje..
    • Witajcie :) Mój synek dostał się niespodziewanie dla nas do najstarszej grupy żłobka nr 30 przy Stanisława Augusta w Warszawie :) Ogólnie się bardzo cieszę, ale mamy jednak kilka wątpliwości. Żłobek jest jeszcze w remoncie więc nie organizował dni otwartych, nie było zatem okazji zapytać. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym żłobkiem? Najbardziej nas deprymuje liczebność grupy: 36 dzieci. Jak to wygląda w praktyce? Synek będzie mieć we wrześniu 26m, jest bardzo, bardzo żywym dz...
    • Witam, Chciałam się dowiedzieć czy znacie "Piaskowego Smoka" na ul.Sprawnej na Tarchominie? Macie jakieś doświadczenia z tą placówką? Szukam żłobka dla mojej córeczki, oferta Smoka mi odpowiada ale nie mogę znaleźć żadnych opinii. Z góry dziękuję za wszelkie info.
    • Witam wszystkie Mamy Zastanawiam się nad wysłaniem dziecka do żłobka - Chata Skrzata przy ul. Zgrupowania Żmija. Chciałabym poprosić o opinię.
    • Witam, mam pytanie co sądzicie o Klubie Juniora w Czerwonaku? Zastanawiamy się nad miejscem dla naszego synka. Będę wdzięczny za opinie
    • poszukuje opinii na temat zlobka BabyCity na Sadbie. bede wdzieczna za odzew :)
    • Witam, chcialem prosic o opinie rodzicow nt tego klubiku malucha rodzicow,ktorych dzieci tam uczeszczaja. Bylem na dniach otwartych i barzo mi sie spodobalo. Coreczka ma 2mies wiec mamy jeszcze czas-ale chcialbym zarezerwowac juz teraz miejsce. Jestem samotnym ojcem, brak mi kobiecej intuicji, dlatego prosze o pomoc. Z gory dziekuje, Tomasz
    • Bardzo proszę wszystkie osoby,których dzieci tam uczęszczają o opinię.Obejrzeliśmy kilka prywatnych żłobk9òw i jestem podłamana,a Urwisie wydają się być ok
    • Drodzy rodzice, mam ogromną prośbę - jeśli znacie wymienione w temacie żłobki (Klub Mały Odkrywca na Ochocie i Baby-Room na Żoliborzu) - podzielcie się proszę opiniami. Będę baaardzo wdzięczna. Pozdrawiam i dzięki z góry :)
    • Witam, czy ktoś może coś powiedzieć na temat Zaczarowanej akademii? mam 2 letnią córeczkę i szukam dla niej fajnego miejsca. Bardzo proszę o info:)
    • Witam, mój syn od września pójdzie do żłobka na ul. Motorowej w Warszawie. Chciałabym poprosić mamy dzieci, które tam uczęszcają o opinie na temat tego żłobka. Dziękuję
    • Bardzo proszę o opinie na temat tego żłobka bądź polecenia innego na Pradze Płn.pozdrawiam
    • Witam ponownie! Bardzo proszę mamy których dzieciaczki chodzą do tego właśnie żłobka o jakieś wskazówki i opinie. Jestem mamą 2-letniego chłopczyka i przeraża mnie myśl o żłobku.
    • Wiem, że ten wątek już kilka razy był podnoszony,ale zależy mi na jak najbardziej aktualnych opiniach o klubach malucha,bo zamierzam do któregoś oddać mojego małego syneczka - w sierpniu będzie miał 6 m-cy...zastanawiam się nad Urwisiami, Klubikiem Koala i Łączką Bączka - na jej temat czytałam raczej negatywne opinie...no chyba że któraś z Was zna jeszcze inne kluby warte polecenia, których na internecie nie znajdę:) Z góry dziękuję za pomoc!
    • Witam, Zastanawiam się nad zapisaniem mojego dziecka do tego klubu. Proszę o opinie. Dziękuję
    • Witam Szanowne Mamy, Ponieważ niebawem będę musiała oddać swojego Maluszka do żłobka, rozglądam się po Targówku. Moja córeczka ma w tej chwili 5 m-cy, a niewiele nawet prywatnych żłobków podejmuje się opieki nad takim maleństwem. Zastanawiałam się m. in. nad Kubusiowym Rajem na Radzymińskiej, ale znalazłam też Klub Malucha Qm Qm na Zaciszu (troche taniej. dużo bliżej). Czy któraś z Was wybrała ten Klub, a jeśli tak, to jaką ma o nim opinie? Pozdrawiam, larabee
    • Uprzejmie proszę o Wasze opinie o prywatnym żłobku na Elektoralnej. Chcę tam posłać 2-letnią córeczkę na 5 godz. dziennie. Może ktoś zna jakiś inny żłobek lub klub malucha w centrum lub na Żoliborzu? Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się