-
Szukam opinii na temat powyższego hotelu, jest w ofercie Itaki. Często są mylone dwa różne hotele o podobnych nazwach, ten nazywał się kiedyś Club Oylum Prestige. Liczę na pomoc
-
Witam.
Czy był już ktoś z Państwa w Turcji z Biurem Podróży SUN&FUN.
Proszę o opinie i komentarze z pobytów.
Pozdrawiam
Wojtek
-
Lecimy do tego hotelu 20.06 z 20 m-czną córeczką, czy ktoś był? Jakie wrażenia? opinie są świetne, ciekawe czy tambylcy też tak uważają ;)
-
WITAM,
CZY BYŁ KTOŚ Z WAS NA WYCIECZCE Z BIUREM PODRÓŻY GTI??? SŁYSZAŁAM SPORO NEGATYWNYCH OPINII A MAJĄ CAŁKIEM FAJNIE OFERTY (JAK NA DZISIEJSZE CZASY), DLATEGO MOCNO SIĘ NAD TYM ZASTANAWIAM.
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI I POZDRAWIAM
-
Niebawem się wybieram do tego hotelu z mężem i proszę o opinie.
Interesuje mnie w jakich godz.jest jedzonko czy jest póżna kolacja?
co warto kupic -to mój pierwszy wyjazd do Turcji ;-)
czy są fajne imprezki taneczne ?
co warto zobaczyc? i o jaki blok czy pokój warto walczyc ? lub do kogo się z tym zwrócic?
Pozdrawiam.
-
Wybieram się niedługo do tego hotelu. Chciałabym poznać opinie na jego temat. Cholidaycheck i tym podobne już przestudiowałam :))
-
Witam
Czy był moze ktoś w tym hotelu? opinii mało, całkiem niezle ale nie jestem do konca pewna.
Hotel w ofercie Itaki, prosze o pomoc!
-
Witam serdecznie.
Wybieramy się z mężem do tego hotelu w maju 2012. Będą to nasze pierwsze wakacje w Turcji, proszę o opinie!!!
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
Wybrałem parę najpopularniejszych (około 10 ) Biur Podróży , zajęło mi to trochę czasu i zapoznałem się z opiniami na temat tych biur , okazuję się że wszystkie , te które wybrałem to wielkie "DNO" , nie wiem jak się to dzieje , bo przecież jak czytam to czy inne forum , to w końcu turyści są z wyjazdów (bardzo duży procent) zadowoleni :) , ja oczywiście też jestem wśród tych zadowolonych .......to kto w końcu pisze te opinie ? i po co ? ciekawe to prawda ? ;)
-
Zarezerwowałam tam pobyt dla 2+1 z TUI w czerwcu. Czy może był tam ktoś w 2012? Mało informacji jest na forum o tym hotelu.
Będę wdzięczna za informacje.
-
Witam,
Wybieramy się z 2 dzieci (3 i 6 lat) do Turcji. Byliśmy już w Side i tym razem chcielibyśmy zobaczyć inny rejon. Zastanawiamy się nad hotelem Aqua Fantasy w Kusadasi. Bardzo proszę o opinie osoby które tam wypoczywały. Jakie warunki tam panują, czy byliście zadowoleni? Jakie jest wyżywienie? Czy dla maluchów coś się znajdzie? Chciałabym jeszcze dopytać o Aquapark. W ofercie pisze, że nie można wnosić własnych napojów. Jak to wygląda w praktyce? Czy trzeba kupować napoje w Aquaparku? ...
-
W necie mało jest opinii na temat tego hotelu, może ktoś z Państwa napisze ?
-
Witam!
W tym roku po raz pierwszy lecimy do Turcji, a konkretnie do hotelu
Club Serena w terminie 02.07- 16.07.2010.
Mam prośbę proszę o opinię na temat tego hotelu, bo niestety bardzo
niewiele informacji jest dostępnych. Lecimy z dziećmi - 5 i 8 lat.
Proszę o uwagi również pod kątem pobytu z dziećmi. Może ktoś leci w
tym terminie do tego hotelu? Dzięki.
-
Wybieramy się w czerwcu z półtorarocznym dzieckiem do hotelu Aska
Buse Resort. Czy ktoś tam był?Proszę o opinie. A może ktoś się tam
również wybiera w tym terminie ( od 11 czerwca)?
-
Nie ukrywam wykupilem wczasy na 2tyg w egipcie ale wiadomo co sie dzieje wiec odpuszczam wycofuje zaliczke z eximu (to jescze przede mna),i szukam,znalazlem wlasnie pegasos world cena podobna za jaka chce wyleciec z rodzinka szkoda ze tylko itaka ma ten hotel,opini masa i na holiday check i na wakacjach,opinie rozne i zle i dobre,ale niestety wszysytkie stare zalezy mi na w miare rzetelnej i w miare swiezej opini,ogolnie interesuje mnie wszystko od plazy po basen od pokoju po wyzywienie,ile d...
-
witam;
wraz ze znajomymi wybieramy się w lipcu do hotelu La Chateu De
Prestige - jest to nowość w ofercie Itaki - czy ktoś był w tym
hotelu i może coś o nim napisać? z góry dzięki za info; pzdr. Maryjan
-
witam poprosze o opinie o hotelu Majesty Tuana w turcji i co powicie o biurze Alfa Star
dzieki
-
Witam.
Jak w tytule.
Będę wdzięczna za wszystkie informację.
Pozdrawiam.
-
A może tu ktos był i cos powie:-)
-
Czy ktoś był w tym hotelu?