Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      opinie

opinie

(318 wyników)
    • w związku z burzliwym okresem w w/w przedszkolu, zakładam wątek jako forum wymiany myśli dla rodziców, którzy zostali pozostawieni sami sobie bez odpowiednich informacji i zrozumienia ze strony szefostwa, ze szkodą (czasem ogromną) dla naszych maluchów przerzucanych od cioci do cioci jak przedmioty. Od pewnego czasu wielu z nas rodziców czuje, że tylko tu zawadzamy ze swoimi oczekiwaniami. To smutne. A podobno wszystkim nam zależy tym samym - na dobru naszych maluchów :-(
    • Witam, od września chciałabym posłać dziecko do przedszkola. Mieszkamy na Mokotowie i najbliższe placówki to: 170 na ul.Gandhiego 16 199 na ul.Bukietowej 10 193 na ul. Odyńca 61 228 na ul. Marzanny 8 Czy ktoś może zna te przedszkola i może coś polecić, podzielić się opinią? Będę wdzięczna za wszystkie opinie... mama małej Mai
    • Witam, poszukuję aktualnych opinii na temat prywatnych przedszkól na Tarchominie. Wiem, że podobne wątki już były, ale dosyć dawno i mogło się troszkę pozmieniać. Najbardziej interesują mnie opinie o Akadero, Przedszkolakach, ale jeżeli macie do polecenia jeszcze jakąś inną fajną placówkę, to chętnie poczytam. Interesuje mnie, jak jest z przyjmowaniem dzieci "w środku" roku szkolnego, ponieważ chciałabym wysłać córę do przedszkola dopiero od lutego - marca ze względu na młodsze dziecko ( m...
    • Czy macie jakies doświadczenia z Akademią Uśmiechu na Hlonda. W internecie znalazłam sporo negatywnych opinii o tym przedszkolu ale nie na Hlonda. A może możecie polecic jakieś przedszkole dla dziecka od 2 lat na wilanowie?
    • Kochane Mamy, drodzy Tatusiowie, Córcia kończy za pare dni 2 latka. Nie dostała sie do żłobka państwowego riec zmuszona jestem posłać ją do przedszkola prywatnego. Wiem ze w/w przedszkolu jest grupa żłobkowa. Interesują mnie Wasze opinie na temat przedszkola. Jaka jest opieka , czy Panie pomagają dzieciom w jedzeniu ( kiepsko nam to idzie :)), czy interesują sie czy dziecku należy zmienić pieluchę, jakie jest jedzenie ( podobno jest Catering co trochę mnie niepokoi) Nie zależy mi żeby dzie...
    • Witam, Planuje od września zapisac córkę do przedszkola (rocznik 2008) Po wstępnym rozeznaniu zastanawiam się nad Kolorowymi Kredkami na Bakaliowej, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym przedszkolem? Jesteście zadowolone z opieki, zajęc itp? Chętnie poznam wszelkie opinie. Będę wdzięczna za pomoc.
    • Witam, szukam przedszkola dla mojego synka i to by mi najbardziej odpowiadało ze względu na lokalizację, jednak nigdzie nie ma opinii na temat tego przedszkola, czy ktoś może posyła tam swoją pociechę lub coś wie na temat tej placówki? Będę wdzięczna za informacje.
    • Poszukuje opinii o Przedszkolu Puchatek w Kokotowie oraz Samorządowym Przedszkolu w Sledziejowicach k. Wieliczki. Do którego warto zapisać czterolatka?
    • Bardzo prosze o opinie na temat tego przedszkola. Z góry dziękuje:)
    • Mini Przedszkole na Kosiarzy, Jasia i Malgosi na Marconich, Chatka Malolatka na Krol.Jakuba, Zielona Ciuchcia na Vogla, Bruzdowa na Bruzdowej, Publiczna na Gubinowskiej Drogie Mamy i Tatusiowie - forum sobie poczytalam, do ww przedszkoli podzwonilam, w dwoch bylam osobiscie (reszte tez odwiedze), ale brakuje mi opini tych rodzicow ktorych dzieci tam uczeszczaja lub uczeszczaly. i mysle ze nie tylko mnie. wiec goraca prosba - napiszcie , choc pare zdan... strasznie chcialabym posl...
    • Witam, będę chciała, żeby dostał się tam mój 4-latek. Potrzebuję przedszkola z dietami (bezmleczna), stąd mój wybór. Poproszę o wszelkie informacje. Kilka szczegółowych pytań: 1. Jak jest zorganizowany proces "przekazania" dziecka rano i po południu? W drzwiach sali, w szatni? Czy panie mają wtedy chwilkę na rozmowę z rodzicem? Czy czujecie, że możecie wtedy zadać kilka pytań, o coś poprosić? 2. Jak często dzieci jedzą mięso? Jak często owoce egzotyczne? Ogórki i pomidory w środku z...
    • Witam, Jak w temacie czy ktoś zna i może coś powiedzieć o przedszkolach: Pod Laurami Mały Plastuś Miś lub innych, które możecie polecić z okolicy Tarchomina gdzie przyjmują 2 letnie maluchy??? Będę wdzięczna za wasze opinie i wskazówki
    • Witam, poszukałam trochę w archiwum na tym forum, ale są tylko wypowiedzi mam z 2006 roku, a bardzo chciałabym się dowiedzieć jak jest teraz w tym przedszkolu. Zbliża się powoli termin składania wniosków od września i chętnie poczytam wasze opinie. Mam jeszcze do wyboru przedszkole na ul. Olbrachta i waham się które wybrać. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Witam Nikomu nie polecam przedszkola CHATKA SKRZATKA na ursynowie. chodzilo tam moje dziecko - wiecznie mialo odparzoną pupę i bylo głodne i brudne. w domu od razu musialo zjesc obiad, picie limitowane nawet w upaly!! a dodatkowo nikt nie trzyma ustalonej diety alergika. a dziecko cierpi!! jest alergikiem a chatka pisze ze "przedszkole to nie szpital!!" i zadnych lekow alergicznych nie dostawalo chociaz musialo - horror! przy podpisaniu umowy wszystko pieknie, a potem nie mozna bylo ...
    • Drodzy rodzice !!! Bardzo proszę o opinię na temat tych przedszkoli lub pobliskich np. przy ul. koncertowej,ul.goszczyńskiego,będę wdzięczna za każdą informację.
    • Drogie Mamy, będę wdzięczna za Wasze opinie na temat prywatnych przedszkoli na warszawskim ursynowie. Od września chciałabym zapisac córkę do jednego z nich, miałam na oku Echa Leśne lub Małych Odkrywców. A może polecacie inne?
    • Witam, zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do przedszkola Mali Olimpijczycy na Ursynowie na Nowoursynowskiej. Niestety przeczytałam dużo niepozytywnych opinii w internecie na temat włascicielki, długów przedszkola w krajowym rejestrze, niepłacenia opiekunom i zmienności kadry.... Większośc opinii jest jakos sprzed roku. Czy może ktoś miał/ma dziecko w tym przedszkolu???? Bardzo proszę o opinie jak jest teraz. Podczas rozmowy z włascielką odnosi się pozytywne wrażenie, no ale wiadomo jak t...
    • Będę wdzięczna za opinie na temat tego przedszkola.
    • Szukam opinii rodziców dzieci chodzących do przedszkoli na następujących ulicach: Dzielna 5a, Nowolipki 10a, Dubois 3, Niska 9, Schillera 6a, Senatorska 24. Może tym razem ktoś odpisze bo wątki na ten temat sprzed lat pozostały niemal bez odzewu.
    • Witam, Ostatnio odwiedzałem przedszkole kidzcorner na marinie mokotów (kidzcorner.pl). Przedszkole wygląda po prostu bajecznie. Rozglądałem się po wielu przedszkolach, ale to wystrojem, wykończeniem wnętrz, stylem- bije wszystkie na głowę. Ogólnie mam bardzo dobre wrażenia, nauczycielki sympatyczne, dzieci zadowolone. Generalnie jestem na TAK, ale przed ostateczną decyzją chciałem zasięgnąć opinii na forum :) Czy ktoś tam posłał swoje dziecko? Macie jakieś opinie na temat tego przedsz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się