opinie

(515 wyników)
  • Witajcie :) Jestem doświadczoną wózkowo matką, ale...mam dane sprzed 15 lat, kiedy to i oferta wózkowa była inna, i moje potrzeby również. Teraz nowe dziecię urodzi się w grudniu, a my powoli rozglądamy się za pojazdem. Po prześledzeniu opinii w necie, obejrzeniu miliona stron z wózkami i wysłuchania sprzecznych zdań uzytkowniczek różnych wózków, wiem jedno: na pewno nie chcemy inwestować w produkt 3-4-5 w jednym, bo to be sensu. Gondolę używa się kilka miesięcy, potem najcześciej i tak ku...
  • prosze o opinie uzytkowiniczek tegoz wozka w wersji glebokiej oraz spacerowej.
  • zakupilam powyzszy wozek, to jest nowy model i praktycznie nie ma o nim opinii dlatego postanowilam napisac na mnie wozek zrobil bardzo pozytywne wrazenie, dzisiaj do mnie doszedl i stwierdzilam ze podoba mi sie jeszcze bardziej niz w sklepie :) wiem ze firma raczej awaryjna no ale zobaczymy, mam nadzieje ze za 2 tyg nie bede pisac ze kolko peklo lub cos w tym stylu ;) nastawilam sie pozytywnie z zalet jak dla mnie to po pierwsze duza,obszerna buda, wygodne siedzisko posiadajace miekka wkla...
  • Witam, rozważam zakup wózka głęboko-spacerowego Teutonia BeYou. Użytkowniczki tegoż "pojazdu" bardzo proszę o wszelkie opinie - dobre i złe - na temat tego wózka:) pozdrawiam
  • Witam! Czy ktoś z Was posiada spacerówkę Baby Star Neo lux? Chcę go kupić dla córeczki ale ciężko znaleźć opinie na temat tego wózka. Dlatego proszę o opinie. Czy Warto go kupić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Zdecydowałam się kupić dla mojego dwulatka i majacego się narodzić niebawem kolejnego potomka wozek podwókny jane TwOne. I niestety okazuje się że nie jest to takie hop siup. W żadnym sklepie stacjonarnym w moim miescie go nie mają ani nie chcą sprowadzić na zamówienie (ponoć dystrybutor ich w ogole nie sporwadza do Polski). Na allegro nie ma, na ebayu nie ma :( Znalazłam w dwoch sklepach internetowych: valcoobaby.pl i wozkifoteliki.pl ale nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat rych spr...
  • Czy ktoś korzysta może z Grandera. Jak się sprawuje gondola oraz spacerówka? O Implaście znalazłam sporo sprzecznych opinii, natomiast o Tutku cisza...
  • Dziewczyny, moja koleżanka upatrzyła sobie spacerówkę Kolcraft,ale nigdzie nie może znaleźć o niej opinii. W sumie wydaje się ze to dość fajny wózek i cena tez fajna, Jednak opinie użytkowniczek często bywają bezcenne. Proszę zachęćcie albo zniechęćcie, ja jej wszystko przekażę i pozostawię decyzję o kupnie ;) dokładnie chodzi o ten wózek www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productid=20839&site=CI&cm_mmc=cse-_-nextag-_-strollers-_-KR- 030&srccode=cii_9324560&cpncode=24-9170...
  • Witam szukam niedrogiego wózka dla dziecka - ma urodzić się na przełomie lipca i sierpnia. znalazłam www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1047 I chcę zapytać o opinie lub rady jaki wózek wybrać :) Zależy mi na wózku: - z dużą gondolą, żeby dziecko spokojnie się mieściło mając 6-8 mies :) - przednie koła obrotowe/skrętne [najlepiej 4ro kołowiec, ale stabilny 3 kołowiec też wchodzi w grę] - lekki stelaż - łatwy w prowadzeniu - dobra amortyzacja - spacerówka
  • Witam serdecznie Wiem że o murze było wiele wątków lecz nie znalazłam nic o nowym modelu PLUS, ciekawa jestem bardzo Waszych opinii ponieważ zastanawiam się nad jago kupnem (4 koła)a różnica w cenie pomiędzy "starą" murą jest dość znaczna, a technicznie różnią się tym że Plus ma bardziej zabudowaną spacerówkę, dużo większy daszek no i koła zamienili na piankowe bo pompowane się bardzo przebijały. Będę wdzięczna za każdą opinię Pozdrawiam
  • Jeśli ktoś ma ten wózeczke, to poproszę o opinie o nim. Dziękuję!
  • Do użytkowniczek prosze o opinie tego wózeczka-spacerówki bo gondolka mnie nie interesuje.dziękuję --
  • na temat awaryjności, na temat tkanin, bo jedni twierdzą że są sztuczne, inni że są ok, jeszcze gdzie indziej przeczytałam że są super i nie płowieją, no i sama nie wiem miałyście? możecie się wypowiedzieć? może wiecie czy foteliki nurse np. piccola, przechodziły testy?
  • Po kilku wątkach na forum mam pytania odnośnie moich wózków M&P - oto moja opinia - powiedzcie jakie jest Wasze zdanie w tym temacie: Jestem posiadaczką 2 wózków Mamas&Papas: 1. Trek to mój zakup 2. Urbo to zakup mojego M. - prezent dla "swoich dziewczyn". A więc do dzieła: Trek - parasolka : zalety: wreszcie mam parasolkę z kołami które nie terkoczą !!! Nienawidzę tego! - cichutko się toczą niezależnie od podłoża - nic nie skrzypie, nie terkocze. Całkiem niezła amortyzacja ale bez sza...
  • Zastanawiam się nad wyborem wózka tej firmy (modele Sprinter lub Speed). Proszę o Wasze opinie na ich temat lub informację, gdzie je można kupić (oprócz sklepu internetowego).
  • Witam serdecznie, proszę o opinie uzytkowania wózka Peg Perego Skate. Jak narazie w necie tylko go widziałam i czytałam pobieżne opinie. Może ktoś z Was wie , gdzie mogłabym go zobaczyćna żywo w Krakowie? Pozdrawiam i dziekuję, A.
  • Zastanawiam się na d kupnem spacerówki firmy Deltim - link poniżej. Jakie są wasze opinie na jego temat, czy ktoś ma taki wózek, albo inny tej firmy. Bardzo proszę o Wasze opinie. ssl.allegro.pl/item932692745_wozek_delti_dot_spacerowka_nowosc.html
  • www.allegro.pl/item528336515_wozek_spacerowka_fuzzion_z_przekladana_raczka.html czy ktos jest uzytkownikiem tego wozka? co o nim sadzicie? musze szybko sie zdecydowac a nigdzie nie znalazlam opinii na jego temat, pomozcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się