Dodaj do ulubionych

Festa Panorama -wróciłem

IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.11, 14:23
Byłem w tym hotelu od 17 - 24.06.br.Jestem zadowolony.Jeżeli ma ktoś pytania ,chętnie odpowiem ( aktualne informacje )
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: Festa Panorama -wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 20:40
      Witam

Mam pytanko, czy w hotelu jest darmowy internet bezprzewodowy (Wi_fi) i jak sie sprawuje? Drugie pytanko, to z jakim biurem byłeś? Trzecie, czy wywalają z pokoju już w południe, jeśli odlot jest wieczorem? No i ostatnie, czy faktycznie wszystkie pokoje z ofercie"sea view" faktycznie mają widok na morze?
      pzdr
      Krzysiek
    • Gość: tom Re: Festa Panorama -wróciłem IP: *.riz.pl 27.06.11, 14:13
      wyjezdzam do tego hotelu 29.06 z Itaki. chcialbym sie dowiedziec o faktyczny standard pokoi (czy sa to 4*) i jakosc jedzenia. jedziemy z malym dzieckiem. na ktora plaze warto chodzic - na ta od strony Slonecznego Brzegu, czy ta za Nesseberem (czy jest daleko od hotelu)? jaka jest aktualna cena wynajmu parasola z lezakiem na plazy? gdzie warto wymienic walute? z gory dziekuje za odpowiedz.
      • Gość: te-ze Re: Festa Panorama -wróciłem IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.11, 19:29
        Odpowiadam na pytania zawarte w postach:
        - Wi-Fi darmowy, najlepiej działa w lobby.
        -na plażę mozna chodzić tylko w stronę Słonecznego Brzegu , zaczyna sie ca 200m od hotelu,płatne leżaki 7Lv i parasole 7Lv,ustawiane do samej lini brzegowej (bardzo mało miejsca na rozłożenie mat lub ręczników) W Neseberze plaży brak, brzeg kamienisty.
        -walutę wymieniać tylko w bankach lub kantorach oznaczonych jako CROVN, w pozostałych kantorach oszukują (podają tyko jeden kurs sprzedaży a nie kupna )
        -ja byłem z BP Rainbow Tours
        -pokoje mieliśmy od strony ulicy ( bo takie wykupiłem w biurze) od stony morza i na baseny nie dopłacałem i nie żałuję.
        -jedzenie urozmaicone , smaczne , duży wybór ciepłych dań (ryb i mięsnych) bufet sałatkowy,owoce,ciasteczka,lody , napoje (w tym alkoholowe)
        -pokoje opuszcza się w dniu wyjazdu do godz.12,00 ,miejsce do złożenia bagaży poda recepcja.
        -pokoje sa wyjatkowo przestronne (duże) z balkonem , w pokoju lodówka , klima ręcznie sterowana ,czysto,ręczniki wymieniane codziennie,pościel co trzy dni.
        Ja z żoną nie chodziłem na plażę bo moim zdaniem jest nieciekawa a woda w morzu b.płytka więc nie popływasz, dopiero w środkowej części Słonecznego Brzegu przy molo jest ok.(należy dojechać autobusem 1Lv , pięć przystanków.My codziennie opalaliśmy sie przy basenach i kąpaliśmy się w basenie .Ale sami ocenicie na miejscu co dla Was będzie lepsze.
        To by było tyle . Pozdrawiam
        • pigmejka1607 Re: Festa Panorama -wróciłem 30.06.11, 12:10
          Te-ze,
          wlasnie planuje wyjazd z RT do Bulgarii i mam do wyboru 2 hotele, ten albo avalon, waham sie caly czas.... Napisz prosze szczerze, czy warto brac all in? Czy majac mozliwosc stolowania sie w miejscowych knajpach, lepiej wybrac opcje tylko ze sniadaniem (oczywiscie w tym drugim hotelu).
          • Gość: te-ze Re: Festa Panorama -wróciłem IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.11, 19:05
            Moim zdaniem All to przede wszystkim wygoda, na miejscu i bez ograniczeń.Menu jest bardzo bogate ,naprawdę duży wybór potraw mięsnych , ryb ,sałatki,zupy,warzywa, owoce ,ciasteczka,leguminy, lody (kilka smaków )i napoje zimne, ciepłe ,drinki,piwo wina białe i czerwone.W barze przy basenach :napoje ,przekaski ,owoce .Jest to bardzo wygodne gdy większość czasu spędzaliśmy przy basenach opalając się .Lobby Bar czynny do 24,00. To wszysko w cenie o nic się nie martwisz .Trudno doradzać jaka forma wyżywienia jest lepsza BB czy All , sa zwolennicy i przeciwnicy .Jeżeli podczas pobytu planujemy wyjazdy fakultetatywne lub zwiedzanie indywidualne (autobusy b.tanie )to All się nie kalkuluje.
            Pozdrawiam.
            My jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu i również ze smacznego jodzonka.
            Pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: Festa Panorama -wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 20:53
              Czy z hotelu jest daleko do SB- chodzi mi o pójście pieszo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka