Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      piaseczno

piaseczno

(10 wyników)
    • chce jutro pojechac do tego outletuale nie wiem czy warto jakie sa tam sklepy warte odwiedzenie?i czy ceny sa outletowe???
    • witam od rana, nie moge spać:) Byłam wczoraj a outlecie w piasecznie, moim zdaniem jest dużo lepszy niż ten w ursusie. Ubrania czesto w pełnej rozmiarówce, a nie tylko te rzadko spotykane w naturze. No i taniej faktycznie, a nawet miewają nowe kolekcje. Kupujecie w outletach? Bo np. mój mąż chętnie by się tam zaopatrywal, ale mnie już trudniej, chociaz kupiłam wczoraj bardzo tanie conversy.
    • No własnie wybieram sie ale nie wiem czy wrato jechac?? mam kawalek drogi i nie chce jechac na prozno:) czy sa tam naprawde nizsze ceny?? czy raczej odpuscic i jechac do ursusa??:)
    • Był ktoś?
    • dostałam maila z informacją że w najblizyszy piatek 8 października jest tam akcja o nazwie " NAJLEPSZE MARKI ODDAJĄ SIĘ ZA BEZCEN! PRZECENY NAWET DO 90% Tylko w ten jeden piątek czynne już od 10.00 i aż do 23.00" Nie byłam nigdy w tym outlecie, więc podpowiedzcie czy warto się tam wybrać?? Czy takie wyprzedaże tam faktycznie dotyczą więekoszści asortymentu, czy taniej są tylko jakies i tak nie schodzące egzemplarze a wszystko pozostałe w normalnych cenach???
    • slyszalam ze planowano nowe centrum handlowe w okolicach piaseczna, mialo funkcjonowac na tej samej zasadzie co factory w ursusie, czy ktos z Was wie cos blizej na ten temat? jakie marki tam dominuja?
    • Dziewczyny, będę w stolicy przez kilka dni i chciałabym porobić fajne ciuchowe zakupy. Czy możecie mi poradzić, gdzie warto się wybrać? Interesuję mnie centra handlowe i outlety.
    • Mieszkam w Warszawie, ale nigdy tam nie byłam. Rozważam pojechanie w ten weekend. Warto? Jest taniej? Można nabyć coś sensownego?
    • do factory w Ursusie, czy do outletu w Piasecznie? Gdzie jest więszy wybór rzeczy? Pozdrawiam
    • Moje Drogie, Mam sporo fajnych ubrań (długich spódnic sportowych, swetrów, spodni, kurtek itp.),w których juz nie chodze i które chętnie sprzedam lub wymienię. styl: sportowa elegancja (Jackpot, duzo francuskich rzeczy) rozmiar 38/40 cena: 20 szt wszystko jest w bardzo dobrym stanie prosze o kontakt na numer telefonu: 504-072-735, 737-01-39(wieczorem) dodam, że mieszkam w Piasecznie lidka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się