Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      piaseczno

piaseczno

(6 wyników)
    • Czy można im zaufać? Mają często podejrzanie niskie ceny na fury, które sami sprowadzają. Ponoć sa bezwypadkowe z gwarancją legalności...
    • Witam. Jutro muszę być w Warszawie o 10 rano i pewnie będę miał problem w dojeździe do Alei Ujazdowskich. Nie wiem jak to zrobić szybko i bez stresu związanego z korkami (niemożliwe). Proszę o podpowiedź, jak od strony Radomia wjechać do stolicy, by w miarę szybko dotrzec na miejsce. Akurat jutro jedynie słuszna partia ( żart) urządza pochód i czy w związku ztym będą blokować ulice? Jakie i od której godziny? Pzdr.
    • Wybieramy się jutro na zabieg z Naszą Psinką do Stolicy Na Czerniaków. Czy jadąc od Janek mamy jakieś niespodzianki. Mam tam być na 9,00. Czy z ok Ikeii jak wyjadę 8,00 to 9,00 realne?
    • W czwartek jadę do stolycy na bardzo krotki likend i się zapytowywuje jakie sa warunki drogowo-atmosferyczne od Strykowa do ..... hm aż do Wesołej mało kto będzie wiedział, ale np.. do Śródmieścia. Na myśli mam przebudowy/rozkopy itedeitepe, którędy lepiej jechać a którędy zdecydowanie nie.
    • A tak na marginesie, ten felerny odcinek rozumiem, ale dlaczego CAŁA Puławska w stronę Piaseczna ma ograniczenie do 50?????? Mała anegdota "z zycia wzięte": jade wczoraj jak zwykle w srody do domku ok 22. Luźny ruch, Puławska, no niestety, trzeba jechać min 70 (ograniczenie do 50) żeby stworzyć sobie "zieloną falę"... No, to jedziemy, koło 80, przyzwoicie, czasem stoją :) Nagle kiedy ruszyła chmara na zielonym, za chwilę z bocznej wypadl radiowóz. Ja 80, reszta pewnie koło 100 bo za...
    • W nocy z piątku na sobotę kolejne zmiany przy Galerii Mokotów miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3389203.html Za miesiąc ma być gotowe skrzyżowanie - za trzy miesiące estakada Do remontu pójdzie stara jezdnia ul. Rzymowskiego od ul. Cybernetyki do Marynarskiej. Zamknięty zostanie także krótki łącznik między Rzymowskiego i Orzycką. W tym czasie kierowcy jadący od strony Ursynowa w kierunku Włoch (Marynarską) lub w kierunku Pola Mokotowskiego (Wołoską) będą jeździć nowym odcinkiem Rzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się