Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      piaseczno

piaseczno

(146 wyników)
    • Mamy dwójkę małych dzieci, zastanawiamy się nad zakupem małego i taniego segmentu w.w. lokalizacjach. Piaseczno trochę znam , w Piastowie byłem dwa razy, nie znam ale ceny niższe. Proszę o porównanie infrastruktury społecznej, szkoły, komunkacji z Warszawą oraz ogólnego poglądu na temat Piastowa i Piaseczna. pozdrawiam
    • Czy ktoś był, jakie wrażenia? Za ile można kupić mieszkanie od deva lub dom w Piasecznie lub okolicach?
    • powstanie na terenach zalewowych: forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=8183&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
    • Witam No wlasnie. Deweloper Bud-Rim - czy ktokolwiek moze mi cokolwiek na ich temat powiedziec (zainteresowany jestem inwestycja na Poniatowskiego 17 w Piasecznie)? Niestety informacje n/t tej firmy w sieci sa wyjatkowo skape. Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje pozdrawiam Mariusz
    • Czy ktoś kupował ostatnio mieszkanie w Piasecznie? Szukam czteropokojowego , a tam same klity...Ceny 4-5,5 tys/m. Mam wrażenie , że na rynku wtórny taniej niż na pierwotnym, w Warszawie jest odwrotnie, a może nie warto się pchać do i tak zapchanego Piaseczna...
    • Witam, Bardzo chciałbym nawiazać kontakt z osobami które kupiły mieszkania przy ulicy Wiśniowej w Piasecznie bądż noszą sie z takim zamiarem. Sam bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej lokalizacji.
    • Ceny podobne , co lepsze?
    • Witam, Mamy zamiar kupić mieszkanie na Osiedlu Róż w Piasecznie w bud 9, odbiór we wrzesniu tego roku. Jest ktoś kto tez ma taki zamiar? Podpisaliście umowy?
    • Witam wszystkich, zastanawiam się nad kupnem nowego mieszkania w Piasecznie do 55m/2. Które inwestycje waszym zdaniem są godne zastanowienia? Z góry dziękuję za opinie
    • Znalazłem ofertę w Piasecznie, mieszkanie o powierzchni 49,5m2. W tym: pokój z aneksem: 29,85m2 łazienka: 2,83m2 korytarz: 16,8m2 Cena 10 000 PLN/m2. Czy ich tam w tej firmie ... no nie wiem co ich tam :) sand-city.pl/plany/137--49,48M2.pdf sand-city.pl/index.php?page=oferta - cennik
    • Czy to jest dobry pomysł. Z dobrym dojazdem do Janek , gdzie mogę pracować.
    • Podobne ceny , tylko lepszy dojazd z Ząbek do centrum Warszawy. Korki do Piaseczna swoje robią.
    • Napiszę ten wątek jeszcze raz. I mam nadzieję, że przez szanownych cenzorów-administratorów nie zostanie wykasowany. Bo nikogo nie obraża, ani niczego nie reklamuje, lecz opisuje jedynie rzeczywistość, a nie zaczarowane czarowanie rzeczywistości, że ,,taniej nie będzie,,. A więc Piaseczno, nowy blok z 2009r / nie podaję adresu,aby nie być posądzonym o kryptoreklamę / 65m2 , 3 pok, kuchnia, łazienka, balkon, mieszkanie urządzone, do wynajęcia od zaraz. Cena: 1300 PLN + liczniki 1...
    • interesuje nas mały dom do 115 m2 za Piasecznem. Raczej z tych tańszych do 500 tys.zł z większa działka 1500 m2.Technologia tradycyjna. z dobrym dajadem do pracy w Warszawie.
    • Jak tam sytuacja na drogach mieszkańcy Pruszkowa, Piaseczna, Brwinowa, Legionowa oraz innych Ząbek, Wołominów, Marek korzystający z dróg będących w gestii księcia Struzika Mazowieckiego? Przejezdne? A jak lokalne samorządy walczą z żywiołem? Pytam, bo jutro muszę pojechać do Podkowy Leśnej przez Pruszków.
    • Kupie mieszkanie 2,3 pokojowe w Piasecznie, Józefosławiu. Chętnie parter lub 1 piętro.Pozdrawiam.
    • Szukam mieszkania w Piasecznie 2 pokoje 35-42m2. Za mniej niż 6000 za metr. Możliwie blisko stacji PKP. Da się coś znaleźć?
    • Poszukuję w Piasecznie i zauważyłem ciekawą rzecz. Wszstkie oferty sprzedaży dotyczą w Piasecznie ulicy Słowiczej, Albatrowsów, Strusia, Pelikanów. Wszystkie sąsiadują ze sobą. Czy wiecie co może byćprzyczyną ? Wady konstrukcyjne, moze jakaś inwestycja w pobliżu ?? Ceny są ciekawe, ale nie wygląda to na zbieg okoliczności.
    • jestem zainteresowana zakupem lokalu w Piasecznie, osiedle róz, ul. Pawia-2006 rok budowy. Słyszałam już różne opinie, wczoraj oglądałam ten blok i lokal, jest w środku bardzo przyzwoicie. czy ktos moze jeszcze udzielić jakichś informacji, kupować czy nie w tej okolicy???
    • Jest tu ktoś, kto ma zarezerwowane mieszkanie w bloku, jaki ma stawiać Arche na Poniatowskiego w Piasecznie? Chętnie poznam przyszłych sąsiadów :) Jakub Klatka II, parter, mieszkanie 44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się