Forum eDziecko Porozmawiajmy Poronienie
ZMIEŃ
      pociechy

pociechy

(4 wyniki)
    • Kochane dziewczyny Podobno w internecie pojawiają się artykuły, iż kobietom po stracie lub oczekującym na macierzyństwo pomagają przez ten trudny okres życiu przejść lalki typu Reborn ... Załączam Wam link do dyskusji na ten temat na poronienie.pl : www.poronienie.pl/forum/topic.php?id=3656 A ponieżej link - jak wyglada taka lalka : www.allegro.pl/item242866035_noworodek_baby_rosaria_cudny_reborn.html Proszę wypowiedzcie się co sądzicie na ten temat ? Osobiście uważam, że ...
    • bo byl okres kiedy sama szukalam takiego watku... wiec mam za soba w sumie 4 poronienia i jedna ciaze biochemiczna. 3 byly w 7-8 tygodniu i jedno w praktycznie 17tc (blizniaki). Myslalam ze dla mnie nie ma juz ratunku a jednak... wlasnie przeszlam 20 tc i jak na razie ciaza praktycznie ksiazkowa. Jestem pod stala opieka lekarska, mam wizyty co 2 tygodnie, biore duzo lekow (hyperyne, sterydy, baby aspiryn, folgrad (folik acid + vitamina b w duzej ilosci), calcium). Nie mowie ze zy...
    • Witajcie. Na początek - dziękuję za te wszystkie optymistyczne historie. One naprawdę podnoszą na duchu( poroniłam w sierpniu ubiegłego roku). Staramy się z mężem o następne dziecko - na razie nistety bez efektu :-( W związku z tym mam do Was pytanie - jak długo trwały u Was kolejne starania? (Po odczekaniu okresu zaleconego przez lekarza - u nas było to pół roku). Czy musiałyście brać jakieś leki? Jak długo Wasze cykle wracały do normy? Wiem, ze to bardzo "techniczne" pytania, ale j...
    • Witam serdecznie, czytam to forum od jakiegoś czasu, w końcu odważyłam się odezwać. Bardzo Wam wszystkim współczuję i chcę dodać otuchy. A moja historia nastraja optymistycznie :-) Poroniłam w styczniu 2000 w 12 tygodniu ciąży bliźniaczej. Nikt mi nie zrobił żadnych badań, wyczyścili macicę i puścili do domu. Od lekarza dowiedziałam się, jak większość z Was, że to częste, że się zdarza, że widocznie była jakas wada i natura sama posprzątała... Plamiłam, leżałam i brałam leki od...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się