pociechy

(5 wyników)
  • do chusty oczywiscie. wczoraj zaczelysmy od Gabi. zawiazalam chyba dobrze bo mala byla dosc ciasno ale nie za ciasno-tak mi sie przynajmniej wydaje. ale po paru minutach noszenia musialam wyjac bo sie wkurzala i zaczynala marudzic. nie poddam sie !!! za zadne skarby, tylko jak tu zrobic zeby byla spokojniejsza. i czy wy tez tak mialyscie??
  • Ja właśnie mam takiego malego wielkoluda i chcę kupić pierwszą chustę. Najpierw szukałam czegoś odpowiedniego na lato ale o ile dobrze zrozumiała z Waszych wypowiedzi cienki chusty niezbyt się nadają dla ciężkich dzieci. Tak? Więc girasol chyba odpada. Więc z tych tańszych mam wybór między nati a hoppem - tak?
  • Warszawa 13 listopada (czwartek), godz. 10-14 Stowarzyszenie Nośmy Dzieci i Fundacja Sto Pociech zapraszają na pokaz i naukę wiązań chust i nosideł tradycyjnych oraz pokaz slajdów, a także na konsultacje chustowe w chustach tkanych, elastycznych i kółkowych. 10.00 - 11.00 slajdowisko chust i nosideł regionalnych oraz pobieranie losów konkursowych (do wygrania chusty różnych marek) 11.00 - 11.45 pokaz chust i nosideł regionalnych, nauka wiązań 12.00 - 12.45 pokaz wiązań ...
  • Mam 6 tygodniowego synka, którego chciałabym dopiero zacząć nosić w chuście. Nie kupiłam jeszcze żadnej, ale z tego co wyczytałam w necie, to dla takiego małego najlepiej kupić chustę elastyczną. Jakiej firmy polecacie? Od jakiego wieku można używać chust wiązanych? Jestem z Warszawy, mieszkam na Woli, czy jest może ktoś z tej okolicy, kto mógłby nauczyć mnie noszenia dziecka w chuście? Będę wdzięczna za pomoc. Kaplani
  • Będę w okolicy stolicy prze ok. 2 tygodnie na przełomie października i września, niestety już po warsztatach chuściarskich :( Po kilku próbach zachustowania się z dzieckiem stwierdzam, że chętnie skorzystam z czyjejś pomocy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się