Forum eDziecko eRodzice MAMUSIE 2007
ZMIEŃ
      pociechy

pociechy

(5 wyników)
    • Dziewczyny co planujecie podać do zjedzenia w Wigilię Waszym pociechom? Nie mam zbyt dużego doświadczenia w kuchni -to raz,a dwa że mam dzieciaczka z problemami skórnymi i alergicznymi,gdzie nie wiadomo co uczula i każda nowa rzecz ma być poddana obserwacji,no a trzy alergolog nie zaleca podawania ryb przynajmniej do drugiego roku życia :)Ada wkrótce skończy 16miesięcy.Pozdrawiam.
    • Dziewczyny podzielcie się Waszym doświadczeniem i powiedzcie w czym śpią Wasze maluchy.Ada jak były takie upały spała w samym bodziaku,teraz w śpioszkach,bez kołderek i kocyków.Mała skończy wkrótce 11 miesięcy,od kiedy może spać w gołych stópkach,piżamkach.Pozdrawiam :)
    • W szczególności pytam o mowę,bo moja mała(ma 14 m-cy)i za nic nie chce powiedzieć"mama".Mówi tata,baba,lala,dzidzia,mówiła już cześć,ale coś zapomniała,na mnie woła tata albo coś na pograniczu mama-baba.Przecież to takie proste i ważne słowo.Jestem trochę podłamana,bo wszędzie słyszę jak dzieci wołają mama,a moje dziecko tata,choć męża nie ma długo w domu i nie widzą się długo.Tata chodzi dumny jak paw,a ja biedna??Chodzę i uczę ją wymawiać mama.
    • Zula ma 15 mies i tydzien i ma 12 ząbków, do tego właśnie przebiły sie 2 kły z lewej strony a 2 następne juz tuz tuz są
    • Hej mamuśki. Ja od 5.30 urzęduje a moi chłopcy robią szystko by mi się nie nudziło.W Warszawie smętnie i pochnurno,ale mam nadzieję na miły dzień,czego i WAM życzę:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się