Forum eDziecko edziecko Rówieśnicy
ZMIEŃ
      pociechy

pociechy

(15 wyników)
    • Witam, jestem mamą Olka. Wprawdzie syn wszystko rozumie, sam potrafi zjesc zupe, i wiele innych rzeczy. Niestety z mową gorzej. Słowa których używa(te bardziej zrozumiałe), oprócz swojego dzieciecgo języka, to np: bach, beee , au, itp. Jak u Was to wyglada. Owszem ma swoje stałe słowa , których uzywa, są dla mnie zrozumiałe, ale to nie to.... Od początku mówimy do synka wyraźnie, poprawnie, ale to tyle. Pozdrawiam ania
    • Jesteśmy chyba wszyscy tu rzadziej, więc nie ma co się przenosić co miesiąc - może pod takim tytułem będziemy dłużej :) Buziaki dla Milenki :)
    • Witam serdecznie wszystkie mamusie. Chcialam sie przywitac z obecnymi na forum mamusiami.Mam prawie roczna còreczke i zdecydowalam sie przeniesc na forum edziecko. Mam pytanie do mam roczniakòw.Otòz mam watpliwosci co do jej sposobu odzywiania.Còreczka nie je od dawna z butelki,tak wiec picie mleka odpada.Podaje jej mleko dwa razy dziennie i nie wiem czy to jej wystarczy.Poza tym domaga sie tego co jemy my.Napiszcie prosze co jedza wasze roczniaki.Jak ...
    • Mój 3 tygodnie temu ważył 9800 , jak sie urodził 17 listopada wa/żył 3800. nie wiem czy to nie za dużo. Nie wiem jak oduczyć go jedzenia w nocy. Raz koło 23 musi zjeść około 120-150ml mleka na wodzie nie chce usnąć mimo że o 20.00 zjadł 210 ml mleka. Ola
    • Witam wszystkie mamuśki pociech z lipca 2004. Jak tam wasze dzieciaczki????????? co u niektórych pierwsza świeczka zdmuchnięta. Moja córcia 20 lipca skończyła roczek. Piszcie jak wasze skarby się sprawują,jaki postęp w rozwoju???
    • mam pytanie.. jestem mama trzylatka, który chyab dosc mało mówi jak na swój wiek. zaczynam sie mawrtwic bo nie wiem coe sie dzieje. Pani pediatra mówi ze to ok, ze mówi tyle na ile moze( nie ma pzrednich zabków), wiec nie powinnma sie martwic. Wykonuje polecenia, mozna z nim porozmawiac "przeplatanym " jezykiem , tzn, jego słówka i normalne słownictwo.. jak to jest z innym trzylatkami?? pomóżcie..
    • Mój synek ur. 30 października waga 3320, a teraz 7200, a jak u Was drogie mamy?
    • Cześć chciałabym poznać wysokich rodziców i ich pociechy, bo na pewno będziemy mieli wiele wspólnych tematów ( nasze pociechy też są skazane na bycie tyczką,żyrafą itd) Ja(185 cm) z moim mężem (192 cm) mamy narazie jedna latorośl- Wiktorię , która ma roczek i 79 cm (prawie 12 kg ) Dłudzy, piszcie!!!
    • Cześć dziewczyny. Wtedy nazwałam temat "Co potrafią wasze 3-miesięczniaki" ale to juz nie pasuje do naszych bobasów, bo maja przecież już albo prawie 5 miesięcy. Więc lepsza będzie taka nazwa:-) Oliwka w poniedziałek skończy 5 miesięcy-jest z 14.10.04r.-tak dla przypomnienia albo dla nie wtajemniczonych:-) Oliwka jest super zdrową i radosną dziewczynką. Ma juz dwa ząbki-pierwszy jak miała 12 tygodni, drugi jak miała 18 tyg. a teraz idzie trzeci, ale jeszcze go nie widać-sa tylko o...
    • Cześć! Jestem mamą Szymona, który urodził się 17 czerwca o 6.20 rano, 13 dni po terminie. Ważył 3400g a mierzył 57cm a teraz waży 8510g (wczoraj był ważony). Jest śliczny i kochany. Przekręca się na boki a czasami udaje mu się przekręcić na brzuch. Kiedy leży na brzuchu wysoko unosi główkę, i wyciąga ręce po zabawki,które wkłada do buzi. Wszystko ląduje w jego buzi a najbardziej lubi swoje rączki. Mówi ddyyyy i jeszcze słyszę różne inne śmieszne dźwięki. Uwielbiam jak się ślini kiedy jest na ...
    • Nasz Michał przewraca się na boczki, ale nie potrafi jeszcze bez pomocy przewrócić się na brzuch. Głowę trzyma prosto. Chwyta wszystko co jest w zasięgu wzroku i wkłada do buzi.
    • Kochane mamusie maluchów. Bardzo jestem ciekawa co potrafią Wasze maluchy. Poniewaz poja dwójka jest duzo starsza i juz nie pamiętam, chciałabym wiedzieć jak rozwija się moja Zuzu - zwłaszcza, że jest kochanym słoniem. Pozdrawiam Pysia
    • Witam mamy dzieciaczków urodzonych w styczniu tego roku. Czy macie ochotę pochwalić się waszymi pociechami?? Moja córeczka urodziła się 2 stycznia przez cc. Jest wspaniała, bardzo spokojna, czesto sie uśmiecha i pięknie gaworzy. Teraz umie już chwycić w rączkę maskotkę. Od początku jest karmiona piersią, nidgy nie miała kolki ani żadnego uczulenia na jedzenie więc jej mamusia może jeść wszystko jak leci. Napiszcie jak się mają wasze maleństwa, kiedy przyszły na świat i czy dają w...
    • Hej mamusie. Mam córcię z tego miesiąca i chciałabym się dowiedzieć jak się rozwijają wasze dzieci. Ile mają wzrostu, ile wagi i jak mają na imionka? Pozdrawiam wszystkich Maluszków i ich mamusie!
    • moja corcia ola urodzila sie tego wlasnie dnia w warszawie, wazyla 2700 i mierzyla 54 cm dlugosci, teraz wazy delikatnie ponad 4 kg, jest troche dluzsza. pozdrawiam wszystkie dzieciaczki z tego wlasnie (i nie tylko) dnia. napiszcie cos o swoich pociechach. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się