pociechy

(4 wyniki)
  • Witam:) Jestem absolutnie początkującą "drutowiczką" i mam właśnie na koncie ukończony dluuugasny szalik:)))) Ambitnie chcę zabrać się za zrobienie pasującej do niego czapki. Tylko o zgrozo-robie to po raz pierwszy w zyciu!(szalików z sumie zrobilam az trzy;))) Wiem mniej wiecej jak ta czapke zrobic-ma byc prosta, u gory sciagnieta, z pomponem.Acha, i ma byc tez wywineta na zewnatrz. Problem mam w tym, ze dziergam dla mojej trzyletniej pociechy i nie bardzo wiem ile oczek mam nab...
  • Cieszymy się bardzo, że kolejna nasza koleżanka szczęśliwie doczekała córeczki. Gratulujemy Ci powiększenia rodzinki i życzymy dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej pociechy. Będzie śliczna w swetereczkach zrobionych przez kochającą mamusię.
  • Witam, Na naszej stronce pojawily sie Pociechy Justynki. Zobaczcie jakie super Maluszki :):) pozdrawiam,
  • Witam wszystkie mamy, mamuśki , mamulki , mamunie !!!Cześć dziewczynki z okazji Święta jako dziecko ,a zarazem mama , chciałabym złozyć Wam wszystkim cieplutkie i serdeczne życzenia , a więc życze Wam i sobie również dużo MIŁOŚCI , poszanowania , radości życia , pociechy z pociech dużych , małych i tych całkiem dorosłych nie wyłączając z tego partnerów życiowych. Pozdrawiam serdecznie Jola-te

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się